- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.321
Benımde hala cok sızlıyor meme uçları hala sütyen kullanmıyorum sürtmedende olabılır
Acıyor hala bıraz bıkac kez denedım alışamadım cıkardım. Doktorum penye sporcu sütyenden takabılırsın dedı gecen hafta ama medıkal falan hıc önermedı gerek yok dedı almadıkDeren2013 neden sütyen kullanmiyorsun doktor mu soyledi
Şekil alması için takmak gerekiyor diyor doktorlarBenımde hala cok sızlıyor meme uçları hala sütyen kullanmıyorum sürtmedende olabılır
Kardeşim sezeryan doğum yaptı ve hiç krem falan kullanmadı şuan kıl gibi incecik kısacık bir çizgi hee doktor demişti zaten nakış gibi işledim diye birazda doktor eli sanki bu dikiş işleri dimi bazende doktor yapıyo ameliyatı dikişi asistan veya hemşiresi dikiyo hep diyoruzya tecrübe diyeNiye her doktor farklı birşey söyler hiç anlamam, contratubex sezeryandan sonra sürdüm bi işe yaradımı bilmiyorum çünkü bariz iz var ama kabarıklığı geçti, onu geçiren belkide contratubexti belkide değildi
Kızlar 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Meme başlarımda acaip hassasiyet ve ağrı var. Kolum bile değse yanlışlıkla acıyor. Ameliyattan dolayı mı fazla hassas bilemiyorum. Bakalım emzirme konusunda sıkıntı yaşayacak mıyım umarım bir sorun yaşamam. Izler için noskar ve sarı kantaron kullanıyordum fakat bu ara kestim 10 gün sonra doktor randevum var sorup ona göre devam edicem. Bilgisi olan var mi hamilelikte kullanmam da sakıncası olur mu?[/QUOTEt
Tebrikler sağlıkla tamamına erdirsin Rabbim ben gördüm ameliyat olupda emzirmede hiç sıkıntı yaşamayan anne inşallah sendede olmaz
Evet regl döneminde bile dokunulmucak derecede hassasiyet oluyo bende acıdaŞeymacım hayırlı olsun.. Planlı değildi sanırım. ilk 6 ay gebelik önerilmiyor diye biliyorum. Gerçi senin 6 ay oldu sanırım.
Burada pek çok kişinin aklında olan ameliyat sonrası emzirme olayını birinci ağızdan duymuş olacağız eğer bizleri habersiz bırakmazsan..
Hassasiyet olayına gelince; bu ameliyatı olmayan bazı kişilerde de oluyor bu durum. Kıyafet değdiğinde, eli çarptığında ağlayanı duydum. Ameliyatına bağlama sakın, kendini dinleme. Sabah bulantıları, halsizlik, meme ucu hassasiyeti gibi şikayetler genelde 12-13. haftalardan sonra kaybolur..
Allah yardımcın olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sevgiler...
Taksan çok iyi olur. 2-3 güne alışırsın daha korunaklı gibi hissediyorum ben sutyenle. Medikal olmak zorunda değil daha yumuşak herhangi balensiz sutyenler de olur. Ben doreanse marka almıştım önden fermuarlı 70 TL gbi bı fiyatı vardı.Belki hassasiyetin de azalirAcıyor hala bıraz bıkac kez denedım alışamadım cıkardım. Doktorum penye sporcu sütyenden takabılırsın dedı gecen hafta ama medıkal falan hıc önermedı gerek yok dedı almadık
Sakın yapma sakın. En az 1 ay bekle ya. Allah korusunKızlar 1 hafta oldu ameliyat olalı günde 3-4 sigara içsem zararı olur mu sizce daha hiç içmedim 1 haftadır ama dayanamıcam artık
Kızlar 1 hafta oldu ameliyat olalı günde 3-4 sigara içsem zararı olur mu sizce daha hiç içmedim 1 haftadır ama dayanamıcam artık
Selam hanımlar nasılsınız? Benim hala sol meme ucumda ağrı var ve sol taraftan morluklarım ve kanamam devam ediyor. Renk değişimi de mevcut hala. Sağ memem pembeye dönmüşken sol hala morumsu soğuk bir renkte. Bugün 15. Günüm.
evet cnm içerdeydi.sol ucum özellikle.aktif değildi.ama çok şükür sülük ler işe yaradj yaramasaydı amelşyat olcaktım ayrıca nerdeyse 1 ay lık bir ilâç kullandım kan dolaşımıyla ilgili.o da baya toparladı diyebilirim.sırf bu yüzden hastanede 1 hafta yatırdı doktorum.Oyle canim inan cok mutsuzum... seninki ilk ameliyattan ciktiinda uclari meme dokusunun icerisindemiydi
Çok net biliyorum asla engel değil ameliyata doktorlar önemsemiyo bile o derece sorunsuz yaniMerhaba arkadaşlar ben de 15 Ocak’ta Meme küçültme olacağım
Dilerim güzel geçer ama bir sıkıntım var bu ameliyat çok bekledim şuana kadar 20 kilo verdim halada devam rejime fakat buna ya değilin stresten olda gerek bir hafta erken oldum ve maalesef Ocak da tam 15 de regli günüm gösteriyor doktora sormaya korkuyorum erteler diye benim gibi ameliyat gününde regli olan varmı ? Lütfen yazarmısınız bir sorun olur mu ertelenir mi ameliyatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?