- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
- #32.061
Canım sayfanın sağ üstte arama butonuna dr ekrem keskin yaz yapılan tüm yorumlar çıkarKızlar ekrem keskine ameliyat olan yokmı hiç ??? Bilgi verecek biri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sayfanın sağ üstte arama butonuna dr ekrem keskin yaz yapılan tüm yorumlar çıkarKızlar ekrem keskine ameliyat olan yokmı hiç ??? Bilgi verecek biri
Sağol canımCanım sayfanın sağ üstte arama butonuna dr ekrem keskin yaz yapılan tüm yorumlar çıkar
Malesef devlet hastanelerindeki bazı ...! Hekimler kendilerini dev aynasinda goruyolar bende kizimda yasadim cocugu jinekologa goturdum ayyy icerde cocuga bi hakaret etmedigi kalmis azarlar gibi konusmalar yaa senin karsinda genc bi bayan var az kibar ol ayı :) sikayet ettik noldu hic ... iste bunu bildikleri icin insana deger vermiyolar ..olan insanlara oluyo onlara hiç....Merhaba ben 2010 yılında ameliyat olmak için görüşmüştüm neyse agzimi bozmayayim bu dr.la ilk muayene gittigimizde esimle odada birileri vardi muayenw saatinde ve devlet hastanesinde poliklinikte muayene saatinde sohbet ediyor dusebiliyor musuz esimde sikintimizi soylememiz icin cok kalabalik dedi bunj duyan yaninsakiler disari ciktilar ve adam bana tavir aldi ilm görüşmemizde 6 ay sonra gel dedi 6 ay sonra yalnız gittiğimde sigara iciosan yapmam hic bisekilde sen once kilo ver gobegine bak gogsunden buyuk cik disari gibi binbir turlu
hakaret etti ve eşim zaten çok sinirlenmişti o adama hiçbirşey diyemedim cunku eşim çok asla bunları sakinlikle karşılamaz hırçındır o yuzden cevap bile veremedim adama kisaca bu sekilde ayrıca o zaman 2500 lira da para istemişti ve ben o kadar kötü oldum ki yıllardır vazgeçmiştim o adam yüzünden terbiyesiz bir adam o bedava yapsa yine de yaptırmam hekimliğini de bilmiyorum açıkçası nasıl olduğunu boş yere o adam yüzünden 25 yaşında yaptıracağım operasyon bu yasa kaldı hiç bir şekilde hakkımı helal etmiyorum o adama
Terbiyesizler ya çok uzuldum. Olsun geç değil ben de 36 yaşındayım :)Merhaba ben 2010 yılında ameliyat olmak için görüşmüştüm neyse agzimi bozmayayim bu dr.la ilk muayene gittigimizde esimle odada birileri vardi muayenw saatinde ve devlet hastanesinde poliklinikte muayene saatinde sohbet ediyor dusebiliyor musuz esimde sikintimizi soylememiz icin cok kalabalik dedi bunj duyan yaninsakiler disari ciktilar ve adam bana tavir aldi ilm görüşmemizde 6 ay sonra gel dedi 6 ay sonra yalnız gittiğimde sigara iciosan yapmam hic bisekilde sen once kilo ver gobegine bak gogsunden buyuk cik disari gibi binbir turlu
hakaret etti ve eşim zaten çok sinirlenmişti o adama hiçbirşey diyemedim cunku eşim çok asla bunları sakinlikle karşılamaz hırçındır o yuzden cevap bile veremedim adama kisaca bu sekilde ayrıca o zaman 2500 lira da para istemişti ve ben o kadar kötü oldum ki yıllardır vazgeçmiştim o adam yüzünden terbiyesiz bir adam o bedava yapsa yine de yaptırmam hekimliğini de bilmiyorum açıkçası nasıl olduğunu boş yere o adam yüzünden 25 yaşında yaptıracağım operasyon bu yasa kaldı hiç bir şekilde hakkımı helal etmiyorum o adama
Insanin vucudu nasil degisiyodur dimi guzel badiler cok guzellll bu ara hepten bi cesaret sardi beni cokk heves sardi gordukce sizleri bi arastirma icine girdim yine :) hayirlisiEvet göstermiyorum o yüzden hedefim 65. kas yoğunluğum fazla ama kilom da var. Ameliyattan önce memelerden daha kilolu duruyodum artık gitti.
