• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kucuk acilmlar derken nasil bir bosluk bende de minik nokta bosluk var iki tane ama yara kabugu bagli benimde 3 ay oldu
Diger yorumlarda okudum enfeksiyon kaptiginizi olabiliyormus boyle seyler ama geciyormus. meme basi hassasiyetiniz ne durumdane kadar zaman sonra hissetmeye basladiniz

Diger yorumlarda okudum enfeksiyon kaptiginizi olabiliyormus boyle seyler ama geciyormus. meme basi hassasiyetiniz ne durumdane kadar zaman sonra hissetmeye basladiniz
canım meme ucu hissi geç geliyormuş benimde 2 ay oldu nerdeyse ama his mis yok.ama oynadığım zaman dışarı çıkıyor tabi.bu aktif olduğunu gösteriyor.senin nasıl ne durıumdasın.memnunmusun memişlerinden

22 yasindayim daha bekarim. Burak Bey cok dikkat ederek cok ilgilenerek yapti ameliyati. Her doktor zaten Burak hoca isinde cok titizdir diyor. Burak Bey beni gormeye cumartesi geldi. Doktor surekli var genelde de Ilker Bey oluyor. Bir iki saate beni taburcu edeceklermis yani pazartesi gunu. Bilerek cumaya getiriyorlar ameliyati genelde. Ertesi gun taburcu olabilecek durumda oluyorsun ama Burak Bey ilk uc gunun yaninda gecmesini istiyor. Sukrediyorum ben gercekten. Hayatim boyunca dua edecegim kendilerine. Sudyeni birda ameliyattan sonra gelen medikal doktora veriyor siz parasini oduyorsunuz. Genel anlamda odasi falan kabalama 2000 lira kadar masrafiniz oluyor.
insagram hesabınız nedır bende ankaradayım bende amelıyat düşünuyorum doktorla ılgılı sorularım olacaktı

MedusaDejavu MedusaDejavu
T trinity34

Herkesee merhabaa ben döndümmm ahahah :)) uzun zamandır bakamadım konuya eşimin köyüne gitmiştim internet iyi çekmediği için giremedim. Yazılanları okuyayım dedim ama maşallah öyle çok yazılmış ki okuyamadım :D bendeki son gelişme sağ göğsümdeki yaram iyileşti çok şükür açık yaram kalmadı. Meme başlarındaki izler hala duruyor. Ama şükürler olsun herşey çok yolunda. Tek sıkıntım 1 haftadır göğüslerimde ağrı oluyor. Özellikle sabahları uyandığımda. Bunu yaşayan var mı?
Ve tabiki herkesin son durumunu çok merak ediyorum ne durumdasınız?

Ameliyat olalı 3 ay 5 gün oldu bugün yada yarın son halinin fotoğrafını yüklicem albüme.

T trinity34

Herkesee merhabaa ben döndümmm ahahah :)) uzun zamandır bakamadım konuya eşimin köyüne gitmiştim internet iyi çekmediği için giremedim. Yazılanları okuyayım dedim ama maşallah öyle çok yazılmış ki okuyamadım :KK70: bendeki son gelişme sağ göğsümdeki yaram iyileşti çok şükür açık yaram kalmadı. Meme başlarındaki izler hala duruyor. Ama şükürler olsun herşey çok yolunda. Tek sıkıntım 1 haftadır göğüslerimde ağrı oluyor. Özellikle sabahları uyandığımda. Bunu yaşayan var mı?

Ameliyat olalı 3 ay 5 gün oldu bugün yada yarın son halinin fotoğrafını yüklicem albüme.
Maşallah iyileştinde gezmelere bile gittin inşallah ağrılarında geçer cnm çokk geçmiş olsun ..resmini bekliyorum merakla..

T trinity34

Herkesee merhabaa ben döndümmm ahahah :)) uzun zamandır bakamadım konuya eşimin köyüne gitmiştim internet iyi çekmediği için giremedim. Yazılanları okuyayım dedim ama maşallah öyle çok yazılmış ki okuyamadım :KK70: bendeki son gelişme sağ göğsümdeki yaram iyileşti çok şükür açık yaram kalmadı. Meme başlarındaki izler hala duruyor. Ama şükürler olsun herşey çok yolunda. Tek sıkıntım 1 haftadır göğüslerimde ağrı oluyor. Özellikle sabahları uyandığımda. Bunu yaşayan var mı?

