- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #30.281
Hayırlı olsunn aramıza hoşgeldin, umarım iyileşme sürecin de çok rahat olurKızlar merhaba. Cuma günü ameliyat oldum. Bu süreci uzun uzun anlatmak, faydalı olmak istiyorum. Doc. Dr. Burak KAYA ile ilgili sorusu olanlara cok aciklayici cevaplar veririm umarım. Ankara Tıp Fakültesi Burak KAYA ameliyatimi yapti. Cok tedirgin, korkarak ameliyata geldim. Istedigim gibi kuculmezse, narkozdan uyanamazsam, dikislere dayanamazsam gibi bircok dusuncem beynimi kemirdi. Ameliyat gunu sabah geldim. Burak Bey ile beraber Mert, Nijat, Ilker isminde doktorlar da var. Fotograflarimi cektiler sonra Burak Bey titizlikle cizimlerimi yapti. Cizimleri yaparken hemşireler o kadar iyiydi ki neredeyse sarilacaktim. Korkma hic, her sey guzel olacak diye beni cok desteklediler. Burak Bey çok kucük istemiyorsun degil mi dedi. Ben buyukten biktim istiyoruum dedim. Kedisi ise oglan cocugu gibi olursun hem zaten meme dokusu fazla o kadar kucultemem dedi. Ben de size birakiyorum vücuduma gore yapin o zaman dedim. Burak Bey ameliyathanede beni bekliyordu. Omzumdan bir igne yaptilar sonra ameliyathaneye goturduler. Orda damaryolu acildi ve tansiyon aleti vs gibi seyler takildi. Doktorlarin hepsi o kadar iyiydi ki annem kapidan ameliyathaneye girisimi cekerken doktorlar el sallayarak gecti kameranin onunden. Sonra Burak Bey nasil oldugumu vs sordu. Narkoz verilmis kendime geldigimde cok sıkışmıştım. Hemsireler cok ilgilendi yemek yiyene kadar serum takili kaldi. Serumu da cikardilar yemek yedikten sonra. Ayaga ilk kalktigimda narkozdan dolayi cok midem bulandi. Istirfa ettim daha sonra rahatladim. O gün kol kaslarimi cok kullanmadim annem yatirdi kaldirdi. Drenler takiliydi. Ertesi gun sabah doktor geldi bantlari acti pansuman yapti krem surdu. Sudyen giydirdi bir tane. Bir ay takacakmisim. Pansuman yaparken hic acim olmadi. Bir saat kadar sonra baska bir doktorla gelip kontrol ettiler. Oglen gibi ise Burak Bey geldi. Dun ameliyattan sonra sehir disina gittigini o yuzden gelemedigini soyledi. Nasilsin, rahat misin, geceyi nasil gecirdin gibi sorular sordu. Daha sonra kendisi acip bakti. Simdikinden biraz daha kuculecek sis suan dedi. Her sey cok iyi dedi. Hemsireler saat basu gelip tansiyon ates olcuyor zaten. 12 saatte bir hap getiriyorlar iki tane. Bugun yani pazar gunu de sabah acip krem surdu doktir. Drenlerimi cekti. Sol gogsumde hic aci olmadi ama sag gogsum cok hafif acidi. Narkozun etkisiyle Nijat beeeey diye bagirmisim falan onu soyledi kahkaha attik gulustuk :))) Harika oldu ya dedi. Ameliyattan cikarkwn falan biz bile vay bee ne guzel oldu dedik dedi. Hemsire Hanim da mukemmel gorunuyor dedi. Sabah sifir agriyla uyandim. Nazar degmesin Allaha binlerce sukur olsun. Cok detayli yazmaya calistim. Kizlaaar Ankarada olanlar gozu kapali kosa kosa Burak Beye ameliyat olsun. Bu kadar net. Gizlilikten emin olmak icin instagram adresini yazarsaniz fotograf atarim :)))
Maşallah direnler varken foto çekecek halin varsa çok rahat geçirmişsin demek ki, benim heralde narkozdan gözüm birşey görmüyordu :))Göbeği gormezden gelelim :))
Benim de daha önceki ölçümde 1 cm daha aşağıdaydı. İlk zamanki fotolarıma bakıyorum daha aşağıda görünüyo. Üst tarafın ödeminden olsa gerek orası indikçe yukarı çıkıyo heralde. Ama zaten 19-21 cm dik meme ölçüsü hatta uzun boyda 22 falan da kurtarıyo. 20yse gayet normal daha fazla iniceni zannetmiyorum sizin de gayet dik ölçüsü yani can sıkmayın hiç.Benimki çapraz ölçünce 20 cmde, açıkçası ben de kendi meme başımı mememe göre aşağıda buluyorum zaten, hatta ameliyatın ilk haftalarında bildiğin yere bakıyordu:) doktorum ameliyattan önce başta aşağıda duracağını, meme yerine oturunca yerine geleceğimi söyledi. Evet ilk zamana göre daha yukarıda ama bence daha yukarıda olmalıydı.. Bakalım bir dahaki kontrole kadar yukarı gelecek mi? Gelmezse de nasıl düzeltilir bilmiyorum
:))))) al bendende o kadar iki gündür kustum nerdeyse narkozdan.kendime zor geldim.değil foto çekmek telefonda konuşmak bile istemiyordum:))))Maşallah direnler varken foto çekecek halin varsa çok rahat geçirmişsin demek ki, benim heralde narkozdan gözüm birşey görmüyordu :))
Teşekkur ederim :)Merhaba , Öncelikle geçmiş olsun, cesaretini takdir ediyorum.
