Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Allahın izniyle herşey yoluna girecektir içini ferah tut.
Sana teselli vermek için söylemiyorum inan bana herkesin kötü giden bir sorunu, rahatsız olduğu bir detay, ufakta olsa içine sinmeyen bişeyler mutlaka vardır.
Bana ameliyat olduktan bikaç gün sonra sorsan ooo iyiki oldum bu zamana kadar aptal gibi nasıl beklemişim vs vs derdim. 6 ay sonunda bu kadar heyecanlı bahsedemiyorum bu ameliyattan. Meme başımın çevresinden yana sıkıntılıyım kızarıklıklar geçmek bilmiyor. Birde sol mememdeki meme başı çevresindeki kızarıklık meme başımdaki kahverengini aldı ve yuvarlak kısım artık yuvarlak değil. Sağ mememde ciddi sorun yaşamıştım 4 ay boyunca kapanmayan bir yarayla uğraştım. Yara geçti çok şükür ama kocaman izi hala duruyor. Memelerimde değil ama sağ mememin koltuk altına doğru direnin takıldığı kısımlarda hissizlik var. Oraya dokunduğumda yokmuş gibi tuhaf bişi hissediyorum. Yani emin ol sorun yaşayan biri olarak tek değilsin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dualarım seninle ♥