Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bende bi ara aşıri yemekden kilo aldim baktim kotuye gidiyo diyet ve egzersiz sayesinde tekrar eski halimi aldim o alim verimlerde meme kocaman oldu ve kuculmuyo zayiflasamda zaten kendim minicigim memeler kocaman :) ultrasonda okadar cok kistim varki cesit cesit bunun icinde yag kistlerimde varmis ee bide kardesimde meme kanseri olunca ameliyat bana sart aslinda her sikayetle gittigim doktor biseyin yok sebep memeler onlari kucult hep bu duydugum soz fazla uzatmiyim bu konuda cok dertliyim cunku bu memeler hayatimi mahvetti ama gidecekler :)

Insallah ya sende kurtulursun bir an önce.. kardesin nasil oldu bu arada ?

Cok pişmanım gencken olmadigim icin.. bu arada formda hic kiloluyken bu ameliyati olan yok sanirim ilk olucam heralde :) cok ugrastim ama yok sporsuz olmuyor benim bunyemde.. goguslerimden de spor yapamiyorum..
Meraba ben 90 kiloyla oldum. Dr. um hiç sıkıntı yapmadı. Zaten o büyük göğüslerle hayatta spor yapamazdım. Çok şükür geçti. 8. Günüm gayet iyiyim. Evde süpürge tutma hariç bütün işlerimi yapıyorum. Kollarımı zorlamamaya çalışıyorum. İnş isteyen herkes bir an önce olur ve o büyük yüklerden kurtulur.

Bi tane görmeniz anormal çok fazla fotom var. İzliyorum sizi sayfa yenileyin isterseniz. İzim var ama artık çok az belli oluyo dikkatli bakmak lazım. Hangi fotoyu gördüğünüzü bilmiyorum söyleyemicem ama hepsinin başlığı var aslında. Bana T yapıldı. 29yaşındayım. Çok teşekkürler darısı herkesin başına.
Beni de izler misiniz

Meraba ben 90 kiloyla oldum. Dr. um hiç sıkıntı yapmadı. Zaten o büyük göğüslerle hayatta spor yapamazdım. Çok şükür geçti. 8. Günüm gayet iyiyim. Evde süpürge tutma hariç bütün işlerimi yapıyorum. Kollarımı zorlamamaya çalışıyorum. İnş isteyen herkes bir an önce olur ve o büyük yüklerden kurtulur.

Cok gecmis olsun. Insallah sorunsuz atlatirsiniz iyilesme surecinizi. Doktorunuz hakli kesinlikle. Ben kendimi bildim bileli büyüktü goguslerim ve uzun yillar spor yaptim cok deforme oldu bu agirlik ve büyüklükte dogal olarak.. kiloda alinca iyice büyüdü artik yurusem bile goguslerim aciyor.. Bu arada siz kac bedenden kaca dustunuz? Lipo yapildimi sizede ? Kusura bakmayin cok sordum ama kendi durumuma yakin hastalarin tecrübeleri iyi hissettiriyor gercekten :)

Insanin vucudu nasil degisiyodur dimi guzel badiler cok guzellll bu ara hepten bi cesaret sardi beni cokk heves sardi gordukce sizleri bi arastirma icine girdim yine :) hayirlisi

Hee sen banami sordun :))) devletde olsam rapor cikaririm cikarmistimda :) yada az bi farkla ...ozeldede olmaya karar verirsem hemen kredi cekme imkanim var sadece karar net olmam gerek su bikacgunde yine umutlarim yeserdi kafamda deli sorular tam unutmustum hazir calismiyokende olabilirmi sence ?

Ben forma ilk takilmaya baslayip senin yazilari okuyunca o olursa bende olurum heralde diyordum korkum agir bastigi icin :)) sonucta korkudan dunya kadar bahane bulup 10 yil ertelemis bir insanim bende :))) ama bak ben bile oluyorum. Bence kır zincirlerini at bi adım.. senin fiziginde ortaya cikacak sonucu dusunemiyorum dehşet bir guzellik olur bence

Cok gecmis olsun. Insallah sorunsuz atlatirsiniz iyilesme surecinizi. Doktorunuz hakli kesinlikle. Ben kendimi bildim bileli büyüktü goguslerim ve uzun yillar spor yaptim cok deforme oldu bu agirlik ve büyüklükte dogal olarak.. kiloda alinca iyice büyüdü artik yurusem bile goguslerim aciyor.. Bu arada siz kac bedenden kaca dustunuz? Lipo yapildimi sizede ? Kusura bakmayin cok sordum ama kendi durumuma yakin hastalarin tecrübeleri iyi hissettiriyor gercekten :)
Teşekkürler. Lipo yapılmadı. Dr.um göğsünde hiç yağ dokusu yoktu dedi. Tamamı meme dokusu 3200 gr. Ve emzirmede de sıkıntı yaşamazsın dedi.yalnız benim dikişler koltuk altına kadar uzanıyor. Yanlardan da çoktu. Ben 100 Dd den tam ölçmedim ama 95 b gibi oldu. hatta bazen beden bulamayıp 110 taktığım oluyordu şu kalın askılı bez parçalarından. Çok şükür iyileşince istediğim ren ve deseni alacağım için çok mutluyum. Şuan biraz şişler. Tabi göğüsler g içdikçe göbek ortaya çıktı inş. Biraz spor ve diyetle onu da halledeceğim.
Hiç sıkıntı yapmayın inşallah güzel olur

Son düzenleme:
riseros riseros
Ertelemeyin daha motive kilo verirsiniz sonrasında istiyorsanız. Spor yaparken taktiğim bir sporcu sutyenim vardı resmen içine tikistirirdim bulunduğu kabın şeklini alırdı benim göğüsler :) sarkmisti çok. Şimdi takıyorum biraz büyük ama vay be demek boyle durmaliymis diyorum.

