- Konu Sahibi ---Lily---
- #32.021
Alt tarafın izlerini görebilmeniz için iki foto daha koydum. Zamanla solup daha az belirgin hale geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnnnnn...Bi tane görmeniz anormal çok fazla fotom var. İzliyorum sizi sayfa yenileyin isterseniz. İzim var ama artık çok az belli oluyo dikkatli bakmak lazım. Hangi fotoyu gördüğünüzü bilmiyorum söyleyemicem ama hepsinin başlığı var aslında. Bana T yapıldı. 29yaşındayım. Çok teşekkürler darısı herkesin başına.
Canm benide izlemeye alirmsnz bakablrmiyim resmlereAlt tarafın izlerini görebilmeniz için iki foto daha koydum. Zamanla solup daha az belirgin hale geliyor.
Bakabilirmiyimbende fotograf yükledim arkadaslar .
Baktım da ben Albüm bölümündeki bir fotoyu görebiliyorum sadece. Fotoğraflar bölümündekilerin hiç birini göremiyorum. Benim de sizi izliyor olmam gerekir mi fotoları görmek için?Bi tane görmeniz anormal çok fazla fotom var. İzliyorum sizi sayfa yenileyin isterseniz. İzim var ama artık çok az belli oluyo dikkatli bakmak lazım. Hangi fotoyu gördüğünüzü bilmiyorum söyleyemicem ama hepsinin başlığı var aslında. Bana T yapıldı. 29yaşındayım. Çok teşekkürler darısı herkesin başına.
liposuction yapıldı mı sana da ?Yani yaptığı işlere bakmak çok önemli bence olmak isteyenler Hasan Fındık veya Mustafa Keskini araştırsınlar. Hazelin göğüslerinden daha iyisini görmedim bu forumda, ama benim doktorumun ameliyat ettiği @Minerva86 adlı arkadaşın göğüsleri de çok güzeldi sağolsun benimle paylaştı deneyimlerini görsellerini bende kararımı verdim. Sonuçta kişinin yapısıyla da alakalı olabiliyor herkesin memişi farklı:)
EvetBaktım da ben Albüm bölümündeki bir fotoyu görebiliyorum sadece. Fotoğraflar bölümündekilerin hiç birini göremiyorum. Benim de sizi izliyor olmam gerekir mi fotoları görmek için?
Benide izlermsnizizledim
Bende goremedim resimlerinizjTeşekkür ederiim. Evet yeterince yukarı diktikten sonra gerisi tamamen bünye ve meme yapısına kalıyo. Olsun küçük meme sütyenle her şekle giriyo nasıl olsa önemli olan o :)
Merhaba 15 güne toparlanırsiniz ama en az 10 gün biri yardımcı olmalı size. Oğlunuzu bir süre kucağınıza alamazsınız o yüzden onlarla ilgilenecek biri olsa iyi olur.Kızlar bende adanada şehir hastanesinde Dr halil ibrahim inal'a olucam kısmet olursa bu ay görüştüm nisan ayında yaparim dedi 2 buçuk yaşında oğlum var hiç kucagimdan inmek istemiyo diğer oğlum krese gidiyo 15 günde toparlaniliyo mu yardım alacağım pek kimse yok iyileşme aşamasından korkuyorum
izledimBenide izlermsniz
Doktor görusme sonucunuz ne oldu gün verdiler miKizlar bbenide izlemeye alirmisniz bende uyandm hastaneye gidicem bakalim ne olck gunmu alirim hemen olurmuyum
Hangi doktora oldunuz acaba birde malatyada baska doktor varmi onerebileceginiz☺ ameliyatimin 24 günü malatyada oldum araştırma hastanesinde 15 gün çok zorladı beni kanama akıntı şişme tabi bünye den değişiyor dediler ama her doktorun bir bahanesi sürekli var iyi araştır Doktorunu mutlaka Allah yardımcın olsum
:)) benimde gelinlğim straplezdi bedenime uyan tek gelinlk oydu çok hoşuma gitmişti ama resmen çeneme kadar çekmiştşm o da ayrı bir rezillikti :)
Iste bu yaaa olcan kurtulcan ...senide yaptirayimda sira bana gelsin dimi :) insallah saka biyanada aglamalar boyle olsun Allah saglik versin aksi halde ne meme kaliyo ne sac ne kaş ne moral saglikliyken olalim gitsin ...
bende fotograf yükledim arkadaslar .
Kaç kilosunCok pişmanım gencken olmadigim icin.. bu arada formda hic kiloluyken bu ameliyati olan yok sanirim ilk olucam heralde :) cok ugrastim ama yok sporsuz olmuyor benim bunyemde.. goguslerimden de spor yapamiyorum..