- Konu Sahibi ---Lily---
- #32.101
Kizlar bende 85 kiloyum 159 boyum ameliyat olmayi dusunuyorum bi sakincasi varmi acaba kilolu olmanin yada ameliyat sonrasi kilo versem nolur ki bilgisi olan arakadaslar paylasabilirlermi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallahhh harika cok sevindim ....bende bugun rutin saglik kontrolunden bi nevi chekup dan gectim hicbir sorun yok taş gibiyim hersey serbest yani korkacak hicbirsey yok :) bilmem anlatabildimmi onumuzdeki hafta bi adimlar gelsin artik :)Bugün 5. günüm, doktorumun dediği gibi sargılı bir şekilde duşumu aldım havluyla kuruladım başka bir sporcu sütyeni taktım ve kontrole gittim. Sargıları açtı bir sprey sıktı sonra bantlar yapıştırdı. Açtığında şöyle bir göz ucuyla baktım göğüs uçlarımdaki dikişleri gördüm ve içim bir tuhaf oldu ama doktor beklediğimden çok iyi dedi. İstediğn zaman duşunu al bantları kurutma makinediyle hafifçe kurut haftaya kontrole gel dedi. Dedim dr bey bana hiç demediniz ağır kaldırma vs. güldü, vücut zaten zorlanınca sinyal verir yapamayacağını anlarsın dedi. Çünkü ben kollarımı rahatça kullanıyorum dedim. Kullan ufak tefek işlerini yapabilrsin dedi. Böyle şimdilk içim rahatlamış bir şekilde dönüyorum kızlar.
Cansin cok super anlattin agzina saglik sanada masallahhhh cok iyi iyilesmelerAmeliyat olmak isteyip te korkan hanimlar bakin benden toplam 650 gr cikarildi sarkikligim 25 cm.di yani cok buyuk degildi buna rağmen kendimi acayip rahatlamis hafif hissediyorum ki şuan cok sisler ve ameliyatimin 5. Gunu...650 gr fazlalik bile yasam komforumu olumsuz etkiliyorken siz neyi bekliyorsunuz..Ameliyat oncesi ben de korkular yasadim ama biraz keyfi bir ameliyat oldugu icin yaşadim eger benimkinxen buyukse lutfen bu gun gidip ameliyat icin girisimlere baslayin 1 dk. durmayin ya.bu platformda zaten olabilecek her riski görduk insan beyni hep en kötüsüne odaklaniyor ama her zaman en kötüsü basimiza gelmez..ve bu ic organlarimizi ilgilendiren bir ameliyat degil vucudun disinda fazlalik dokularin alinmasi yani ne gibi bir riski olcak her gün binlerce insan anestezi aliyor ben boyle teskin ettim.kendimi..bu mutlulugu kendinizde esirgemeyin bukadar insan korkacak bisey yok diyor ben de diyorum.Bu yazim birilerine ihtiyac duydugu cesareti verir umarim..Beklemeyin hayat kısa haylerinizi ertelemeyin hayatta en degerli varlik kendinizsiniz.. siz mutlu saglikli olursaniz cevrenizdekilere de mutluluk verirsiniz..Sevdikleriniz icin olun bu ameliyatı mutlu bir anneye eşe sahip olmak onlarin da hakki ..Daha ne diyim.bilmiyorum :) aklima gseldikce yazarim yine :)
Yok gun vermeyelim daha kime gidecegimi bile bilmiyorum :) karmasik duygular icindeyim :)Sevindim, hadi bakalım pazartesi diyelimmi o zaman![]()
Yok gun vermeyelim daha kime gidecegimi bile bilmiyorum :) karmasik duygular icindeyim :)![]()
