Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bana geciktirici kullan dedi doktorum bir sıkıntı cıkmadı

Ameliyat günü regl oldum hiç bir sorun yaşamadım. Gecmis olsun

Teşekkürler benim 1 ay oldu.Ben de çoğu kişi gibi çok memnun ve mutluyum.Hayal ettigimin ötesinde oldu. Ameliyat sonrası rahattim ağrım olmadı sizi şeklindeydi.4. gün direnlerin çıkınca tamamen rahatladım. 10. Gün normal hayatima dondum. Kollarımı sadece uzanma şeklinde kaldirmadim onun dışında çok zorlamiyor. Ozel de oldum ameliyatimi.Benim hikayem boyle. Umarım sizin de çok rahat gecer

Ben burda daha öncede yazmıştım evet amelıyat öncesı bilgilendirme formu doldururken regli zamanında bu ameliyatın olunmayacagı cunku göğüs hassasıyetı şişkınlık olacagı yazıyordu en ıyısı bunu dr unuza danışın en dogru karar o olacaktır

Ben de küçültme ameliyatı olmak istiyorım daha önce dr Burak Ersoy'a ameliyat olan var mı ?

Kızlar ameliyattan öncesi ve 10 gün sonrası fotoğraflarımı albüme yükledim bakabilirsiniz

Canım maşallah çok güzel olmuş. Gerçi ameliyattan önceki göğüslerinde gayet güzelmiş. Sende benim gibi lolipop yöntemiyle ameliyat olmuşsun. Bu yöntem bana göre biraz sıkıntılı. Altta potluk kalıyor umarım sende kalmaz. Çok geçmiş olsun

Çok sağol canım inşallah potluk kalmaz bakalım zamanla görücez

Gecmış olsun 10 gune gore iyileşme sürecenız maşallah cok ıyı gorunuyor izlerınız gayet ıyı bı benımkılermı bukadar kırmızı pembe diye dert etmeye başladım kendıme

Benin’de takibe alırmısınız resimleri görmek isterim çok geçmiş olsunBende 3 hafta sonra olucam çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…