- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.341
Bana geciktirici kullan dedi doktorum bir sıkıntı cıkmadıMerhaba arkadaşlar ben de 15 Ocak’ta Meme küçültme olacağım
Dilerim güzel geçer ama bir sıkıntım var bu ameliyat çok bekledim şuana kadar 20 kilo verdim halada devam rejime fakat buna ya değilin stresten olda gerek bir hafta erken oldum ve maalesef Ocak da tam 15 de regli günüm gösteriyor doktora sormaya korkuyorum erteler diye benim gibi ameliyat gününde regli olan varmı ? Lütfen yazarmısınız bir sorun olur mu ertelenir mi ameliyatım
Ameliyat günü regl oldum hiç bir sorun yaşamadım. Gecmis olsunMerhaba arkadaşlar ben de 15 Ocak’ta Meme küçültme olacağım
Dilerim güzel geçer ama bir sıkıntım var bu ameliyat çok bekledim şuana kadar 20 kilo verdim halada devam rejime fakat buna ya değilin stresten olda gerek bir hafta erken oldum ve maalesef Ocak da tam 15 de regli günüm gösteriyor doktora sormaya korkuyorum erteler diye benim gibi ameliyat gününde regli olan varmı ? Lütfen yazarmısınız bir sorun olur mu ertelenir mi ameliyatım
Sizede çok geçmiş olsun ameliyat yenimi oldunuz sonrası nasıldı ben sürekli araştırıyorum herkes çok memnun ama süreç sizde nasıldı ne kadar sürdü kollarınızı kullanımı çok zor deniliyor ilk günler ??Ameliyat günü regl oldum hiç bir sorun yaşamadım. Gecmis olsun
Geçmiş olsun size deBana geciktirici kullan dedi doktorum bir sıkıntı cıkmadı
Teşekkürler benim 1 ay oldu.Ben de çoğu kişi gibi çok memnun ve mutluyum.Hayal ettigimin ötesinde oldu. Ameliyat sonrası rahattim ağrım olmadı sizi şeklindeydi.4. gün direnlerin çıkınca tamamen rahatladım. 10. Gün normal hayatima dondum. Kollarımı sadece uzanma şeklinde kaldirmadim onun dışında çok zorlamiyor. Ozel de oldum ameliyatimi.Benim hikayem boyle. Umarım sizin de çok rahat gecerSizede çok geçmiş olsun ameliyat yenimi oldunuz sonrası nasıldı ben sürekli araştırıyorum herkes çok memnun ama süreç sizde nasıldı ne kadar sürdü kollarınızı kullanımı çok zor deniliyor ilk günler ??
Ben burda daha öncede yazmıştım evet amelıyat öncesı bilgilendirme formu doldururken regli zamanında bu ameliyatın olunmayacagı cunku göğüs hassasıyetı şişkınlık olacagı yazıyordu en ıyısı bunu dr unuza danışın en dogru karar o olacaktırMerhaba arkadaşlar ben de 15 Ocak’ta Meme küçültme olacağım
Takibe alabilir misiniz beni?Kızlar bissürü yeni fotolar ekledim son hallerime bakabilirsiniz :)
Gecmis olsun... cok çabuk toparlarsin insallah
Ben bakmak istedim ama bakamadım yeni üyeyimKızlar ameliyattan öncesi ve 10 gün sonrası fotoğraflarımı albüme yükledim bakabilirsiniz
Kızlar ameliyattan öncesi ve 10 gün sonrası fotoğraflarımı albüme yükledim bakabilirsiniz
Kızlar ameliyattan öncesi ve 10 gün sonrası fotoğraflarımı albüme yükledim bakabilirsiniz
Çok sağol canım inşallah potluk kalmaz bakalım zamanla görücezCanım maşallah çok güzel olmuş. Gerçi ameliyattan önceki göğüslerinde gayet güzelmiş. Sende benim gibi lolipop yöntemiyle ameliyat olmuşsun. Bu yöntem bana göre biraz sıkıntılı. Altta potluk kalıyor umarım sende kalmaz. Çok geçmiş olsun
Gecmış olsun 10 gune gore iyileşme sürecenız maşallah cok ıyı gorunuyor izlerınız gayet ıyı bı benımkılermı bukadar kırmızı pembe diye dert etmeye başladım kendımeKızlar ameliyattan öncesi ve 10 gün sonrası fotoğraflarımı albüme yükledim bakabilirsiniz
Benimde salı günü ameliyatım var beni de izler misiniz acaba çok çok merak ediyorum çok sebinirimKızlar ameliyattan öncesi ve 10 gün sonrası fotoğraflarımı albüme yükledim bakabilirsiniz
Merhabalar, nerede olacaksınız amelıyatınızı?Benimde salı günü ameliyatım var beni de izler misiniz acaba çok çok merak ediyorum çok sebinirim
Istanbul ataşehir estetica daMerhabalar, nerede olacaksınız amelıyatınızı?
Gecmış olsun 10 gune gore iyileşme sürecenız maşallah cok ıyı gorunuyor izlerınız gayet ıyı bı benımkılermı bukadar kırmızı pembe diye dert etmeye başladım kendıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?