Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hayırlı olsunn aramıza hoşgeldin, umarım iyileşme sürecin de çok rahat olur

Benim de daha önceki ölçümde 1 cm daha aşağıdaydı. İlk zamanki fotolarıma bakıyorum daha aşağıda görünüyo. Üst tarafın ödeminden olsa gerek orası indikçe yukarı çıkıyo heralde. Ama zaten 19-21 cm dik meme ölçüsü hatta uzun boyda 22 falan da kurtarıyo. 20yse gayet normal daha fazla iniceni zannetmiyorum sizin de gayet dik ölçüsü yani can sıkmayın hiç.

Maşallah direnler varken foto çekecek halin varsa çok rahat geçirmişsin demek ki, benim heralde narkozdan gözüm birşey görmüyordu :))
:))))) al bendende o kadar iki gündür kustum nerdeyse narkozdan.kendime zor geldim.değil foto çekmek telefonda konuşmak bile istemiyordum:))))

:))))) al bendende o kadar iki gündür kustum nerdeyse narkozdan.kendime zor geldim.değil foto çekmek telefonda konuşmak bile istemiyordum:))))
Sukur ben rahat gecirdim Sigara Alkol falan da kullanmiyorum belki ondadir :) burak Beyden cok memnun kaldim. Regl doneminde sizlayan gogus agrisi gibi sizim vardi sadece. Cok fazla su icirdiler bana 10 dakikada bir tuvaletw gittim narkozu cabuk attim.

Allah izin verirse olupta rahatlarsam annemde düşünür mutlaka

Merhaba, bende bandırma da yaşıyorum.dr adı neydi acaba memnun kaldınız mı? Birde nekadara mal oldu?

ahh ahhh banada litrelerce serum verdiler.vücuttan atmam için.artı birde kortizonlu ilaçlar.kortizonu neden verdiler anlamış değilim.o yüzden davul gibi şiştim hala daha şişkinliğim devam ediyor özellikle göbekte bende sigara şekerde var.birde yaş 35 olunca zorlandım tabi.keşke20 li yaşlarımda olsaydım ameliyatı.

Mrb, geçmiş olsun. Bende bandırma da yaşıyorum , doktor araştırıyorum acaba doktorunuzdan memnun kaldınız mı? İsmi neydi ve tabi birde nekadara mal oldu ?

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor MedusaDejavu nerdesin canım.ortalarda yoksun.sen nerde kime ameliyat oldun

Merhaba canım. Aslında buralardayım ama yorgan gitti kavga bitti şeklinde takılıyorum. Memeler küçüldü, rahatım yerinde çok şükür. 3 gün sonra 4 ayım doluyor. Haftaya kontrolüm var. Fotoğraflarımda yüklediğim "kulak" sıkıntımı dile getireceğim yine ve lokal anestezi ile yapsın diye randevu isteyeceğim, bakalım.

Çok geçmiş olsun bende düşünüyorum ama dikişlerin ne kadar iyi olacağından emin değilim sadece

anladım canım.kulak sıkıntısı dediğin nedir.fotolarını göremiyorum canım beni izlermisin

Kızlar mrb 3 ay ameliyat olalı ama dikişler den kaynaklı küçük acilmalar oluyor sizde de bu problem var mı ne Zamn geçer bu?hazel4 benide izlermisin
Kucuk acilmlar derken nasil bir bosluk bende de minik nokta bosluk var iki tane ama yara kabugu bagli benimde 3 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…