- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #30.241
Benim 32 cmGüzel dilekleriniz icin cook tesekkur ederim tavsiyelerinize uyacagim :) meme basi ve koprucuk kemigini olcumde 28 cm cikiylrdu. 110, 115 beden sudyen takiyordum cok buyuktu. 85 beden oldum inanamiyorum :) 22 yasindayim
Hiç korkmayın her sey cok cabuk olup bitiyor. Rabbim yardimciniz olsun. Emin olun ki hayatinizin en guzel karari olacak. M hatta L beden giyiyorken S ya da xs giyecegim. O kadar fark ettirdi.Benim 32 cm
benimkide 32 cm di ama şimdiiiiii 17 cm civarı :)))Benim 32 cm
Ay maşallaaaahh :) benim suan olcme sansim olmadi nasipse yarin sabah taburcu oluyorum.benimkide 32 cm di ama şimdiiiiii 17 cm civarı :)))
resimlerime bakabilirsin.1 ay oldu benimde ameliyat olalı.sendende foto bekleriz cnm.bir sorun olursa burdayız.Ay maşallaaaahh :) benim suan olcme sansim olmadi nasipse yarin sabah taburcu oluyorum.
Canım ben de tam ne demek olduğunu bilmiyorum, ama doktora ben sütyensiz dolaşabilir miyim diye sorunca senin alttaki dokularını alıp kaburgana diktik, istediğin gibi dolaş sarkmaz dedi. Sütyeni sorma nedenim de kendimi bildim bileli sütyene mahkumum evde ve yatarken bile sütyensiz hiç olamadım o yüzden hevesle sormuştum. He hep sütyen taktım noldu, yıllarca sarkmaya devam etti. Bu arada bildiğim kadarıyla da devamlı sütyenle durmak sağlık açısından iyi değilkaburgayamı dikmiş nasıl yani.nerden anlıyorsunuz.bana doktorum birşey demedi.
Çok güzel görünüyo nerde hangi doktora oldunYazmayi unuttum dikisler kendindusecekmis estetik dikismis. Simdilik boyle yarin taburcu oluyorum bakalim ne diyecek :) suan beni goren herkes cok zayiflamissin diyor nasil degisti vücudum hala inanamiyorum. Annem bile ben de mi olsam demeye basladi :))
Insallah canimm. Tip fakultesinde Burak KAYA yapti ameliyatimi :)Darısı banada inş...
Çok güzel görünüyo nerde hangi doktora oldun
Ankaradasınız siz ben istanbuldayımInsallah canimm. Tip fakultesinde Burak KAYA yapti ameliyatimi :)
Evet Ankaradayim.Ankaradasınız siz ben istanbuldayım
maşallah valla çok iyi çok geçmiş olsun canım.ameliyattan somra göbekler kabak gibi çıktı ortaya dimi :)))) benimde derdim bu şimdi.önceden memeler saklıyordu.bir an önce spora başlamak istiyorum.ayrıca sende göbek möbekte yok.maşallah fıstık gibisin.Göbeği gormezden gelelim :))
kaburgayamı dikmiş nasıl yani.nerden anlıyorsunuz.bana doktorum birşey demedi.
bende öyle işte hayatım boyunca o toparlayıcı geniş askılı büyük sütyenlerden bende bıktım.gece gündüz evde heryerde sıkılmıştım artık.kendim bile aynaya bakamazdım.sarkıklık göbeğime kadardı.çok şükür bu günlere ne eziyet çekmişiz zamanında yaaa.bu rahatlığı görünce insan kendine acıyor.çevremde kimi görsem iri göğüslü yanına gidip lütfen ameliyat ol bu çileyi çekme diyesim var:)))))Canım ben de tam ne demek olduğunu bilmiyorum, ama doktora ben sütyensiz dolaşabilir miyim diye sorunca senin alttaki dokularını alıp kaburgana diktik, istediğin gibi dolaş sarkmaz dedi. Sütyeni sorma nedenim de kendimi bildim bileli sütyene mahkumum evde ve yatarken bile sütyensiz hiç olamadım o yüzden hevesle sormuştum. He hep sütyen taktım noldu, yıllarca sarkmaya devam etti. Bu arada bildiğim kadarıyla da devamlı sütyenle durmak sağlık açısından iyi değil
hayır demedi canım.bende sormadım açıkçası.Öyle bişey dedi mi size uygulama olarak
