Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bana hic normal gelmedi bir an once doktoruna görün istersen.. cok gecmis olsun

benim bir göğüs ucum içi çökük olmus düzelirmi acaba hafta içi gidicem doktora ,böyle bir sorun yasıyanınız varmı .

benim bir göğüs ucum içi çökük olmus düzelirmi acaba hafta içi gidicem doktora ,böyle bir sorun yasıyanınız varmı .
Önceden çökük müydü. Benim sağ hep çöküktü hala çökük. Doktor düzelsin istiyorsan süt kanalını kesmem lazım dedi izin vermedim

Önceden çökük müydü. Benim sağ hep çöküktü hala çökük. Doktor düzelsin istiyorsan süt kanalını kesmem lazım dedi izin vermedim
cok dik değildi ucları ama şimdi tamamen düz olmus ucta sadece kahvarengi bir leke var gögüs ucu yerıne biraz keyfımı kacırdı ,benim uclar kesilerek tasındı acaba ondandı ben cok küçülsün istediö boyut olarak cunki.

Oynayınca da çıkmıyor mu? Yoksa tamamen mi çökmüş. Doktorunuza danışın bi

Memenin birimde alt birleşimyerinde enfeksiyon geçmedi,bu gün 29. Gün o bölgeye batikon ve Fito devam
ediyorum,diğer tarafa bu kremi yeni başladım .Faydas olmaz mı diyorsunuz?
Bu krem acık yaraya ve enfeksıyonlu bölgeye kullanılmazkı zaten oyle bılıyorum noskar iz kalmaması ıcın verılen bı krem

İz kremlerinin başarı oranı %2-3.
Doktorum silikon bant önerdi ama 200 lira. Iz kalmaması için evet belki önemli bir para değil ama benim cebimde resmen birkaç lira kaldı ve aileme yük olmak istemiyorum. Sence mantıklı mı? Bana zaten iz kalmayacak gibi geliyor

Silikon bant biraz daha etkili evet ama iz olayı genetik ve ciltsel bi durum neticesinde, umarım iyi sonuç alırsınız kullanırsanız. Bence çok bi olayı yok.
Hadi yaa Sen kullanmışmiydin krem Hazel senin izler baya iyi durumda. Cilt yapısıyla alakalıdir zaten. Salı günü gideceğim bende kontrole bakalım ne önerecek doktorcum
Teşekkür ederim aynen kişisel bi şey iz iyileşmesi ben hiçbi şey kullanmadım doktorum da önermemişti zaten istersen al demişti uğraşmak istemedim kıvamı ve kokusu sıkıntılı oluyo genel olarak.

Tamamen iyileştikten sonra sarı kantaron yağı sürücem. Motorsiklet kazası yapmış bir tanıdığın tüm yanık ve yaralarını iyileştirmisti. Bı şansımı deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…