- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.481
İzleyebilir misiniz beni de ?Haklisjn 1 yas cok kuxjk xunki kucak ister ama agirlik tasiyamazsin rahat gecer korkma ben hastaneden de doktor dan da hemsiler den de cok cok memnij kaldim melek hibiler di ameliyat haneyi hic gormedim odam da uyuttular hic birsey hisaedip acı çekmedim uuandigim da da iniydim öyle çok fazla ağrı acı yoktu hele memeler hiç yani unutuyor dum bile orayı karnıma göre yaniiçini rahat tut bence
Cok gecmış olsun sızde kurtuldunuz sonundaSelamlar arkadaşlar, ben ameliyattan çıktım. Şu an için hiç ağrı ve hatta rahatsızlık dahi hissetmiyorum. Sadece narkozun ve verilen narkotiklerin sersemliğini yaşıyorum. Drenlerim var ama onlar da rahatsız etmiyor. Şu sersemlikle kafamı çok toparlıyamıyorum kusura bakmayın. Henüz ameliyat sütyenini takmadılar, birazdan getireceklermiş. Estetik cerrah biraz önce kontrole geldi, dreni boşalltı. Toplam 1200 gram çıkartmışlar.
Benıde izlermısınızHaklisjn 1 yas cok kuxjk xunki kucak ister ama agirlik tasiyamazsin rahat gecer korkma ben hastaneden de doktor dan da hemsiler den de cok cok memnij kaldim melek hibiler di ameliyat haneyi hic gormedim odam da uyuttular hic birsey hisaedip acı çekmedim uuandigim da da iniydim öyle çok fazla ağrı acı yoktu hele memeler hiç yani unutuyor dum bile orayı karnıma göre yaniiçini rahat tut bence
Fotoğrafını göremedim44.cü gün fotomu koydum demın yenı cekıldım hala fazla kızarık pembe duruyor fena taktm kafaya
İlk fotolar da dikişler gayet mun tazam duruyor sonradan neden kizardi doktor ne diyor44.cü gün fotomu koydum demın yenı cekıldım hala fazla kızarık pembe duruyor fena taktm kafaya
Bişey demedı bı krem verdı kullanmadım normal dedı ama bana hep fazla abartı gelmeye başladıİlk fotolar da dikişler gayet mun tazam duruyor sonradan neden kizardi doktor ne diyor
Dikisler 6-12 ay arasi duzeliyomus..?1 sene icinde en dogru seklini aliyonus gogusler44.cü gün fotomu koydum demın yenı cekıldım hala fazla kızarık pembe duruyor fena taktm kafaya
Nedenını bılmıyorum açılma oldu bıanda yatıp kalkarken sanırım . tekrardan acılıp dikildi şükür gectı ama dedıgım gıbı fazla kırmızıDeren2013 fotolarina baktim canim.. buyuk degisiklik olmus.. dikisler neden atti?
Gerildi mi acaba ondan olabilir? Doktorun normal mi diyor? Baska bi doktora sorabilirsin belkiNedenını bılmıyorum açılma oldu bıanda yatıp kalkarken sanırım . tekrardan acılıp dikildi şükür gectı ama dedıgım gıbı fazla kırmızı
Normal dedı gececek dedı ama işte evham yaptm sanırım belkide baska dr a göstermekte fayda var ama genelde dr unuz baksın o yapmış diyorlarGerildi mi acaba ondan olabilir? Doktorun normal mi diyor? Baska bi doktora sorabilirsin belki
Onlarda hakli sma, hic mi doktoruyka snlasamayan hasta olmaz ya da yarida o doktorla baglantisini kesen? Illa vardir.. bi doktor gozuyle ne kadari normal soylesin yani..Normal dedı gececek dedı ama işte evham yaptm sanırım belkide baska dr a göstermekte fayda var ama genelde dr unuz baksın o yapmış diyorlar
Şuanda ağrım yok bu amelıyat cok agrılı acılı bi süreç degıl benım korktugum kadar olmadı rahattım ama işin ruhsal bunalımı cok sarstı benı düzelemıcem sandım aynı seylerı tekrar yasayıp başa döndüm korkusu cok yıprattı benı ilk 10 gunden sonra alışıyorsun en cokta sırt üstü yatmak sinir bozucuydu sırt ağrısı cok zorladı benı.. Bence korkma acı olmuyor güven banaOnlarda hakli sma, hic mi doktoruyka snlasamayan hasta olmaz ya da yarida o doktorla baglantisini kesen? Illa vardir.. bi doktor gozuyle ne kadari normal soylesin yani..
