- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.461
Çok güzel çok sevindim sizin adınıza hangi hastane dr a oldunuz acaba ? Çok geçmiş olsunSelamlar arkadaşlar, ben ameliyattan çıktım. Şu an için hiç ağrı ve hatta rahatsızlık dahi hissetmiyorum. Sadece narkozun ve verilen narkotiklerin sersemliğini yaşıyorum. Drenlerim var ama onlar da rahatsız etmiyor. Şu sersemlikle kafamı çok toparlıyamıyorum kusura bakmayın. Henüz ameliyat sütyenini takmadılar, birazdan getireceklermiş. Estetik cerrah biraz önce kontrole geldi, dreni boşalltı. Toplam 1200 gram çıkartmışlar.
Çok geçmiş olsun iyi haberlrrinizi bekliyoruzSelamlar arkadaşlar, ben ameliyattan çıktım. Şu an için hiç ağrı ve hatta rahatsızlık dahi hissetmiyorum. Sadece narkozun ve verilen narkotiklerin sersemliğini yaşıyorum. Drenlerim var ama onlar da rahatsız etmiyor. Şu sersemlikle kafamı çok toparlıyamıyorum kusura bakmayın. Henüz ameliyat sütyenini takmadılar, birazdan getireceklermiş. Estetik cerrah biraz önce kontrole geldi, dreni boşalltı. Toplam 1200 gram çıkartmışlar.
Geçmiş olsun:)Selamlar arkadaşlar, ben ameliyattan çıktım. Şu an için hiç ağrı ve hatta rahatsızlık dahi hissetmiyorum. Sadece narkozun ve verilen narkotiklerin sersemliğini yaşıyorum. Drenlerim var ama onlar da rahatsız etmiyor. Şu sersemlikle kafamı çok toparlıyamıyorum kusura bakmayın. Henüz ameliyat sütyenini takmadılar, birazdan getireceklermiş. Estetik cerrah biraz önce kontrole geldi, dreni boşalltı. Toplam 1200 gram çıkartmışlar.
Harika! Geçmiş olsun.Benim de aynı böyle bandajliydi. 4 gün sonra direnlerle beraber çıkarıp sütyen taktirmislardi.Selamlar arkadaşlar, ben ameliyattan çıktım. Şu an için hiç ağrı ve hatta rahatsızlık dahi hissetmiyorum. Sadece narkozun ve verilen narkotiklerin sersemliğini yaşıyorum. Drenlerim var ama onlar da rahatsız etmiyor. Şu sersemlikle kafamı çok toparlıyamıyorum kusura bakmayın. Henüz ameliyat sütyenini takmadılar, birazdan getireceklermiş. Estetik cerrah biraz önce kontrole geldi, dreni boşalltı. Toplam 1200 gram çıkartmışlar.
Direnler çıkarken acıyor mu gerçekten ?Harika! Geçmiş olsun.Benim de aynı böyle bandajliydi. 4 gün sonra direnlerle beraber çıkarıp sütyen taktirmislardi.
Geçmiş olsun inşallah hiç olmaz agrın sızınSelamlar arkadaşlar, ben ameliyattan çıktım. Şu an için hiç ağrı ve hatta rahatsızlık dahi hissetmiyorum. Sadece narkozun ve verilen narkotiklerin sersemliğini yaşıyorum. Drenlerim var ama onlar da rahatsız etmiyor. Şu sersemlikle kafamı çok toparlıyamıyorum kusura bakmayın. Henüz ameliyat sütyenini takmadılar, birazdan getireceklermiş. Estetik cerrah biraz önce kontrole geldi, dreni boşalltı. Toplam 1200 gram çıkartmışlar.
Saniyelik bisey anlamıyorsun bile. Plastik cerrahların eli baya hafif endiselenmeDirenler çıkarken acıyor mu gerçekten ?
Benide izler mısın bende yeni ameliyat oldum foto varaklıma geldikçe sürüyorum:)) kaşlarımın arasında mimik kırıklıgım var onu bile azalttı
senin beni izlemen gerekıyor fotografları görebilmem için.Benide izler mısın bende yeni ameliyat oldum foto var
Izliyorum cnmsenin beni izlemen gerekıyor fotografları görebilmem için.
