- Konu Sahibi ---Lily---
- #30.261
Gözünüz aydın memnun kalmanıza sevindim. Sorunsuz bi iyileşmeniz olur umarım. Kolay gelsin :)Göbeği gormezden gelelim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın memnun kalmanıza sevindim. Sorunsuz bi iyileşmeniz olur umarım. Kolay gelsin :)Göbeği gormezden gelelim :))
umuttepede oldum canım.prof. murat şahin alagöze.İzmitte olduğunuzu bilmiyordum. Ben de izmittenim. Kime olmultunuz ameliyat??
Ohoo maşallah iyileşmiş hiç birşey kalmamış benimliler hala kızarık ama deniZe giriyorum ona bağlıyorum biraz. Meme başın elmacık çukurdan ölçerken çapraz mı alıyorsunuz düz olarak mı?Herkese selam. 2,5 aylık fotolarımı yükledim. İzlerimin pembeliği solmaya başladı o görülsün istedim. Pembe-kırmızı kalması hemen hemen 2 ay sürdü. Hala günde bir bepanthen plus kullanıyorum o kadar. Bence iyileştirici özelliği olduğu için izlere de kısmen iyi geliyo.
Ölçülerim:
meme çevresi: 101cm
meme altı çevresi:84
elmacık çukurundan meme başı: 19,5cm
Ben de merak ediyorum acaba ne oldu?Bu arada @SeymaBakan nerede bilen duyan var mı? Sanki ses çıkmıyor bayağıdır.
Nasılsın @SeymaBakan iyi misin? Durumlar nasıl??
Teşekkürler :) Geçen iki haftada ben de tatildeydim denizden sonra evet kırmızı oluyo :) çapraz ölçüyorum dik ölçünce daha kısa ama diklik için çapraz ölçülüyo diye biliyorum ondan.Ohoo maşallah iyileşmiş hiç birşey kalmamış benimliler hala kızarık ama deniZe giriyorum ona bağlıyorum biraz. Meme başın elmacık çukurdan ölçerken çapraz mı alıyorsunuz düz olarak mı?
Giriyo ama yazmıyo ben de merak ettim belki artık paylaşmak istemiyodur birileri sinirini bozduysa filan her türlü insan var, umarım toparlamıştır şimdiye kadar.Bu arada @SeymaBakan nerede bilen duyan var mı? Sanki ses çıkmıyor bayağıdır.
Nasılsın @SeymaBakan iyi misin? Durumlar nasıl??
Valla harika görünüyor, hele de meme başı çevresi hiç kesilmemis gibiHerkese selam. 2,5 aylık fotolarımı yükledim. İzlerimin pembeliği solmaya başladı o görülsün istedim. Pembe-kırmızı kalması hemen hemen 2 ay sürdü. Hala günde bir bepanthen plus kullanıyorum o kadar. Bence iyileştirici özelliği olduğu için izlere de kısmen iyi geliyo.
Ölçülerim:
meme çevresi: 101cm
meme altı çevresi:84
elmacık çukurundan meme başı: 19,5cm
Teşekkür ederim. Ben de genelde sonuçlardan çok net bi yuvarlak şeklinde kesilmiş görüyorum o daha çok belli oluyo o yüzden normal meme ucu doğallığında kesilmiş meme başım ben de sonradan fark ettim sanırım ondan daha doğal duruyo.Valla harika görünüyor, hele de meme başı çevresi hiç kesilmemis gibi
canım geçmiş olsun öncelikle.3 ay olmasına rağmen dikişlerinde açılmamı oluyor.doktoruna sordunmu peki.pek normal gelmedi bana.beni izlermisin foton varsa bakabilirmiyimKızlar mrb 3 ay ameliyat olalı ama dikişler den kaynaklı küçük acilmalar oluyor sizde de bu problem var mı ne Zamn geçer bu?hazel4 benide izlermisin
1 ayda en geç 1,5 ayda kapanması lazım dikişlerin açılma olması anormal bana kalırsa. Doktorunuzla görüştünüz mü?Kızlar mrb 3 ay ameliyat olalı ama dikişler den kaynaklı küçük acilmalar oluyor sizde de bu problem var mı ne Zamn geçer bu?hazel4 benide izlermisin
Ewet kontrolünü wardi geçen hafta hatta o dedi dikislerden kaynaklı iltihap yapmış dedi kendi iğneyle açıp küçük iplik çıkardı insan bian önce gecer1 ayda en geç 1,5 ayda kapanması lazım dikişlerin açılma olması anormal bana kalırsa. Doktorunuzla görüştünüz mü?