Fotoğraflarını gizliliğini doğru ayarlayarak burada paylaşabilirsin, burdan dönütler almak iyi oluyor çünkü.
Sukur ben rahat gecirdim Sigara Alkol falan da kullanmiyorum belki ondadir :) burak Beyden cok memnun kaldim. Regl doneminde sizlayan gogus agrisi gibi sizim vardi sadece. Cok fazla su icirdiler bana 10 dakikada bir tuvaletw gittim narkozu cabuk attim.:))))) al bendende o kadar iki gündür kustum nerdeyse narkozdan.kendime zor geldim.değil foto çekmek telefonda konuşmak bile istemiyordum:))))
Yazmayi unuttum dikisler kendindusecekmis estetik dikismis. Simdilik boyle yarin taburcu oluyorum bakalim ne diyecek :) suan beni goren herkes cok zayiflamissin diyor nasil degisti vücudum hala inanamiyorum. Annem bile ben de mi olsam demeye basladi :))
Merhaba, bende bandırma da yaşıyorum.dr adı neydi acaba memnun kaldınız mı? Birde nekadara mal oldu?kesinlikle istediğim görüntüdeyim çok memnunum ameliyattan sonra hiçbir sıkıntı yaşamadım ağrım sancım olmadı.100 bedenden 80/Bye düştüm. 5. günümdede işe başladım. Bu kadar basit bir ameliyat. ben balıkesirde yaşıyorum ameliyatımı da buradaki özel bir estetik plastik cerrahi doktoru yaptı.
ahh ahhh banada litrelerce serum verdiler.vücuttan atmam için.artı birde kortizonlu ilaçlar.kortizonu neden verdiler anlamış değilim.o yüzden davul gibi şiştim hala daha şişkinliğim devam ediyor özellikle göbekteSukur ben rahat gecirdim Sigara Alkol falan da kullanmiyorum belki ondadir :) burak Beyden cok memnun kaldim. Regl doneminde sizlayan gogus agrisi gibi sizim vardi sadece. Cok fazla su icirdiler bana 10 dakikada bir tuvaletw gittim narkozu cabuk attim.
Mrb, geçmiş olsun. Bende bandırma da yaşıyorum , doktor araştırıyorum acaba doktorunuzdan memnun kaldınız mı? İsmi neydi ve tabi birde nekadara mal oldu ?Bende kısaca meme küçültme ameliyatımdan bahsetmek istiyorum 27 yasında 163 boy 63 kg yum , bekarım ve goguslerim 90 d beden kilo alıp vermekten cok buyuk bir sarkma yasadım . 24 Ocakta Balıkesir Üniv. Araştırma Has. Sabah 8 de yatışımı yaptım, saat 13.00 da ameliyat önlüğünü giydirdiler ve ameliyathaneye indirildim öncelikle doktorum goguslerimin resmini cekti ve cizimleri yaptı operasyondan bahsetti iki şekilde yapabilecegini ters t veya gogus ucundan asagı uzanan kesik sanırım lolipop denilen yöntemden bahsetti ve bu yöntemi yaparsa 2 ay sonra kucuk bi operasyon gecirmem gerekebilecegini kendisinin lolipop yöntemini önerdiğini daha az izim olacağını söyledi bende tamam dedim 1.30 gibi ameliyatım başladı uyandırıldıgımda saat 17.30 du odama çıkartıldım , sonda ve 2 dren takılıydı agrım hiç olmadı arada bir sol gogsumun altı batma yapıyordu carsamba ameliyat oldum cuma taburcu olacaktım ancak sol gogsumun altında hematom oluştu , dikişin bir kısmı açılarak hematom temizlendi , pazartesiye kadar hastanede kaldım , pazartesi günü sagdaki dren cıkartıldı taburcu oldum , persembe gunu kontrole gittim sol drenim de cıkartıldı doktorum sorun olmadıgını duşa girebilecegimi pansuman yapılmayacagını sporcu sütyeni kullanabilecegmi söyledi,bugün duşumu aldım ameliyat yerlerimi gördüm cok cirkin gorunuyorlar ama eskisinden cok cok guzeller
kızlar nasılsınız nasıl gidiyorMedusaDejavu nerdesin canım.ortalarda yoksun.sen nerde kime ameliyat oldun
Evet bantlar var.Çok iyi görünüyor bence, minik minik bantlar var gibi değilmi