Valla biz yaptirdik bomba gibi memelerimiz oldu pek mutluyuz gidip gidip aynada kendimize bakiyoruz ..aklimiza geldikce acip acip sutyenin ustunden top top goruntusune gulumsuyoruz. arada kiyafetlerimizi deneyip farki gorup mutlu oluyoruz.fıstık gibi taş gibi hatunlar olduk :) degil mi kızlarr :) daha nasil heveslendireyim seni :) buyuk meme saglik siikintisi bir yana insani yaşli ve kırsal gosteriyor.anaç, verimli bol süt veren doğurgan anadolu kadıni :) imajin bile degisecek .. savaşa gitmiyosun ki artik nedir bukadar korkmak herkes bir.parca korkuyor elbette ama seninki makul degil.Ankarada olsan tutar kendim gotururdum seni doktora :) oyalama bizi kaldir poponu pazartesi git gününu al butun forum seni bekliyor be :) dert oldun bize :)Yok gun vermeyelim daha kime gidecegimi bile bilmiyorum :) karmasik duygular icindeyim :)
Ayy hemde ne güzel olur, şuan hiç ağrım yok ama şişlik var rahasız eden o kadar, yani bir günde oluvericen bitiverecek
Ben adanada değilim maraş da olucamAslında esimde istemedi bu Dr zor ikna ettim 27 yaşındayım dahada ertelemek istemiyorum ilk konuşmada direk kilo alırsan tekrar buyur doğum yaptığında deforme olur diye ama başka Dr önerim yok adanada devlet te bildiğin başka iyi doktor var mı peki
Merhaba cnm bende adanada olcam balcali hastanesinde butun islerim tamam amlyt qunumu bekliyorm qun icin daha aramadilar haber bekliyorm insallah one alcaklarAslında esimde istemedi bu Dr zor ikna ettim 27 yaşındayım dahada ertelemek istemiyorum ilk konuşmada direk kilo alırsan tekrar buyur doğum yaptığında deforme olur diye ama başka Dr önerim yok adanada devlet te bildiğin başka iyi doktor var mı peki
Ödem tabi vardı ama fotoğraflardan çok belli değil ilk günler tam bandajliydi benim dokununca sertlik vardi. Fotoğraf ekleyeyimdolcefarniente senin şişlik pek olmadı mı, şimdi fotolarına baktım tekrar ilk günlerin fotoları yok 16. günden başlıyor fotoğrafların ama dediğm gibi ödem göremedim
Ameliyat olmak isteyip te korkan hanimlar bakin benden toplam 650 gr cikarildi sarkikligim 25 cm.di yani cok buyuk degildi buna rağmen kendimi acayip rahatlamis hafif hissediyorum ki şuan cok sisler ve ameliyatimin 5. Gunu...650 gr fazlalik bile yasam komforumu olumsuz etkiliyorken siz neyi bekliyorsunuz..Ameliyat oncesi ben de korkular yasadim ama biraz keyfi bir ameliyat oldugu icin yaşadim eger benimkinxen buyukse lutfen bu gun gidip ameliyat icin girisimlere baslayin 1 dk. durmayin ya.bu platformda zaten olabilecek her riski görduk insan beyni hep en kötüsüne odaklaniyor ama her zaman en kötüsü basimiza gelmez..ve bu ic organlarimizi ilgilendiren bir ameliyat degil vucudun disinda fazlalik dokularin alinmasi yani ne gibi bir riski olcak her gün binlerce insan anestezi aliyor ben boyle teskin ettim.kendimi..bu mutlulugu kendinizde esirgemeyin bukadar insan korkacak bisey yok diyor ben de diyorum.Bu yazim birilerine ihtiyac duydugu cesareti verir umarim..Beklemeyin hayat kısa haylerinizi ertelemeyin hayatta en degerli varlik kendinizsiniz.. siz mutlu saglikli olursaniz cevrenizdekilere de mutluluk verirsiniz..Sevdikleriniz icin olun bu ameliyatı mutlu bir anneye eşe sahip olmak onlarin da hakki ..Daha ne diyim.bilmiyorum :) aklima gseldikce yazarim yine :)