Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba, ben de görüştüğümde öyle babacan bi doktor değil hafif ukalalık da var :) ama aslında çok tatlı bi adam ve öyle olması zaten beni kendine çekti hani tamam çok fazla uzatmaya gerek yok biz bu işi biliyoruz tavrı benim hoşuma gitti açıkçası ama direttim ve her sorumu da sordum :) diğer görüştüğüm doktorlar arasında bana 45 dk zaman ayırıp görüşen anlatan oldu aöa o içime sinmedi mesela. Hasan Beyden çok memnun kaldım iyi ki de onu seçmişim. Çok yoğun zaten ve çok fazla yabancı hastası oluyo. Tavsiye ederim yani.
minikkkkkkk minikkkkkkk
Teşekkür ederim :)
hazel hanım benıde izlermisiniz .

H Hazel4 un gerçekten çok güzel. Meme yapısı da çok önemli birbirine yakın göğüsler kesinlikle daha albenili. Benim mesela arası çok açık. Ara açıklığı için silikon protez öneriyorlar ki o benim amacıma tamamen tersti :)
Teşekkür ederiim. Evet yeterince yukarı diktikten sonra gerisi tamamen bünye ve meme yapısına kalıyo. Olsun küçük meme sütyenle her şekle giriyo nasıl olsa önemli olan o :)

Ennn fazla saydirirsin nolcak :) ama sonucu hafiflemeyi guzel sutyenleri elbiseleri badileri v yaka beyaz tisortleri düşün ve rahatla lutfen :) sevgiler guzel haberler ve resimler bekliyoruz
EVet onlari düşünmek moral motavisyon sebebi gerçekten:) Cok tesekkür ederim ameliyat sonrasini mutlaka paylaşacağim

Merhaba, ben de görüştüğümde öyle babacan bi doktor değil hafif ukalalık da var :) ama aslında çok tatlı bi adam ve öyle olması zaten beni kendine çekti hani tamam çok fazla uzatmaya gerek yok biz bu işi biliyoruz tavrı benim hoşuma gitti açıkçası ama direttim ve her sorumu da sordum :) diğer görüştüğüm doktorlar arasında bana 45 dk zaman ayırıp görüşen anlatan oldu aöa o içime sinmedi mesela. Hasan Beyden çok memnun kaldım iyi ki de onu seçmişim. Çok yoğun zaten ve çok fazla yabancı hastası oluyo. Tavsiye ederim yani.
minikkkkkkk minikkkkkkk
Merhaba,
minikkkkkkk minikkkkkkk
Merhaba, rica etsem beni de izler misiniz? Fiyat aralığı nedir Hasan Bey’ in? Teşekkürlet

Merhaba,

Merhaba, rica etsem beni de izler misiniz? Fiyat aralığı nedir Hasan Bey’ in? Teşekkürlet
10-12 bindi benim olduğum dönem. Dolar çalkalandı vs şu an bilmiyorum. Ama muayene ücretli olmuş geçen gün onu öğrendim. Ücretsizdi. Sanırım kış yoğunluğunda ücretli oluyor. Yine de yüz yüze görüşün derim.

10-12 bindi benim olduğum dönem. Dolar çalkalandı vs şu an bilmiyorum. Ama muayene ücretli olmuş geçen gün onu öğrendim. Ücretsizdi. Sanırım kış yoğunluğunda ücretli oluyor. Yine de yüz yüze görüşün derim.
Teşekkürler. Ben sadece 1 tane fotoğraf görebiliyorum. Normal mi? Ama maşallah çok güzel olmuş. Bu kaçıncı aya ait. İz falan da yok. Size T mi yapıldı Lolipop mu? Çok güzel olmuş. Maşallah. Yaşınız kaç?

Teşekkürler. Ben sadece 1 tane fotoğraf görebiliyorum. Normal mi? Ama maşallah çok güzel olmuş. Bu kaçıncı aya ait. İz falan da yok. Size T mi yapıldı Lolipop mu? Çok güzel olmuş. Maşallah. Yaşınız kaç?
Bi tane görmeniz anormal çok fazla fotom var. İzliyorum sizi sayfa yenileyin isterseniz. İzim var ama artık çok az belli oluyo dikkatli bakmak lazım. Hangi fotoyu gördüğünüzü bilmiyorum söyleyemicem ama hepsinin başlığı var aslında. Bana T yapıldı. 29yaşındayım. Çok teşekkürler darısı herkesin başına.

Back