- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.301
Ben de onu kullanmaya çalıştım doktorum söyledi nemli tutar vs diye ama kokusuna asla dayanamadım ve kıyafete ve sütyene de siniyo çıkmadı yıkasam da. O yüzden bıraktım.Tamamen iyileştikten sonra sarı kantaron yağı sürücem. Motorsiklet kazası yapmış bir tanıdığın tüm yanık ve yaralarını iyileştirmisti. Bı şansımı deneyeyim
Ben doktoruma sordugumda silikon bantlar deri sıkıntılı iyilesirse normal olmayan durumlarda kullanılır dedi onermediDoktorum silikon bant önerdi ama 200 lira. Iz kalmaması için evet belki önemli bir para değil ama benim cebimde resmen birkaç lira kaldı ve aileme yük olmak istemiyorum. Sence mantıklı mı? Bana zaten iz kalmayacak gibi geliyor
Sol mememin yarası tamamen kapandı,problemli tarafa sürmüyorum.Bu krem acık yaraya ve enfeksıyonlu bölgeye kullanılmazkı zaten oyle bılıyorum noskar iz kalmaması ıcın verılen bı krem
Contractubex bı arkadaşımın sezeryanla izine iyi gelmişti. Denenebilir. Fiyatını biliyor musunGenelde yaralarım geç iyileşir.iz de kalabileceğini düşünüyorum ancak bunu mümkün olduğunca azaltmanın yollarını arıyorum.contractubex mi alsam acaba kullanan varmı arkadaşlar.
O yara genellikle oluyor, ben de de oldu ve yaklaşık iki ayı buldu kapanması. Dikişler için varsa önerilen antibiyotik kremini düzenli olarak kullanman önemli.Kızlar 27. Günüm sağ memenin alt bağlantı kısmındaki minik yaradan sarı çok az akıntı geldi. Miktarını anlamak için beyaz peçete koydum çok az. Ben yırttim diye sevinirken moralim bozuldu.
Aslinda @Niye her doktor farklı birşey söyler hiç anlamam, contratubex sezeryandan sonra sürdüm bi işe yaradımı bilmiyorum çünkü bariz iz var ama kabarıklığı geçti, onu geçiren belkide contratubexti belkide değildi
Meme başında benim de kalmıştı doktorun gözünden kaçmış cımbızla tutup kesmistim. Bişey olmadı ama tutabileceğim kadar disardaydi.Selam kızlar bugun 33.gunum eriyen dikiş denilen olay mememde bıkac yerde duruyor lacıvert sekılde meme başında bıkac yerde var.. Resım koyucamDiğerlerı bugun kontrolde alındı vucudum erıtemedı sanırım sızde boyle bı durum varmı diğer acılan dikişim şeffaf iplikti
Bende cımbızla cekınce ıcınden gergınlık oldu uzundu bıraktım kanadı azcık vücut bunu erıtır sanırım öyle umuyorumAslinda @
Meme başında benim de kalmıştı doktorun gözünden kaçmış cımbızla tutup kesmistim. Bişey olmadı ama tutabileceğim kadar disardaydi.
Kızlar 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Meme başlarımda acaip hassasiyet ve ağrı var. Kolum bile değse yanlışlıkla acıyor. Ameliyattan dolayı mı fazla hassas bilemiyorum. Bakalım emzirme konusunda sıkıntı yaşayacak mıyım umarım bir sorun yaşamam. Izler için noskar ve sarı kantaron kullanıyordum fakat bu ara kestim 10 gün sonra doktor randevum var sorup ona göre devam edicem. Bilgisi olan var mi hamilelikte kullanmam da sakıncası olur mu?
Kızlar 27. Günüm sağ memenin alt bağlantı kısmındaki minik yaradan sarı çok az akıntı geldi. Miktarını anlamak için beyaz peçete koydum çok az. Ben yırttim diye sevinirken moralim bozuldu.
