Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ohoo maşallah iyileşmiş hiç birşey kalmamış benimliler hala kızarık ama deniZe giriyorum ona bağlıyorum biraz. Meme başın elmacık çukurdan ölçerken çapraz mı alıyorsunuz düz olarak mı?

Ohoo maşallah iyileşmiş hiç birşey kalmamış benimliler hala kızarık ama deniZe giriyorum ona bağlıyorum biraz. Meme başın elmacık çukurdan ölçerken çapraz mı alıyorsunuz düz olarak mı?
Teşekkürler :) Geçen iki haftada ben de tatildeydim denizden sonra evet kırmızı oluyo :) çapraz ölçüyorum dik ölçünce daha kısa ama diklik için çapraz ölçülüyo diye biliyorum ondan.

Bu arada @SeymaBakan nerede bilen duyan var mı? Sanki ses çıkmıyor bayağıdır.

Nasılsın @SeymaBakan iyi misin? Durumlar nasıl??
Giriyo ama yazmıyo ben de merak ettim belki artık paylaşmak istemiyodur birileri sinirini bozduysa filan her türlü insan var, umarım toparlamıştır şimdiye kadar.

Valla harika görünüyor, hele de meme başı çevresi hiç kesilmemis gibi

Valla harika görünüyor, hele de meme başı çevresi hiç kesilmemis gibi
Teşekkür ederim. Ben de genelde sonuçlardan çok net bi yuvarlak şeklinde kesilmiş görüyorum o daha çok belli oluyo o yüzden normal meme ucu doğallığında kesilmiş meme başım ben de sonradan fark ettim sanırım ondan daha doğal duruyo.

Kızlar mrb 3 ay ameliyat olalı ama dikişler den kaynaklı küçük acilmalar oluyor sizde de bu problem var mı ne Zamn geçer bu?hazel4 benide izlermisin

Kızlar mrb 3 ay ameliyat olalı ama dikişler den kaynaklı küçük acilmalar oluyor sizde de bu problem var mı ne Zamn geçer bu?hazel4 benide izlermisin
canım geçmiş olsun öncelikle.3 ay olmasına rağmen dikişlerinde açılmamı oluyor.doktoruna sordunmu peki.pek normal gelmedi bana.beni izlermisin foton varsa bakabilirmiyim

1 ayda en geç 1,5 ayda kapanması lazım dikişlerin açılma olması anormal bana kalırsa. Doktorunuzla görüştünüz mü?

1 ayda en geç 1,5 ayda kapanması lazım dikişlerin açılma olması anormal bana kalırsa. Doktorunuzla görüştünüz mü?
Ewet kontrolünü wardi geçen hafta hatta o dedi dikislerden kaynaklı iltihap yapmış dedi kendi iğneyle açıp küçük iplik çıkardı insan bian önce gecer

Giriyo ama yazmıyo ben de merak ettim belki artık paylaşmak istemiyodur birileri sinirini bozduysa filan her türlü insan var, umarım toparlamıştır şimdiye kadar.
Bende merak ediyorum yarası iyileştimi nasıl diye yada çok güzel oldu nazar değmesin diye bişi demiyodur ..

Ewet kontrolünü wardi geçen hafta hatta o dedi dikislerden kaynaklı iltihap yapmış dedi kendi iğneyle açıp küçük iplik çıkardı insan bian önce gecer
Bu konuda benim de endişem var. Şu an bir yaram var bununla ilgili birleşme noktasında. Vücut ipi eritemeyince iltihap yapıyormuş sanırım.

Merhaba , Öncelikle geçmiş olsun, cesaretini takdir ediyorum.
Fotoğraflarını gizliliğini doğru ayarlayarak burada paylaşabilirsin, burdan dönütler almak iyi oluyor çünkü.

Teşekkürler :) Geçen iki haftada ben de tatildeydim denizden sonra evet kırmızı oluyo :) çapraz ölçüyorum dik ölçünce daha kısa ama diklik için çapraz ölçülüyo diye biliyorum ondan.
Benimki çapraz ölçünce 20 cmde, açıkçası ben de kendi meme başımı mememe göre aşağıda buluyorum zaten, hatta ameliyatın ilk haftalarında bildiğin yere bakıyordu:) doktorum ameliyattan önce başta aşağıda duracağını, meme yerine oturunca yerine geleceğimi söyledi. Evet ilk zamana göre daha yukarıda ama bence daha yukarıda olmalıydı.. Bakalım bir dahaki kontrole kadar yukarı gelecek mi? Gelmezse de nasıl düzeltilir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…