Merhaba seymacım çok sevindim toparlamana merak ediyoduk seni :) maşallah. O ağrılar bazen bana da oluyo 3 ay olmak üzere benim de. Sabahları dönerken üzerine gelirken vs birazcık ağrısı oluyo, sanırım iç dikişlerden onlar daha geç iyileşiyo. Geçer zaten zamanla azalıyo. Tekrardan hoş geldin merakla bekliyorum fotonu :)

kızlar bugün kontrole gittim.doktorum sertliklerin meme dokuları olduğunu söyledi.yani gayet normalmiş. memeler çok büyük olduğundan daha önceden anlamıyormuşum.küçülünce farkettiğimi söyledi.:))))birde koltuk altı dikiş potluklarım için küçük bir operasyon geçircekmişim kasım ayına gün verdi.bu operasyonu geçiren oldumu aranızda.düzelme varmı.birde silikon bantla bantla dedi.

Maşallah iyileştinde gezmelere bile gittin inşallah ağrılarında geçer cnm çokk geçmiş olsun ..resmini bekliyorum merakla..

Valla köyden öncede 1 hafta tatile gittim o 1 hafta boyunca yaram tam iyileşmemiş olmasına rağmen denize girdim ve denizden sonra dahada hızlı iyileşti yaram. Ekledim fotoları :))

Merhaba seymacım çok sevindim toparlamana merak ediyoduk seni :) maşallah. O ağrılar bazen bana da oluyo 3 ay olmak üzere benim de. Sabahları dönerken üzerine gelirken vs birazcık ağrısı oluyo, sanırım iç dikişlerden onlar daha geç iyileşiyo. Geçer zaten zamanla azalıyo. Tekrardan hoş geldin merakla bekliyorum fotonu :)

Çok teşekkür ederim canım. Ya heralde gece yüzüstü mü yatıyorum nedir farkında olmadan anlamadım. Normaldir bencede içte 3 katman dikiş varmış vücudun eritmeside zaman alıyor demekki.

Hoşbuldumm :) yükledim fotoları bende yorumlarınızı merakla bekliyorum düzelme olmuş mu acaba diye :)

Selamlar kizlar bugun bende 3. Ay kontrolume gittim benim memeler sizliyor nedense bu zaman oldu doktora dedim hic senin gibi sikayet duymadim dedi yan taraftaki kopek kulaklarini 6. Aydan sonra lokal anesteziyle duzelticem dedi dikislerimde hafif kabarmalar oldu neden se onun icin kortizonlu bi krem verdi sonra elime bi sertlik geldi demistiya ameliyattan ciktiktan sonra bugun tekrar ultrason cekildim cok sukur temiz cikti ama üc ay psikolojim yerlerdeydi herhangi bisimi var diye

T trinity34

Hoşgeldin tekrar, merak etmiştik seni, son hali çok iyi çok güzel iyileşmiş çook sevindimmm

Selamlar kizlar bugun bende 3. Ay kontrolume gittim benim memeler sizliyor nedense bu zaman oldu doktora dedim hic senin gibi sikayet duymadim dedi yan taraftaki kopek kulaklarini 6. Aydan sonra lokal anesteziyle duzelticem dedi dikislerimde hafif kabarmalar oldu neden se onun icin kortizonlu bi krem verdi sonra elime bi sertlik geldi demistiya ameliyattan ciktiktan sonra bugun tekrar ultrason cekildim cok sukur temiz cikti ama üc ay psikolojim yerlerdeydi herhangi bisimi var diye
Çok geçmiş olsun, benim de 2. Ayın bitti geçti gitti, tam iyileşmemiz galiba 6 ayı bulacak. Ameliyat kolay da sonrası biraz zahmetli oh geçti bitti diyemiyorsun. Yine de çok çok değer.
Sizin lolipop mu olmuştu?

Kızlar size bir soru.. eve gelince sütyenleri atıyor çıkarıyor musunuz? Yoksa 24 saat sütyenle mi? Sütyenli olanlar ne zamana kadar böyle kalacaklar? Akşamları sütyensiz takılmanın bir zararı olur mu?
Benim doktorum sorun yok der. Ama diğer doktorların görüşü nedir?

Merhabalar ben de Samsunda universite hastanesinde bir hocayla gorustum o istenilen olcu 25 cm cikti genis tabanli bir memen var dedi, emzirmeyi birakali 15 gun oldu, doktor 2 ay sonra olabilirsin dedi ve 6000 TL ucret verdi. Sanki pahali geldi bana.

Back