Ben forma ilk takilmaya baslayip senin yazilari okuyunca o olursa bende olurum heralde diyordum korkum agir bastigi icin :)) sonucta korkudan dunya kadar bahane bulup 10 yil ertelemis bir insanim bende :))) ama bak ben bile oluyorum. Bence kır zincirlerini at bi adım.. senin fiziginde ortaya cikacak sonucu dusunemiyorum dehşet bir guzellik olur bence
Insallah canim cok tesekkur ederim ❤ calismalar basladi insallah yine icimdeki uyuyan dev (meme devi ) :))) uyandi Allah iim venim gibi isyeyen herkeze sanada nasip etsin insallah kizlar cuma duamizda unutmayalim serapa nasip olsun diyin olurmu lutfen ... cokkk optum

Gecmisler olsun aminnnnn insallah Allah im nasip eder ..

Ya seni korkutmak istemem bana gıcık olmuştu ki ben oyle saygisiz dik konusan bir insan bile degilimdir öyle davrandı 10 yıl geçti nerdeyse düzelmiştir belki dr lugunu da bisey diyemem bilmiyorum sakin yazdıklarım yüzünden vazgeçme gayet uygun istemiş benden 10 yıl önce o meblağı istemişti ben de nasipse 26 martta tip fakültesinde ücretsiz olacağım görüştüğüm dr.cok çok iyi davrandı çok rahatlattı beni inşaallah sen de olur kurtulursun
Aslında esimde istemedi bu Dr zor ikna ettim 27 yaşındayım dahada ertelemek istemiyorum ilk konuşmada direk kilo alırsan tekrar buyur doğum yaptığında deforme olur diye ama başka Dr önerim yok adanada devlet te bildiğin başka iyi doktor var mı peki

Merhaba, ben de görüştüğümde öyle babacan bi doktor değil hafif ukalalık da var :) ama aslında çok tatlı bi adam ve öyle olması zaten beni kendine çekti hani tamam çok fazla uzatmaya gerek yok biz bu işi biliyoruz tavrı benim hoşuma gitti açıkçası ama direttim ve her sorumu da sordum :) diğer görüştüğüm doktorlar arasında bana 45 dk zaman ayırıp görüşen anlatan oldu aöa o içime sinmedi mesela. Hasan Beyden çok memnun kaldım iyi ki de onu seçmişim. Çok yoğun zaten ve çok fazla yabancı hastası oluyo. Tavsiye ederim yani.
minikkkkkkk minikkkkkkk
Teşekkür ederim :)
Benide izlermisin

Bugün 5. günüm, doktorumun dediği gibi sargılı bir şekilde duşumu aldım havluyla kuruladım başka bir sporcu sütyeni taktım ve kontrole gittim. Sargıları açtı bir sprey sıktı sonra bantlar yapıştırdı. Açtığında şöyle bir göz ucuyla baktım göğüs uçlarımdaki dikişleri gördüm ve içim bir tuhaf oldu ama doktor beklediğimden çok iyi dedi. İstediğn zaman duşunu al bantları kurutma makinediyle hafifçe kurut haftaya kontrole gel dedi. Dedim dr bey bana hiç demediniz ağır kaldırma vs. güldü, vücut zaten zorlanınca sinyal verir yapamayacağını anlarsın dedi. Çünkü ben kollarımı rahatça kullanıyorum dedim. Kullan ufak tefek işlerini yapabilrsin dedi. Böyle şimdilk içim rahatlamış bir şekilde dönüyorum kızlar.

Ameliyat olmak isteyip te korkan hanimlar bakin benden toplam 650 gr cikarildi sarkikligim 25 cm.di yani cok buyuk degildi buna rağmen kendimi acayip rahatlamis hafif hissediyorum ki şuan cok sisler ve ameliyatimin 5. Gunu...650 gr fazlalik bile yasam komforumu olumsuz etkiliyorken siz neyi bekliyorsunuz..Ameliyat oncesi ben de korkular yasadim ama biraz keyfi bir ameliyat oldugu icin yaşadim eger benimkinxen buyukse lutfen bu gun gidip ameliyat icin girisimlere baslayin 1 dk. durmayin ya.bu platformda zaten olabilecek her riski görduk insan beyni hep en kötüsüne odaklaniyor ama her zaman en kötüsü basimiza gelmez..ve bu ic organlarimizi ilgilendiren bir ameliyat degil vucudun disinda fazlalik dokularin alinmasi yani ne gibi bir riski olcak her gün binlerce insan anestezi aliyor ben boyle teskin ettim.kendimi..bu mutlulugu kendinizde esirgemeyin bukadar insan korkacak bisey yok diyor ben de diyorum.Bu yazim birilerine ihtiyac duydugu cesareti verir umarim..Beklemeyin hayat kısa haylerinizi ertelemeyin hayatta en degerli varlik kendinizsiniz.. siz mutlu saglikli olursaniz cevrenizdekilere de mutluluk verirsiniz..Sevdikleriniz icin olun bu ameliyatı mutlu bir anneye eşe sahip olmak onlarin da hakki ..Daha ne diyim.bilmiyorum :) aklima gseldikce yazarim yine :)

Back