Sahi cok agrili mi gecti? Suan nasil agrilarin vs? Kafama koydum bende ama fotolari goruncede korktum
Yan yatamiyosun dimi? Bayilirim yuz ustu uyumaya:)) ben yari olcem saniyorum agridan sancidan: ( dogumdan daha zordur gibi geliyo bana: ( kimidi oyle diyor cunku.. birde iyi yapacaklar mi buyuklugune kucuklugube sekline alisirmiyim gibi dusunceler olusuyo?Şuanda ağrım yok bu amelıyat cok agrılı acılı bi süreç degıl benım korktugum kadar olmadı rahattım ama işin ruhsal bunalımı cok sarstı benı düzelemıcem sandım aynı seylerı tekrar yasayıp başa döndüm korkusu cok yıprattı benı ilk 10 gunden sonra alışıyorsun en cokta sırt üstü yatmak sinir bozucuydu sırt ağrısı cok zorladı benı.. Bence korkma acı olmuyor güven bana
Belli bır zaman yan yatamıyorsun ben 35 gun sonra yatabıldım tabı 15 20 gun sonra olanlarda varmış benım ıkı dikiş oldugu ıcın gec oldu sanırım agrı olmuyor dedıgım gıbı azbısy sızlama gıbı.. Acı yok denecek kadar azdı bendeYan yatamiyosun dimi? Bayilirim yuz ustu uyumaya:)) ben yari olcem saniyorum agridan sancidan: ( dogumdan daha zordur gibi geliyo bana: ( kimidi oyle diyor cunku.. birde iyi yapacaklar mi buyuklugune kucuklugube sekline alisirmiyim gibi dusunceler olusuyo?
Anladim canim.. hayirlisi bi cesaret ettim bakalim .. kolay bi kararda degil bicak alti sonuctaBelli bır zaman yan yatamıyorsun ben 35 gun sonra yatabıldım tabı 15 20 gun sonra olanlarda varmış benım ıkı dikiş oldugu ıcın gec oldu sanırım agrı olmuyor dedıgım gıbı azbısy sızlama gıbı.. Acı yok denecek kadar azdı bende
Keşke önceden olsaydım ınankı ben bu amelıyatı olupta pişman olanı duymadım çok çabaladım ama degdı süreç 1 gunde anıden karar verdım olmaya ama 1 seneyı gecmıstı benım olmam hrp üzerine gıttım araştırdım vıdeo ızledm süreklı tıksınc gelsede bazen ürkütücü, napılacagını bılmek ıstedım hep cokta ıyı olduAnladim canim.. hayirlisi bi cesaret ettim bakalim .. kolay bi kararda degil bicak alti sonucta
Suan iyi oldu diyosan sknti yok zaten.. dikis atma vs komplikasyon ilk sende olmamistir..ben aslinda bi 5-10 sene sonra dusunuyodum hani cocuklar okula baslar kendini kurtarir diyodum. Bi kac gun once neden bilmem aklima dustu hayati neden erteliyorumki dedim kendine. Ol gitsin bi sekilde hallolur dedim. Esim izin alirsa 1-2 hafta is yerinden cocuklari idare eder en azindan diye dusundum. 2019 un sonuna dogru yaptirsam en kucuk cocugum 2 yasinda olur kismetse..Keşke önceden olsaydım ınankı ben bu amelıyatı olupta pişman olanı duymadım çok çabaladım ama degdı süreç 1 gunde anıden karar verdım olmaya ama 1 seneyı gecmıstı benım olmam hrp üzerine gıttım araştırdım vıdeo ızledm süreklı tıksınc gelsede bazen ürkütücü, napılacagını bılmek ıstedım hep cokta ıyı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?