Merhablar çok haklısınız kayle etmekle ama söyle diyim ben diklestirme yaptırdım bugün 4. Günüm aynı anda karin germe de var bende şunu diyim size Meme hiç bisey mis yani tek o olmuş olsaymış dışarı çıkıp hayatıma tekrar devam edebilir misim o kadar ki etkilemedi ama karin felaket bisey mis seni yatağa mahkum ediyor benim slikon yok diklesti toparlandı şu an iyi görünüyor lar kollarım la sorunum yok çok çok uzağa ve yükseğe uzanmıyorum sadece tavsiye ederim hiç korkmayın hemde de çocuk lar var biir 8 biri 3 yaşındaSelam kizlar:)) 3 cocugum var emzirme memzirme derken memisler biraz deforme tabii.. en kucuk cocugum 1 yasinda.. 2 yasna girdiginde diklestirme belki birazda kucultturme yaptircam.. beni dusunduren suki., cocuklarim kucuk ya.. suanda 6-4-1 yasindalar.. 1 senesonra.. 7-5-2 olduklarinda istiyorum yani.. beni herseyden cok sonrasi korkutuyor.. kac gun araba suremem kac gun birsey kaldiramam? Yemek yapamam vs? Cocuklarim kucuk olmasaydi dusunmezdim bu kadar ama ertelemekte istemiyorum daha fazla..bu islemi yaptiranlar kac gunde toparlandiniz? Mesela cocugumu kac gun icinde kucagima alabilirim? Ya da kac hafta icinde gunluk yasantima donebilirim?
3 yas gene iyi benim en kucuk suan 1 yasinda.. ben 1 cup kuculttururum diye dusunuyorum birde diklestirme istiyorum. Istesem belki bi kac aya olurum ameliyat ama tek derdim kiz biraz buyusun diye: ( 4-5 gun baya hizli aslinda ama : cocuklar varken uzun gibi.. 6 haftada nornale donuluyo deniyor bilmiyorum... gecmis olsun sanada.. birde narkozdan canimin yanmasindan korkuyorum dogrusu..Merhablar çok haklısınız kayle etmekle ama söyle diyim ben diklestirme yaptırdım bugün 4. Günüm aynı anda karin germe de var bende şunu diyim size Meme hiç bisey mis yani tek o olmuş olsaymış dışarı çıkıp hayatıma tekrar devam edebilir misim o kadar ki etkilemedi ama karin felaket bisey mis seni yatağa mahkum ediyor benim slikon yok diklesti toparlandı şu an iyi görünüyor lar kollarım la sorunum yok çok çok uzağa ve yükseğe uzanmıyorum sadece tavsiye ederim hiç korkmayın hemde de çocuk lar var biir 8 biri 3 yaşında
3 yas gene iyi benim en kucuk suan 1 yasinda.. ben 1 cup kuculttururum diye dusunuyorum birde diklestirme istiyorum. Istesem belki bi kac aya olurum ameliyat ama tek derdim kiz biraz buyusun diye: ( 4-5 gun baya hizli aslinda ama : cocuklar varken uzun gibi.. 6 haftada nornale donuluyo deniyor bilmiyorum... gecmis olsun sanada.. birde narkozdan canimin yanmasindan korkuyorum dogrusu..
Senin karin agir basmis bence:)) valla cesaret verdin bana haftaya bakalim bi arastirma yapayim:))Haklisjn 1 yas cok kuxjk xunki kucak ister ama agirlik tasiyamazsin rahat gecer korkma ben hastaneden de doktor dan da hemsiler den de cok cok memnij kaldim melek hibiler di ameliyat haneyi hic gormedim odam da uyuttular hic birsey hisaedip acı çekmedim uuandigim da da iniydim öyle çok fazla ağrı acı yoktu hele memeler hiç yani unutuyor dum bile orayı karnıma göre yaniiçini rahat tut bence
Beni de izleyebilrmisin? Bir de berede oldunuz ameliyatı?Haklisjn 1 yas cok kuxjk xunki kucak ister ama agirlik tasiyamazsin rahat gecer korkma ben hastaneden de doktor dan da hemsiler den de cok cok memnij kaldim melek hibiler di ameliyat haneyi hic gormedim odam da uyuttular hic birsey hisaedip acı çekmedim uuandigim da da iniydim öyle çok fazla ağrı acı yoktu hele memeler hiç yani unutuyor dum bile orayı karnıma göre yaniiçini rahat tut bence
Izlerim tabii ben istambul ataşehir estetica da dr uğur özdemir e oldumBeni de izleyebilrmisin? Bir de berede oldunuz ameliyatı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?