Ben 39 olcam nisandaTerbiyesizler ya çok uzuldum. Olsun geç değil ben de 36 yaşındayım :)
İşte bende onu sordum ne zaman görüşmelere başlıyorsun diye, anadolu yakasında olsaydın gelirdim ameliyata kaçma diye:)Insanin vucudu nasil degisiyodur dimi guzel badiler cok guzellll bu ara hepten bi cesaret sardi beni cokk heves sardi gordukce sizleri bi arastirma icine girdim yine :) hayirlisi
Hee sen banami sordun :))) devletde olsam rapor cikaririm cikarmistimda :) yada az bi farkla ...ozeldede olmaya karar verirsem hemen kredi cekme imkanim var sadece karar net olmam gerek su bikacgunde yine umutlarim yeserdi kafamda deli sorular tam unutmustum hazir calismiyokende olabilirmi sence ?İşte bende onu sordum ne zaman görüşmelere başlıyorsun diye, anadolu yakasında olsaydın gelirdim ameliyata kaçma diye:)
Ayy hemde ne güzel olur, şuan hiç ağrım yok ama şişlik var rahasız eden o kadar, yani bir günde oluvericen bitiverecekHee sen banami sordun :))) devletde olsam rapor cikaririm cikarmistimda :) yada az bi farkla ...ozeldede olmaya karar verirsem hemen kredi cekme imkanim var sadece karar net olmam gerek su bikacgunde yine umutlarim yeserdi kafamda deli sorular tam unutmustum hazir calismiyokende olabilirmi sence ?
Önümüzdeki hafta basliyorum yine bi adim aticam hadi bakalim hayirlisi insallahhh yine beni kurtlandirdiniz :))))Ayy hemde ne güzel olur, şuan hiç ağrım yok ama şişlik var rahasız eden o kadar, yani bir günde oluvericen bitiverecek
Evet tam zamanı Serap senin de hikayeni dinleme vakti geldi bak hep beraberÖnümüzdeki hafta basliyorum yine bi adim aticam hadi bakalim hayirlisi insallahhh yine beni kurtlandirdiniz :))))
Insallllahhhhhh ben destan yazicam Allah kismet ederse valla :) bildiginiz bilmediginiz okadar hikayem varki bu memelerle ilgili :) tabi beni ameliyat eden doktorda tarihe gecicek o ayri konu:))) cok tesekkur ederim desteginize Allah razi olsun icimde bisey yine canlandi ...Evet tam zamanı Serap senin de hikayeni dinleme vakti geldi bak hep beraberEvr38 i bekledik sıra sende
![]()
Yapmaaa :) valla aglarim .. yani su hayatda en cok istedigim sey inanin cok guzel cokkk neler alicam her renk her model hepsini :) cok tesekkur ederim harika bi kalbe sahipsin benim kizimin adida evrim bu arada kendin kadar istedigini biliyorum benim bu ameliyati olmami hersey sizin sayenizde olucak olursa zaten ennn başta ...