teşekkür ederim cnm ewt geçen hafta kontrolünü wardi ama arada böyle oluyor cnm sklyor normal herşey dedicanım geçmiş olsun öncelikle.3 ay olmasına rağmen dikişlerinde açılmamı oluyor.doktoruna sordunmu peki.pek normal gelmedi bana.beni izlermisin foton varsa bakabilirmiyim
İltihapsa evet olabiliyo öyle şeyler. Umarım toparlanır bi an önce.Ewet kontrolünü wardi geçen hafta hatta o dedi dikislerden kaynaklı iltihap yapmış dedi kendi iğneyle açıp küçük iplik çıkardı insan bian önce gecer
Bende merak ediyorum yarası iyileştimi nasıl diye yada çok güzel oldu nazar değmesin diye bişi demiyodur ..Giriyo ama yazmıyo ben de merak ettim belki artık paylaşmak istemiyodur birileri sinirini bozduysa filan her türlü insan var, umarım toparlamıştır şimdiye kadar.
Bu konuda benim de endişem var. Şu an bir yaram var bununla ilgili birleşme noktasında. Vücut ipi eritemeyince iltihap yapıyormuş sanırım.Ewet kontrolünü wardi geçen hafta hatta o dedi dikislerden kaynaklı iltihap yapmış dedi kendi iğneyle açıp küçük iplik çıkardı insan bian önce gecer
Merhaba , Öncelikle geçmiş olsun, cesaretini takdir ediyorum.22 yasindayim daha bekarim. Burak Bey cok dikkat ederek cok ilgilenerek yapti ameliyati. Her doktor zaten Burak hoca isinde cok titizdir diyor. Burak Bey beni gormeye cumartesi geldi. Doktor surekli var genelde de Ilker Bey oluyor. Bir iki saate beni taburcu edeceklermis yani pazartesi gunu. Bilerek cumaya getiriyorlar ameliyati genelde. Ertesi gun taburcu olabilecek durumda oluyorsun ama Burak Bey ilk uc gunun yaninda gecmesini istiyor. Sukrediyorum ben gercekten. Hayatim boyunca dua edecegim kendilerine. Sudyeni birda ameliyattan sonra gelen medikal doktora veriyor siz parasini oduyorsunuz. Genel anlamda odasi falan kabalama 2000 lira kadar masrafiniz oluyor.
anladım çokkk geçmiş olsunteşekkür ederim cnm ewt geçen hafta kontrolünü wardi ama arada böyle oluyor cnm sklyor normal herşey dedi
Benimki çapraz ölçünce 20 cmde, açıkçası ben de kendi meme başımı mememe göre aşağıda buluyorum zaten, hatta ameliyatın ilk haftalarında bildiğin yere bakıyordu:) doktorum ameliyattan önce başta aşağıda duracağını, meme yerine oturunca yerine geleceğimi söyledi. Evet ilk zamana göre daha yukarıda ama bence daha yukarıda olmalıydı.. Bakalım bir dahaki kontrole kadar yukarı gelecek mi? Gelmezse de nasıl düzeltilir bilmiyorumTeşekkürler :) Geçen iki haftada ben de tatildeydim denizden sonra evet kırmızı oluyo :) çapraz ölçüyorum dik ölçünce daha kısa ama diklik için çapraz ölçülüyo diye biliyorum ondan.