Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Derindesen gerçekten çok cesur ve güçlüymüşsünüz. Bunları duymak inanın çok güç veriyor. Umarım sizin iyileşme süreciniz de sorunsuz ilerliyordur.

benim bir ay oldu artık ağrım sızım yok şükür,ağrıya direnmek biraz kişisel bir durum bence hayatınızı ona endeklerseniz artıyor sizinde sorunsuz gececeğinden eminim şimdiden geçmiş olsun :) yalnız ben amelıyattan sonra bol c vitaminin almaya çalıstım mutlaka biliyorsunuzdur c vitamini amelıyat sonrası iyileşme sürecinini hızlandırıyor

Şimdiden geçmiş olsun. Hep söylerim kendime yaptığım en büyük kıyak. O kadar rahatlatacaksiniz ki. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Benim de 36. Günüm aynı zamanlarda ameliyat olmuşuz :)

Arkadaşlar amelıyat olalı 43 gun gectı bıraz sızlama var o neysede kızarıklık iz hala cok kırmızı yarık gıbı duruyor göruntusu pembelık fazla sızdede boylemı acaba?

Arkadaşlar amelıyat olalı 43 gun gectı bıraz sızlama var o neysede kızarıklık iz hala cok kırmızı yarık gıbı duruyor göruntusu pembelık fazla sızdede boylemı acaba?
Benimde 1 ay oluyor göğüs ucundakı yara biraz iltihaplandı onun dısında diğer dikişler iyi ,kantaron yağı acık değilse yaraya iyi geliyor bende işe yaradı .

Amelıyattan sonra şekli durusu sizi tatmin etti mi ? Ben bundan cok korkuyorum ya güzel olmazsa ya büyük kalırsa ya potluk olursa bununla ugrasmak cok zor
Ben kendi adıma aşırı memnunum. Fotoğraf var bakabilirsin ama güncel değil bı kaç güne son halini koyucam

Amelıyattan sonra şekli durusu sizi tatmin etti mi ? Ben bundan cok korkuyorum ya güzel olmazsa ya büyük kalırsa ya potluk olursa bununla ugrasmak cok zor
Mrb ben memnunum eşim
mrb cnm ben memnunum eşim bıraz ufak buldu ama buyuk memeden bıkmış bırı olarak hep hayalımdı ufacık göğüsler. Ben devlette ücretsız oldm skolyozum vardı fizik gordum gecmedı ünv.hastanesı rapor verdı heyete gırdım

Öylemi cok geçmiş olsun
Bende çapadan alamadım rapor prof. Sırf emzirmedim diye yazmadı artık özelde olucam

hahaha:)) benımde eşim ufak buldu bende aynı sizin gibi çok bıkmısım büyük gögüsden erkekler alışınca iri göguslere yadırgıyor demekki

Selamlar arkadaşlar, ben ameliyattan çıktım. Şu an için hiç ağrı ve hatta rahatsızlık dahi hissetmiyorum. Sadece narkozun ve verilen narkotiklerin sersemliğini yaşıyorum. Drenlerim var ama onlar da rahatsız etmiyor. Şu sersemlikle kafamı çok toparlıyamıyorum kusura bakmayın. Henüz ameliyat sütyenini takmadılar, birazdan getireceklermiş. Estetik cerrah biraz önce kontrole geldi, dreni boşalltı. Toplam 1200 gram çıkartmışlar.

Eklentiler

• 0E980978-AB60-449D-87AD-3D16C092B811.jpeg
    158,5 KB · Görüntüleme: 156
Geçmiş olsuun, bitti kurtuklun ne güzel. Umarım hiçbir sorun yaşamadan atlatırsın bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…