- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.261
Medusa beni de izler misin?daha dur.. en az 3 ay geçsin, öyle geçersin normal sütyene.. ilk 1-1,5 ay medikal sütyende kalırsın, sonra da rahat ettiğin sporcu sütyenlerine.. 6. aydan sonra doktorum bana belnli balensiz farketmez, istediğini kullanabilirsin artık demişti. ama insan rahata alışınca ve toparlanması gereken bir şey kalmayınca balene-toparlayıcya yan gözle bile bakmıyor.. mesela benim şimdiki tek arzum bralettler =)
bu arada bana 80C takıldı ameliyat sütyeni olarak.. 85B de güzel oluyor.. Evliliğimin başlarında zayıfken aldığım 85C cup sütyenim oluyor elbette; ama boş kalıyor üst kısımları falan.. eskiden kenarlardan taşar, üstlerde pörtlerdi. kabul etmez ille de C alırdım.. Yani şimdi gidip sütyen alsam 85B denerdim ilk olarak.. sen de ona göre hareket edersen daha iyi olur...
Sevgiler..
Bralet demedaha dur.. en az 3 ay geçsin, öyle geçersin normal sütyene.. ilk 1-1,5 ay medikal sütyende kalırsın, sonra da rahat ettiğin sporcu sütyenlerine.. 6. aydan sonra doktorum bana belnli balensiz farketmez, istediğini kullanabilirsin artık demişti. ama insan rahata alışınca ve toparlanması gereken bir şey kalmayınca balene-toparlayıcya yan gözle bile bakmıyor.. mesela benim şimdiki tek arzum bralettler =)
bu arada bana 80C takıldı ameliyat sütyeni olarak.. 85B de güzel oluyor.. Evliliğimin başlarında zayıfken aldığım 85C cup sütyenim oluyor elbette; ama boş kalıyor üst kısımları falan.. eskiden kenarlardan taşar, üstlerde pörtlerdi. kabul etmez ille de C alırdım.. Yani şimdi gidip sütyen alsam 85B denerdim ilk olarak.. sen de ona göre hareket edersen daha iyi olur...
Sevgiler..
Çok geçmiş olsun.Kizlar ben bugün ameliyat oldum cok sükür bitti kurtuldum
Agrilarim vardi biraz simdi daha iyiyim cok sükür.
Gelismelerden haberdar ederim
bende 80 B bile büyük geliyor su anda :) ki 80 e giyerdim 10 kilo birden zayıflamıs gibiyimAynen bralet aşkına :) 85b oldum bende c giyerdim şimdi bombos
En üstteki resimmi son yüklenen? Oysa evet problem var gb duruyor. Antibiyotik hap yada pomat kullanıyormusun.Arkadaslar bıraz önce resım yukledım aşırı kırmızılık ve dikiş yerındekı sarı bölge normalmı bı bakabılırmısınız izledıklerım evhammı yapıyorum acaba bilemedim bugun tam 30 gün oldu cok kırmızı gıbı sankı hala acılma riski varmı yada enfeksiyon
En sonkı 3 resım en bastan yukardanEn üstteki resimmi son yüklenen? Oysa evet problem var gb duruyor. Antibiyotik hap yada pomat kullanıyormusun.
Geçmiş olsun sorunsuz iyileşmler ameliyat dakikalarını gelişmeleri ayrıntıları anlatırsan sevinirimKizlar ben bugün ameliyat oldum cok sükür bitti kurtuldum
Açılma riski değil ama deri dikişleri atamayınca ya da eritemeyince öyle reaksiyon veriyormuş sanırım. Doktorun ilaç önerecektir o yaralar için.Arkadaslar bıraz önce resım yukledım aşırı kırmızılık ve dikiş yerındekı sarı bölge normalmı bı bakabılırmısınız izledıklerım evhammı yapıyorum acaba bilemedim bugun tam 30 gün oldu cok kırmızı gıbı sankı hala acılma riski varmı yada enfeksiyon
Cok kırmızı gıbı gelıyor hep sızın resımlerınıze de baktım nekadar düzgün soluk maşallahAçılma riski değil ama deri dikişleri atamayınca ya da eritemeyince öyle reaksiyon veriyormuş sanırım. Doktorun ilaç önerecektir o yaralar için.
Benım bugun tam 30 gun oldu hala böyle oluyor benımde lekelerKızlar merhaba. Dün sütyende kan görünce çıkarttım sıkmıştır acıtmıştır diye. Bu sabah uyandım atletim şu halde. Doktor kan dikiş aralarından sızıyordur dedi. Atleti değiştirdim yine birkaç damla var. Boyle bir durum yasayanınız var mı
Benımde boyle 30 gun olmasına rağmenKızlar merhaba. Dün sütyende kan görünce çıkarttım sıkmıştır acıtmıştır diye. Bu sabah uyandım atletim şu halde. Doktor kan dikiş aralarından sızıyordur dedi. Atleti değiştirdim yine birkaç damla var. Boyle bir durum yasayanınız var mı
Benim 30 gün olmadı ama realselfte memesi böyle olan kadınlar var, kimisi dikişlerden kimisi ise yağ nevrozu olarak çevirecem türkçesini tam bilemedim o yüzden böyle oluyor. Sonuçta hepsinin iyileşme fotoğrafı var ama sadece süreç biraz daha uzun. Geçmiş olsun tekrardanArkadaslar bıraz önce resım yukledım aşırı kırmızılık ve dikiş yerındekı sarı bölge normalmı bı bakabılırmısınız izledıklerım evhammı yapıyorum acaba bilemedim bugun tam 30 gün oldu cok kırmızı gıbı sankı hala acılma riski varmı yada enfeksiyon
Benim de alt birleşim noktasında benzer bir açıklık ve akıntı vardı. Doktor bunu kurutan bir ilaç önerdi. Biraz zaman aldı ama yara iyileşti. İzi tamamen geçmedi ama.Cok kırmızı gıbı gelıyor hep sızın resımlerınıze de baktım nekadar düzgün soluk maşallah
Çok geçmiş olsun.Kizlar ben bugün ameliyat oldum cok sükür bitti kurtuldum
Beni de izleyebilir misin?daha dur.. en az 3 ay geçsin, öyle geçersin normal sütyene.. ilk 1-1,5 ay medikal sütyende kalırsın, sonra da rahat ettiğin sporcu sütyenlerine.. 6. aydan sonra doktorum bana belnli balensiz farketmez, istediğini kullanabilirsin artık demişti. ama insan rahata alışınca ve toparlanması gereken bir şey kalmayınca balene-toparlayıcya yan gözle bile bakmıyor.. mesela benim şimdiki tek arzum bralettler =)
Sevgiler..
Kullanmıyorum ilaç sadece fucidin dıye bı krem vermıstı ılk o varEn üstteki resimmi son yüklenen? Oysa evet problem var gb duruyor. Antibiyotik hap yada pomat kullanıyormusun.
Arkadaslar bıraz önce resım yukledım aşırı kırmızılık ve dikiş yerındekı sarı bölge normalmı bı bakabılırmısınız izledıklerım evhammı yapıyorum acaba bilemedim bugun tam 30 gün oldu cok kırmızı gıbı sankı hala acılma riski varmı yada enfeksiyon
Cok geçmiş olsun inşallah bıde yaşamazsın problemSagolun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?