- Konu Sahibi ---Lily---
- #32.001
Beni de izler misin?bende fotograf yükledim arkadaslar .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de izler misin?bende fotograf yükledim arkadaslar .
izledim.Beni de izler misin?
hazel hanım benıde izlermisiniz .Merhaba, ben de görüştüğümde öyle babacan bi doktor değil hafif ukalalık da var :) ama aslında çok tatlı bi adam ve öyle olması zaten beni kendine çekti hani tamam çok fazla uzatmaya gerek yok biz bu işi biliyoruz tavrı benim hoşuma gitti açıkçası ama direttim ve her sorumu da sordum :) diğer görüştüğüm doktorlar arasında bana 45 dk zaman ayırıp görüşen anlatan oldu aöa o içime sinmedi mesela. Hasan Beyden çok memnun kaldım iyi ki de onu seçmişim. Çok yoğun zaten ve çok fazla yabancı hastası oluyo. Tavsiye ederim yani.
minikkkkkkk
Teşekkür ederim :)
Ben fotoğrafınızı göremiyorum.bende fotograf yükledim arkadaslar .
Beni de izlermisiniz.Ben fotoğrafınızı göremiyorum.
Teşekkür ederiim. Evet yeterince yukarı diktikten sonra gerisi tamamen bünye ve meme yapısına kalıyo. Olsun küçük meme sütyenle her şekle giriyo nasıl olsa önemli olan o :)
benide izlermisinizTeşekkür ederiim. Evet yeterince yukarı diktikten sonra gerisi tamamen bünye ve meme yapısına kalıyo. Olsun küçük meme sütyenle her şekle giriyo nasıl olsa önemli olan o :)
Yaa harika umarim benim de öyle olurBen iki kere genel anestezi aldm ve hep korktum bilinç altım dışarı çıkacak diye ama şükür olmadı:))
EVet onlari düşünmek moral motavisyon sebebi gerçekten:) Cok tesekkür ederim ameliyat sonrasini mutlaka paylaşacağimEnnn fazla saydirirsin nolcak :) ama sonucu hafiflemeyi guzel sutyenleri elbiseleri badileri v yaka beyaz tisortleri düşün ve rahatla lutfen :) sevgiler guzel haberler ve resimler bekliyoruz
Merakla bekliyorum Allah yardimcin olsun ...EVet onlari düşünmek moral motavisyon sebebi gerçekten:) Cok tesekkür ederim ameliyat sonrasini mutlaka paylaşacağim
Nurettin beyi cok duydum yakin tanidik meme ameliyati olanlar var bende bi ara gorusmeyi dusunmustum ...insallah dilediginizce olsunBasaksehir devlette dr nurettin uzer e aldim.hem burun hemde meme icin görüşücem insallah.
Amin çok sağol canımMerakla bekliyorum Allah yardimcin olsun ...
Merhaba,Merhaba, ben de görüştüğümde öyle babacan bi doktor değil hafif ukalalık da var :) ama aslında çok tatlı bi adam ve öyle olması zaten beni kendine çekti hani tamam çok fazla uzatmaya gerek yok biz bu işi biliyoruz tavrı benim hoşuma gitti açıkçası ama direttim ve her sorumu da sordum :) diğer görüştüğüm doktorlar arasında bana 45 dk zaman ayırıp görüşen anlatan oldu aöa o içime sinmedi mesela. Hasan Beyden çok memnun kaldım iyi ki de onu seçmişim. Çok yoğun zaten ve çok fazla yabancı hastası oluyo. Tavsiye ederim yani.
minikkkkkkk
Merhaba, rica etsem beni de izler misiniz? Fiyat aralığı nedir Hasan Bey’ in? TeşekkürletMerhaba, ben de görüştüğümde öyle babacan bi doktor değil hafif ukalalık da var :) ama aslında çok tatlı bi adam ve öyle olması zaten beni kendine çekti hani tamam çok fazla uzatmaya gerek yok biz bu işi biliyoruz tavrı benim hoşuma gitti açıkçası ama direttim ve her sorumu da sordum :) diğer görüştüğüm doktorlar arasında bana 45 dk zaman ayırıp görüşen anlatan oldu aöa o içime sinmedi mesela. Hasan Beyden çok memnun kaldım iyi ki de onu seçmişim. Çok yoğun zaten ve çok fazla yabancı hastası oluyo. Tavsiye ederim yani.
minikkkkkkk
10-12 bindi benim olduğum dönem. Dolar çalkalandı vs şu an bilmiyorum. Ama muayene ücretli olmuş geçen gün onu öğrendim. Ücretsizdi. Sanırım kış yoğunluğunda ücretli oluyor. Yine de yüz yüze görüşün derim.Merhaba,
Merhaba, rica etsem beni de izler misiniz? Fiyat aralığı nedir Hasan Bey’ in? Teşekkürlet
Teşekkürler. Ben sadece 1 tane fotoğraf görebiliyorum. Normal mi? Ama maşallah çok güzel olmuş. Bu kaçıncı aya ait. İz falan da yok. Size T mi yapıldı Lolipop mu? Çok güzel olmuş. Maşallah. Yaşınız kaç?10-12 bindi benim olduğum dönem. Dolar çalkalandı vs şu an bilmiyorum. Ama muayene ücretli olmuş geçen gün onu öğrendim. Ücretsizdi. Sanırım kış yoğunluğunda ücretli oluyor. Yine de yüz yüze görüşün derim.
Bi tane görmeniz anormal çok fazla fotom var. İzliyorum sizi sayfa yenileyin isterseniz. İzim var ama artık çok az belli oluyo dikkatli bakmak lazım. Hangi fotoyu gördüğünüzü bilmiyorum söyleyemicem ama hepsinin başlığı var aslında. Bana T yapıldı. 29yaşındayım. Çok teşekkürler darısı herkesin başına.Teşekkürler. Ben sadece 1 tane fotoğraf görebiliyorum. Normal mi? Ama maşallah çok güzel olmuş. Bu kaçıncı aya ait. İz falan da yok. Size T mi yapıldı Lolipop mu? Çok güzel olmuş. Maşallah. Yaşınız kaç?