Bende daha büyük bir ip eriyemedipi için enfekte oldu,doktor ipi çıkardı birbhafta oldu yeni kurumaya başladı, küçük siyahları sordum onlar sorundeğil erir dedi,Selam kızlar bugun 33.gunum eriyen dikiş denilen olay mememde bıkac yerde duruyor lacıvert sekılde meme başında bıkac yerde var.. Resım koyucamDiğerlerı bugun kontrolde alındı vucudum erıtemedı sanırım sızde boyle bı durum varmı diğer acılan dikişim şeffaf iplikti
Hayırlı olsun ne güzel bir haber sağlıkla dogsun minik :) göğüsler de hassasiyete gelince ben 2 hamileliğinde de dibine kadar yaşadım. Kıyafetin değmesi bile çok rahatsız ederdi.yakinda gecicek. kremler ilaçlardan daha kolay geçermiş o yüzden sarı kantaron la devam et benceKızlar 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Meme başlarımda acaip hassasiyet ve ağrı var. Kolum bile değse yanlışlıkla acıyor. Ameliyattan dolayı mı fazla hassas bilemiyorum. Bakalım emzirme konusunda sıkıntı yaşayacak mıyım umarım bir sorun yaşamam. Izler için noskar ve sarı kantaron kullanıyordum fakat bu ara kestim 10 gün sonra doktor randevum var sorup ona göre devam edicem. Bilgisi olan var mi hamilelikte kullanmam da sakıncası olur mu?
Benim 12. Günüm benimde meme başında var bu lacivert nokta şeklinde bende bu ne diyodum. Birde kızlar benim meme uçlarım felaket sızlıyor neden acabaSelam kızlar bugun 33.gunum eriyen dikiş denilen olay mememde bıkac yerde duruyor lacıvert sekılde meme başında bıkac yerde var.. Resım koyucamDiğerlerı bugun kontrolde alındı vucudum erıtemedı sanırım sızde boyle bı durum varmı diğer acılan dikişim şeffaf iplikti
Kızlar bugün kontrolum vardı.Yarada ki ince sari sızıntı ve deri altından görünen koyu renk dikisleri sordum. Sarı sizinti normalmiş erimeyen dikişler var dedi. O koyu renk dikislerin hepsini aldı pansuman yaptı.Henuz yaralar tam iyilesmediginden iz kremiyle ilgili 10 gün sonra konuşalım dedi. O koyu renk dikisleri mutlaka gosterinBenim 12. Günüm benimde meme başında var bu lacivert nokta şeklinde bende bu ne diyodum. Birde kızlar benim meme uçlarım felaket sızlıyor neden acaba
Şeymacım hayırlı olsun.. Planlı değildi sanırım. ilk 6 ay gebelik önerilmiyor diye biliyorum. Gerçi senin 6 ay oldu sanırım.
Burada pek çok kişinin aklında olan ameliyat sonrası emzirme olayını birinci ağızdan duymuş olacağız eğer bizleri habersiz bırakmazsan..
Hassasiyet olayına gelince; bu ameliyatı olmayan bazı kişilerde de oluyor bu durum. Kıyafet değdiğinde, eli çarptığında ağlayanı duydum. Ameliyatına bağlama sakın, kendini dinleme. Sabah bulantıları, halsizlik, meme ucu hassasiyeti gibi şikayetler genelde 12-13. haftalardan sonra kaybolur..
Allah yardımcın olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sevgiler...
Hayırlı olsun ne güzel bir haber sağlıkla dogsun minik :) göğüsler de hassasiyete gelince ben 2 hamileliğinde de dibine kadar yaşadım. Kıyafetin değmesi bile çok rahatsız ederdi.yakinda gecicek. kremler ilaçlardan daha kolay geçermiş o yüzden sarı kantaron la devam et bence
Benımde hala cok sızlıyor meme uçları hala sütyen kullanmıyorum sürtmedende olabılırBenim 12. Günüm benimde meme başında var bu lacivert nokta şeklinde bende bu ne diyodum. Birde kızlar benim meme uçlarım felaket sızlıyor neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?