- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.501
Hakkında hayırlısı olsun canım ınşallah ıstedıgın gıbı sorunsuz bı süreç olur sımdıden gelmış gecmış olsun hayallerını erteleme bencede bende cok gec kalmısım 31 yaşındayım kızım 5 yasında...Suan iyi oldu diyosan sknti yok zaten.. dikis atma vs komplikasyon ilk sende olmamistir..ben aslinda bi 5-10 sene sonra dusunuyodum hani cocuklar okula baslar kendini kurtarir diyodum. Bi kac gun once neden bilmem aklima dustu hayati neden erteliyorumki dedim kendine. Ol gitsin bi sekilde hallolur dedim. Esim izin alirsa 1-2 hafta is yerinden cocuklari idare eder en azindan diye dusundum. 2019 un sonuna dogru yaptirsam en kucuk cocugum 2 yasinda olur kismetse..
amin tatlim hepimizin hakkinda en iyisi olsun. baska cocuk dusunmuyo musun? hani dusunuyosan tekrar deforme olur diyolardi sanki oyle duydum..dusunmuyosan zaten sorun yok.Hakkında hayırlısı olsun canım ınşallah ıstedıgın gıbı sorunsuz bı süreç olur sımdıden gelmış gecmış olsun hayallerını erteleme bencede bende cok gec kalmısım 31 yaşındayım kızım 5 yasında...
ev işlerini bir hafta sonra sorunsuz yapabilirsin ama kucagına cocuk alamazsın acır cünki.Selam kizlar:)) 3 cocugum var emzirme memzirme derken memisler biraz deforme tabii.. en kucuk cocugum 1 yasinda.. 2 yasna girdiginde diklestirme belki birazda kucultturme yaptircam.. beni dusunduren suki., cocuklarim kucuk ya.. suanda 6-4-1 yasindalar.. 1 sene sonra.. 7-5-2 olduklarinda istiyorum yani.. beni herseyden cok sonrasi korkutuyor.. kac gun araba suremem kac gun birsey kaldiramam? Yemek yapamam vs? Cocuklarim kucuk olmasaydi dusunmezdim bu kadar ama ertelemekte istemiyorum daha fazla..bu islemi yaptiranlar kac gunde toparlandiniz? Mesela cocugumu kac gun icinde kucagima alabilirim? Ya da kac hafta icinde gunluk yasantima donebilirim?
izlemisin beni,ve dikişlerdeki kızarıklık iyileşme sürece biraz bireysel ,cabuk iyileşmeyen bir yapın varsa uzun sürecektir,k, kolay bir amelıyat değil hemen geçmesini bekleme benceNedenını bılmıyorum açılma oldu bıanda yatıp kalkarken sanırım . tekrardan acılıp dikildi şükür gectı ama dedıgım gıbı fazla kırmızı
2 sezeryan oldum kesinlikle doğum cok cok daha zor bir sürec.Yan yatamiyosun dimi? Bayilirim yuz ustu uyumaya:)) ben yari olcem saniyorum agridan sancidan: ( dogumdan daha zordur gibi geliyo bana: ( kimidi oyle diyor cunku.. birde iyi yapacaklar mi buyuklugune kucuklugube sekline alisirmiyim gibi dusunceler olusuyo?
ben normal dogum yaptim canim ucundede o yuzden sezeryan surecini bilmiyorum. ev isleri olur diyosun bir hafta sonra peki araba surme vs? en agir ne kaldirabilirsin? ya da kac hafta sonra cocugumu kucaklayabilirim acaba?2 sezeryan oldum kesinlikle doğum cok cok daha zor bir sürec.
3. Haftada dahi araba kullanmakta çok zorlanmistim ben. Meme üstüne baskı yapacak her türlü hareketten uzak durmak gerek en az bir ay.ben normal dogum yaptim canim ucundede o yuzden sezeryan surecini bilmiyorum. ev isleri olur diyosun bir hafta sonra peki araba surme vs? en agir ne kaldirabilirsin? ya da kac hafta sonra cocugumu kucaklayabilirim acaba?
Cocuk onumuzdekı 5 sene olmaz sanırım dr bana sütyen konusunda pek bısey demedı sıradan penyelerden tak dedı ondan aldm pazardanamin tatlim hepimizin hakkinda en iyisi olsun. baska cocuk dusunmuyo musun? hani dusunuyosan tekrar deforme olur diyolardi sanki oyle duydum..dusunmuyosan zaten sorun yok.
birde acaba duzeltme yaptirdiktan sonra nasil bi sutyen takilmasi gerekiyor? sutyensiz gezilmez tekrar sarkma olur filan diyorlar,.,
hadi yaa : ( araba kullanmak cok onemli benim acimdan.3. Haftada dahi araba kullanmakta çok zorlanmistim ben. Meme üstüne baskı yapacak her türlü hareketten uzak durmak gerek en az bir ay.
anladim canim. benim onceden pek boyle bi dusuncem yoktu..son numaradan sonra baskada cocuk dusunmuyorum..o yuzden simdi yaptirmak istiyorumCocuk onumuzdekı 5 sene olmaz sanırım dr bana sütyen konusunda pek bısey demedı sıradan penyelerden tak dedı ondan aldm pazardan
hadi yaa : ( araba kullanmak cok onemli benim acimdan.[/QU kişisel bir durum biraz iyileşme süreci 1 ay oldu benım amelıyat olalı hafif yan dikişlerde agrım var üzerine bastırınca onun dısında yok,ilk 15 gun zorlandım sonrasında kolaydı benım için.
44 gün fazla gibi geliyor aslında ama böyle bir ameliyat için değil. Memeden bir sürü parça çıktı sonuçta ve hücreler kesileri düzeltmek için savaşıyor . Bu kırmızılıklar o kadar normal ki44.cü gün fotomu koydum demın yenı cekıldım hala fazla kızarık pembe duruyor fena taktm kafaya
Beni izler misinHaklisjn 1 yas cok kuxjk xunki kucak ister ama agirlik tasiyamazsin rahat gecer korkma ben hastaneden de doktor dan da hemsiler den de cok cok memnij kaldim melek hibiler di ameliyat haneyi hic gormedim odam da uyuttular hic birsey hisaedip acı çekmedim uuandigim da da iniydim öyle çok fazla ağrı acı yoktu hele memeler hiç yani unutuyor dum bile orayı karnıma göre yaniiçini rahat tut bence
Deren2013 sigara kullaniyor muydunuz?Cok gecmış olsun sızde kurtuldunuz sonunda
Benide izlermisinÖzlüyorum kızlar ikinizide
Resmin altınada yazdım hipertrofik skar bu sanırım. Bazı bünyeler yapıyor.Normal dedı gececek dedı ama işte evham yaptm sanırım belkide baska dr a göstermekte fayda var ama genelde dr unuz baksın o yapmış diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?