Kızlar merhaba. Cuma günü ameliyat oldum. Bu süreci uzun uzun anlatmak, faydalı olmak istiyorum. Doc. Dr. Burak KAYA ile ilgili sorusu olanlara cok aciklayici cevaplar veririm umarım. Ankara Tıp Fakültesi Burak KAYA ameliyatimi yapti. Cok tedirgin, korkarak ameliyata geldim. Istedigim gibi kuculmezse, narkozdan uyanamazsam, dikislere dayanamazsam gibi bircok dusuncem beynimi kemirdi. Ameliyat gunu sabah geldim. Burak Bey ile beraber Mert, Nijat, Ilker isminde doktorlar da var. Fotograflarimi cektiler sonra Burak Bey titizlikle cizimlerimi yapti. Cizimleri yaparken hemşireler o kadar iyiydi ki neredeyse sarilacaktim. Korkma hic, her sey guzel olacak diye beni cok desteklediler. Burak Bey çok kucük istemiyorsun degil mi dedi. Ben buyukten biktim istiyoruum dedim. Kedisi ise oglan cocugu gibi olursun hem zaten meme dokusu fazla o kadar kucultemem dedi. Ben de size birakiyorum vücuduma gore yapin o zaman dedim. Burak Bey ameliyathanede beni bekliyordu. Omzumdan bir igne yaptilar sonra ameliyathaneye goturduler. Orda damaryolu acildi ve tansiyon aleti vs gibi seyler takildi. Doktorlarin hepsi o kadar iyiydi ki annem kapidan ameliyathaneye girisimi cekerken doktorlar el sallayarak gecti kameranin onunden. Sonra Burak Bey nasil oldugumu vs sordu. Narkoz verilmis kendime geldigimde cok sıkışmıştım. Hemsireler cok ilgilendi yemek yiyene kadar serum takili kaldi. Serumu da cikardilar yemek yedikten sonra. Ayaga ilk kalktigimda narkozdan dolayi cok midem bulandi. Istirfa ettim daha sonra rahatladim. O gün kol kaslarimi cok kullanmadim annem yatirdi kaldirdi. Drenler takiliydi. Ertesi gun sabah doktor geldi bantlari acti pansuman yapti krem surdu. Sudyen giydirdi bir tane. Bir ay takacakmisim. Pansuman yaparken hic acim olmadi. Bir saat kadar sonra baska bir doktorla gelip kontrol ettiler. Oglen gibi ise Burak Bey geldi. Dun ameliyattan sonra sehir disina gittigini o yuzden gelemedigini soyledi. Nasilsin, rahat misin, geceyi nasil gecirdin gibi sorular sordu. Daha sonra kendisi acip bakti. Simdikinden biraz daha kuculecek sis suan dedi. Her sey cok iyi dedi. Hemsireler saat basu gelip tansiyon ates olcuyor zaten. 12 saatte bir hap getiriyorlar iki tane. Bugun yani pazar gunu de sabah acip krem surdu doktir. Drenlerimi cekti. Sol gogsumde hic aci olmadi ama sag gogsum cok hafif acidi. Narkozun etkisiyle Nijat beeeey diye bagirmisim falan onu soyledi kahkaha attik gulustuk :))) Harika oldu ya dedi. Ameliyattan cikarkwn falan biz bile vay bee ne guzel oldu dedik dedi. Hemsire Hanim da mukemmel gorunuyor dedi. Sabah sifir agriyla uyandim. Nazar degmesin Allaha binlerce sukur olsun. Cok detayli yazmaya calistim. Kizlaaar Ankarada olanlar gozu kapali kosa kosa Burak Beye ameliyat olsun. Bu kadar net. Gizlilikten emin olmak icin instagram adresini yazarsaniz fotograf atarim :)))
Çok düzgün dikişler, potluk yok. Umarım bir an önce iyileşirsin, 1 hafta geçti mi rahatsız zatenEki Görüntüle 2186054 ameliyatin 4. Gunu dikislerim bu sekilde. Fotograf tam ustten cekilmedigi icin buyuk gorunmus
anladım canım.kulak sıkıntısı dediğin nedir.fotolarını göremiyorum canım beni izlermisinMerhaba canım. Aslında buralardayım ama yorgan gitti kavga bitti şeklinde takılıyorum. Memeler küçüldü, rahatım yerinde çok şükür. 3 gün sonra 4 ayım doluyor. Haftaya kontrolüm var. Fotoğraflarımda yüklediğim "kulak" sıkıntımı dile getireceğim yine ve lokal anestezi ile yapsın diye randevu isteyeceğim, bakalım.
Kucuk acilmlar derken nasil bir bosluk bende de minik nokta bosluk var iki tane ama yara kabugu bagli benimde 3 ay olduKızlar mrb 3 ay ameliyat olalı ama dikişler den kaynaklı küçük acilmalar oluyor sizde de bu problem var mı ne Zamn geçer bu?hazel4 benide izlermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?