Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kaburgayamı dikmiş nasıl yani.nerden anlıyorsunuz.bana doktorum birşey demedi.
Canım ben de tam ne demek olduğunu bilmiyorum, ama doktora ben sütyensiz dolaşabilir miyim diye sorunca senin alttaki dokularını alıp kaburgana diktik, istediğin gibi dolaş sarkmaz dedi. Sütyeni sorma nedenim de kendimi bildim bileli sütyene mahkumum evde ve yatarken bile sütyensiz hiç olamadım o yüzden hevesle sormuştum. He hep sütyen taktım noldu, yıllarca sarkmaya devam etti. Bu arada bildiğim kadarıyla da devamlı sütyenle durmak sağlık açısından iyi değil

Darısı banada inş...
Çok güzel görünüyo nerde hangi doktora oldun

Göbeği gormezden gelelim :))
maşallah valla çok iyi çok geçmiş olsun canım.ameliyattan somra göbekler kabak gibi çıktı ortaya dimi :)))) benimde derdim bu şimdi.önceden memeler saklıyordu.bir an önce spora başlamak istiyorum.ayrıca sende göbek möbekte yok.maşallah fıstık gibisin.

bende öyle işte hayatım boyunca o toparlayıcı geniş askılı büyük sütyenlerden bende bıktım.gece gündüz evde heryerde sıkılmıştım artık.kendim bile aynaya bakamazdım.sarkıklık göbeğime kadardı.çok şükür bu günlere ne eziyet çekmişiz zamanında yaaa.bu rahatlığı görünce insan kendine acıyor.çevremde kimi görsem iri göğüslü yanına gidip lütfen ameliyat ol bu çileyi çekme diyesim var:)))))

Ya sizi gördüğüme ne kadar sevindim anlatamam bende 10 gün sonra cuma günü Burak beye olacam o kadar tedirginim ki uyku uyuyamıyorum çok teşekkür ederim. Kendisi çok iyi bir insan beni tatmin eden taraf oydu ama sarkma konusunda kafama takılan şeyler var tekrar konuşacağım. sütyeni siz mi aldınız? Evet çok ilgililer herkes ben muayeneye gittiğimde bunu gördüm. Cuma günü olucam bende hafta sonu doktor olmazsa diye çok tedirgindim Allah sizden razı olsun pazar günü ciktinizmi hastaneden. Fotolariniza görmek isterim ama daha bandajlidir şimdi. 1 hafta sonra filan atabilirmisiniz çok mutlu olurum. Gecenin süprizi oldunuz benim için. uyuyamıyorum

22 yasindayim daha bekarim. Burak Bey cok dikkat ederek cok ilgilenerek yapti ameliyati. Her doktor zaten Burak hoca isinde cok titizdir diyor. Burak Bey beni gormeye cumartesi geldi. Doktor surekli var genelde de Ilker Bey oluyor. Bir iki saate beni taburcu edeceklermis yani pazartesi gunu. Bilerek cumaya getiriyorlar ameliyati genelde. Ertesi gun taburcu olabilecek durumda oluyorsun ama Burak Bey ilk uc gunun yaninda gecmesini istiyor. Sukrediyorum ben gercekten. Hayatim boyunca dua edecegim kendilerine. Sudyeni birda ameliyattan sonra gelen medikal doktora veriyor siz parasini oduyorsunuz. Genel anlamda odasi falan kabalama 2000 lira kadar masrafiniz oluyor.

Herkese selam. 2,5 aylık fotolarımı yükledim. İzlerimin pembeliği solmaya başladı o görülsün istedim. Pembe-kırmızı kalması hemen hemen 2 ay sürdü. Hala günde bir bepanthen plus kullanıyorum o kadar. Bence iyileştirici özelliği olduğu için izlere de kısmen iyi geliyo.
Ölçülerim:
meme çevresi: 101cm
meme altı çevresi:84
elmacık çukurundan meme başı: 19,5cm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…