Merhaba ben 2010 yılında ameliyat olmak için görüşmüştüm neyse agzimi bozmayayim bu dr.la ilk muayene gittigimizde esimle odada birileri vardi muayenw saatinde ve devlet hastanesinde poliklinikte muayene saatinde sohbet ediyor dusebiliyor musuz esimde sikintimizi soylememiz icin cok kalabalik dedi bunj duyan yaninsakiler disari ciktilar ve adam bana tavir aldi ilm görüşmemizde 6 ay sonra gel dedi 6 ay sonra yalnız gittiğimde sigara iciosan yapmam hic bisekilde sen once kilo ver gobegine bak gogsunden buyuk cik disari gibi binbir turlu
Merhaba ben 2010 yılında ameliyat olmak için görüşmüştüm neyse agzimi bozmayayim bu dr.la ilk muayene gittigimizde esimle odada birileri vardi muayenw saatinde ve devlet hastanesinde poliklinikte muayene saatinde sohbet ediyor dusebiliyor musuz esimde sikintimizi soylememiz icin cok kalabalik dedi bunj duyan yaninsakiler disari ciktilar ve adam bana tavir aldi ilm görüşmemizde 6 ay sonra gel dedi 6 ay sonra yalnız gittiğimde sigara iciosan yapmam hic bisekilde sen once kilo ver gobegine bak gogsunden buyuk cik disari gibi binbir turlu
Korkuttu şimdi beni yaaa eşimi zor ikna ettim bundan da çay aman bi kaç drla daha görüştüm bu daha açıklayıcı geldi bana komsunuzun kizi da olmuştu bu doktora o onerdu bana internetten de yapılan yorumlara bakarak bunda karar kıldım 2500 3000 arası fiyat verdi bana özelde olacak durumum yok malesef şansa bıraktım artıkMerhaba ben 2010 yılında ameliyat olmak için görüşmüştüm neyse agzimi bozmayayim bu dr.la ilk muayene gittigimizde esimle odada birileri vardi muayenw saatinde ve devlet hastanesinde poliklinikte muayene saatinde sohbet ediyor dusebiliyor musuz esimde sikintimizi soylememiz icin cok kalabalik dedi bunj duyan yaninsakiler disari ciktilar ve adam bana tavir aldi ilm görüşmemizde 6 ay sonra gel dedi 6 ay sonra yalnız gittiğimde sigara iciosan yapmam hic bisekilde sen once kilo ver gobegine bak gogsunden buyuk cik disari gibi binbir turlu
Ya seni korkutmak istemem bana gıcık olmuştu ki ben oyle saygisiz dik konusan bir insan bile degilimdir öyle davrandı 10 yıl geçti nerdeyse düzelmiştir belki dr lugunu da bisey diyemem bilmiyorum sakin yazdıklarım yüzünden vazgeçme gayet uygun istemiş benden 10 yıl önce o meblağı istemişti ben de nasipse 26 martta tip fakültesinde ücretsiz olacağım görüştüğüm dr.cok çok iyi davrandı çok rahatlattı beni inşaallah sen de olur kurtulursunKorkuttu şimdi beni yaaa eşimi zor ikna ettim bundan da çay aman bi kaç drla daha görüştüm bu daha açıklayıcı geldi bana komsunuzun kizi da olmuştu bu doktora o onerdu bana internetten de yapılan yorumlara bakarak bunda karar kıldım 2500 3000 arası fiyat verdi bana özelde olacak durumum yok malesef şansa bıraktım artık
Kısmet değilmiş her iste vardır bir hayır diyorumTerbiyesizler ya çok uzuldum. Olsun geç değil ben de 36 yaşındayım :)
Ben ameliyattan önce 85 kiloydum diyet ve sporla 70e düştüm. Tatildi vs 72 kiloyla ameliyat oldum. Şu an 2 kilo daha aldım 74 kiloyum ama memelerimde bi değişiklik olmadı zaten iki kiloyla da fark etmez heralde :) şu an birkaç ayda tekrar 70e düşüp sonra da 65 olmak için spora başlıcam. Bakalım bir değişiklik olacak mı görücem. Çok bi şey olacağını zannetmiyorum ama paylaşırım zaten. Siz de verebilseydiniz güzel olurdu ama böyle de olsa çok fark etmez iki cm aşağıda olması çok önemli değil veremiyorsanız eğer. Hayırlısı olsun diliyoruum.
Olmuyorsa zorlama bir an önce ameliyatını ol rahatla bencede. Buarada bir arkadaşım spora başladıktan sonra göğüsleri inanılmaz sıkılaştı ve küçüldü ama tırmanış koşu herşey yapıyor kendisi sporcu. Yani sporla kilo verirsen sarkmaz daha da sıkılaşır.
Ameliyat olduktan sonra daha rahat kilo verirsiniz kilo verme isteginiz artar cunku gogus kuculunce gobek ortaya cikyor :) Cok sarkmaz gogusler bence en fazla bir miktar yumusar daha doğal olur.Ertelemeyin biran önce olun gitsin