- 20 Mart 2013
- 570
- 344
- 323
- Konu Sahibi ---Lily---
- #32.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kilosunriseros sormamda sakınca yoksa
Hashimato bende de varkendini hiç zorlama. Ameliyatını ol azar azar verirsin kilolarını. Benimde büyük memelerle ne yürüyüş ne koşu hiçbirşey yapmak gelmiyordu içimden bir kaç aya başlarım diyorum enazından motivasyonum artar kücük memişlerle
Hayır yapılmadı. Çok teşekkürler :)Cok guzel gercekten. Size lipo yapildi mi ?
Ben ameliyattan önce 85 kiloydum diyet ve sporla 70e düştüm. Tatildi vs 72 kiloyla ameliyat oldum. Şu an 2 kilo daha aldım 74 kiloyum ama memelerimde bi değişiklik olmadı zaten iki kiloyla da fark etmez heralde :) şu an birkaç ayda tekrar 70e düşüp sonra da 65 olmak için spora başlıcam. Bakalım bir değişiklik olacak mı görücem. Çok bi şey olacağını zannetmiyorum ama paylaşırım zaten. Siz de verebilseydiniz güzel olurdu ama böyle de olsa çok fark etmez iki cm aşağıda olması çok önemli değil veremiyorsanız eğer. Hayırlısı olsun diliyoruum.Bende öyle dusunuyorum işte ama ya sonra daha kotu olursa diyorum. Doktorum max. 2 cm sarkma olur o da 25 30 kiloda falan dedi. Hastaligimdam once yillarca spor yaptim o da cok deforme etti göğsümü.. neyse allaha emanet artik diyorum vazgecmeyecegim
Bende öyle dusunuyorum işte ama ya sonra daha kotu olursa diyorum. Doktorum max. 2 cm sarkma olur o da 25 30 kiloda falan dedi. Hastaligimdam once yillarca spor yaptim o da cok deforme etti göğsümü.. neyse allaha emanet artik diyorum vazgecmeyecegim
Bende bi ara aşıri yemekden kilo aldim baktim kotuye gidiyo diyet ve egzersiz sayesinde tekrar eski halimi aldim o alim verimlerde meme kocaman oldu ve kuculmuyo zayiflasamda zaten kendim minicigim memeler kocaman :) ultrasonda okadar cok kistim varki cesit cesit bunun icinde yag kistlerimde varmis ee bide kardesimde meme kanseri olunca ameliyat bana sart aslinda her sikayetle gittigim doktor biseyin yok sebep memeler onlari kucult hep bu duydugum soz fazla uzatmiyim bu konuda cok dertliyim cunku bu memeler hayatimi mahvetti ama gidecekler :)Cok pişmanım gencken olmadigim icin.. bu arada formda hic kiloluyken bu ameliyati olan yok sanirim ilk olucam heralde :) cok ugrastim ama yok sporsuz olmuyor benim bunyemde.. goguslerimden de spor yapamiyorum..
Hic oyle gorunmuyosun ama 74 mü ... ben 49 9 kilosu memeler :)))))Ben ameliyattan önce 85 kiloydum diyet ve sporla 70e düştüm. Tatildi vs 72 kiloyla ameliyat oldum. Şu an 2 kilo daha aldım 74 kiloyum ama memelerimde bi değişiklik olmadı zaten iki kiloyla da fark etmez heralde :) şu an birkaç ayda tekrar 70e düşüp sonra da 65 olmak için spora başlıcam. Bakalım bir değişiklik olacak mı görücem. Çok bi şey olacağını zannetmiyorum ama paylaşırım zaten. Siz de verebilseydiniz güzel olurdu ama böyle de olsa çok fark etmez iki cm aşağıda olması çok önemli değil veremiyorsanız eğer. Hayırlısı olsun diliyoruum.
:))) 9 olmasa da 3-4 kilo vardır dimiHic oyle gorunmuyosun ama 74 mü ... ben 49 9 kilosu memeler :)))))
4 kilosu gidecek olan kismi abartmiyorum goren sasiriyo bu bunyede kilo yapida bu nasil olur diye yani ailedede annem var ama o bile benim kadar buyuk olmamis memeleri :)))) iki omuz ortasindaki agri boyun agrim hic gecmez hep kamburum skolyoz baslamis hafif egrilik ayyyy hatta aysen grudagi ornek gostermisti doktor o tam kamburmus cunku ilerde onun gibi olursun diye Allah rahmet eylesin:))) 9 olmasa da 3-4 kilo vardır dimi
Evet göstermiyorum o yüzden hedefim 65. kas yoğunluğum fazla ama kilom da var. Ameliyattan önce memelerden daha kilolu duruyodum artık gitti.Hic oyle gorunmuyosun ama 74 mü ... ben 49 9 kilosu memeler :)))))
bende kiloluyumCok pişmanım gencken olmadigim icin.. bu arada formda hic kiloluyken bu ameliyati olan yok sanirim ilk olucam heralde :) cok ugrastim ama yok sporsuz olmuyor benim bunyemde.. goguslerimden de spor yapamiyorum..
teşekkür ederim:)Cok guzel gorunuyorlar..
zayıfsın göğüslerin çok göze batıyordur o zaman ,4 kilosu gidecek olan kismi abartmiyorum goren sasiriyo bu bunyede kilo yapida bu nasil olur diye yani ailedede annem var ama o bile benim kadar buyuk olmamis memeleri :)))) iki omuz ortasindaki agri boyun agrim hic gecmez hep kamburum skolyoz baslamis hafif egrilik ayyyy hatta aysen grudagi ornek gostermisti doktor o tam kamburmus cunku ilerde onun gibi olursun diye Allah rahmet eylesin
Merhaba ben 2010 yılında ameliyat olmak için görüşmüştüm neyse agzimi bozmayayim bu dr.la ilk muayene gittigimizde esimle odada birileri vardi muayenw saatinde ve devlet hastanesinde poliklinikte muayene saatinde sohbet ediyor dusebiliyor musuz esimde sikintimizi soylememiz icin cok kalabalik dedi bunj duyan yaninsakiler disari ciktilar ve adam bana tavir aldi ilm görüşmemizde 6 ay sonra gel dedi 6 ay sonra yalnız gittiğimde sigara iciosan yapmam hic bisekilde sen once kilo ver gobegine bak gogsunden buyuk cik disari gibi binbir turluKızlar bende adanada şehir hastanesinde Dr halil ibrahim inal'a olucam kısmet olursa bu ay görüştüm nisan ayında yaparim dedi 2 buçuk yaşında oğlum var hiç kucagimdan inmek istemiyo diğer oğlum krese gidiyo 15 günde toparlaniliyo mu yardım alacağım pek kimse yok iyileşme aşamasından korkuyorum