Kızlar merhaba. Cuma günü ameliyat oldum. Bu süreci uzun uzun anlatmak, faydalı olmak istiyorum. Doc. Dr. Burak KAYA ile ilgili sorusu olanlara cok aciklayici cevaplar veririm umarım. Ankara Tıp Fakültesi Burak KAYA ameliyatimi yapti. Cok tedirgin, korkarak ameliyata geldim. Istedigim gibi kuculmezse, narkozdan uyanamazsam, dikislere dayanamazsam gibi bircok dusuncem beynimi kemirdi. Ameliyat gunu sabah geldim. Burak Bey ile beraber Mert, Nijat, Ilker isminde doktorlar da var. Fotograflarimi cektiler sonra Burak Bey titizlikle cizimlerimi yapti. Cizimleri yaparken hemşireler o kadar iyiydi ki neredeyse sarilacaktim. Korkma hic, her sey guzel olacak diye beni cok desteklediler. Burak Bey çok kucük istemiyorsun degil mi dedi. Ben buyukten biktim istiyoruum dedim. Kedisi ise oglan cocugu gibi olursun hem zaten meme dokusu fazla o kadar kucultemem dedi. Ben de size birakiyorum vücuduma gore yapin o zaman dedim. Burak Bey ameliyathanede beni bekliyordu. Omzumdan bir igne yaptilar sonra ameliyathaneye goturduler. Orda damaryolu acildi ve tansiyon aleti vs gibi seyler takildi. Doktorlarin hepsi o kadar iyiydi ki annem kapidan ameliyathaneye girisimi cekerken doktorlar el sallayarak gecti kameranin onunden. Sonra Burak Bey nasil oldugumu vs sordu. Narkoz verilmis kendime geldigimde cok sıkışmıştım. Hemsireler cok ilgilendi yemek yiyene kadar serum takili kaldi. Serumu da cikardilar yemek yedikten sonra. Ayaga ilk kalktigimda narkozdan dolayi cok midem bulandi. Istirfa ettim daha sonra rahatladim. O gün kol kaslarimi cok kullanmadim annem yatirdi kaldirdi. Drenler takiliydi. Ertesi gun sabah doktor geldi bantlari acti pansuman yapti krem surdu. Sudyen giydirdi bir tane. Bir ay takacakmisim. Pansuman yaparken hic acim olmadi. Bir saat kadar sonra baska bir doktorla gelip kontrol ettiler. Oglen gibi ise Burak Bey geldi. Dun ameliyattan sonra sehir disina gittigini o yuzden gelemedigini soyledi. Nasilsin, rahat misin, geceyi nasil gecirdin gibi sorular sordu. Daha sonra kendisi acip bakti. Simdikinden biraz daha kuculecek sis suan dedi. Her sey cok iyi dedi. Hemsireler saat basu gelip tansiyon ates olcuyor zaten. 12 saatte bir hap getiriyorlar iki tane. Bugun yani pazar gunu de sabah acip krem surdu doktir. Drenlerimi cekti. Sol gogsumde hic aci olmadi ama sag gogsum cok hafif acidi. Narkozun etkisiyle Nijat beeeey diye bagirmisim falan onu soyledi kahkaha attik gulustuk :))) Harika oldu ya dedi. Ameliyattan cikarkwn falan biz bile vay bee ne guzel oldu dedik dedi. Hemsire Hanim da mukemmel gorunuyor dedi. Sabah sifir agriyla uyandim. Nazar degmesin Allaha binlerce sukur olsun. Cok detayli yazmaya calistim. Kizlaaar Ankarada olanlar gozu kapali kosa kosa Burak Beye ameliyat olsun. Bu kadar net. Gizlilikten emin olmak icin instagram adresini yazarsaniz fotograf atarim :)))
22 yasindayim daha bekarim. Burak Bey cok dikkat ederek cok ilgilenerek yapti ameliyati. Her doktor zaten Burak hoca isinde cok titizdir diyor. Burak Bey beni gormeye cumartesi geldi. Doktor surekli var genelde de Ilker Bey oluyor. Bir iki saate beni taburcu edeceklermis yani pazartesi gunu. Bilerek cumaya getiriyorlar ameliyati genelde. Ertesi gun taburcu olabilecek durumda oluyorsun ama Burak Bey ilk uc gunun yaninda gecmesini istiyor. Sukrediyorum ben gercekten. Hayatim boyunca dua edecegim kendilerine. Sudyeni birda ameliyattan sonra gelen medikal doktora veriyor siz parasini oduyorsunuz. Genel anlamda odasi falan kabalama 2000 lira kadar masrafiniz oluyor.Ya sizi gördüğüme ne kadar sevindim anlatamam bende 10 gün sonra cuma günü Burak beye olacam o kadar tedirginim ki uyku uyuyamıyorum çok teşekkür ederim. Kendisi çok iyi bir insan beni tatmin eden taraf oydu ama sarkma konusunda kafama takılan şeyler var tekrar konuşacağım. sütyeni siz mi aldınız? Evet çok ilgililer herkes ben muayeneye gittiğimde bunu gördüm. Cuma günü olucam bende hafta sonu doktor olmazsa diye çok tedirgindim Allah sizden razı olsun pazar günü ciktinizmi hastaneden. Fotolariniza görmek isterim ama daha bandajlidir şimdi. 1 hafta sonra filan atabilirmisiniz çok mutlu olurum. Gecenin süprizi oldunuz benim için. uyuyamıyorum
malesef yok kocaaa izmitte((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?