- 30 Temmuz 2017
- 197
- 27
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #30.081
Selam silikon bant ben de aldım ama kullanamadım sanırım bana alerji yaptı. Bantları taktıktan kısa bir süre sonra altraki dikiş hattı kıpkırmızı oluyor. Sende nasıl varmı böyle bi durum ??hmm, bahsettiğiniz şey potluksa o dikişle ilgili bir durum bende potluk hiç yok, dikişlerim dümdüz
aslında foto paylaşabilseniz daha iyi yorum yapabiliriz.
Bir sürü yazışmadan karıştırdım. Ne kadar süre olmuştu sizin?Yeni ameliyat olanlar hadi son ölçüleri yazalım.
Benim göğüs çevrem 89 cm, göğüs altı 74
ben yaşamadım alerji, gayet rahat kullanıyorum. senin bandın markası nedir ?Selam silikon bant ben de aldım ama kullanamadım sanırım bana alerji yaptı. Bantları taktıktan kısa bir süre sonra altraki dikiş hattı kıpkırmızı oluyor. Sende nasıl varmı böyle bi durum ??
benim bugün itibari ile 2 ay 3 gün olduBir sürü yazışmadan karıştırdım. Ne kadar süre olmuştu sizin?
25. Gün 90 üst 73 alt, geçen hafta üst 93 tü, şişliğim epeyce inmiş, biraz daha inecek umuyorumbenim bugün itibari ile 2 ay 3 gün oldu
sizin ölçüleriniz neler merak ettim ?
o zaman ölçülerimiz baya yakın, hem beden hem meme olarak :)25. Gün 90 üst 73 alt, geçen hafta üst 93 tü, şişliğim epeyce inmiş, biraz daha inecek umuyorum
Şu an b cup kullanabiliyorum ben , marks &spencerdan almıştım ameliyat sonrası sütyeni diye. 34 b kullanabiliyorum, tam oluyoro zaman ölçülerimiz baya yakın, hem beden hem meme olarak :)
sütyen bedenizi ne düşünüyorsunuz? bu ölçülerle ben açıkçası b kap değilim bence, c kap daha iyi sanki..
o zaman markadan markaya değişiyor, pentide 75 b bana olmadı mesela, ancak c kap..Şu an b cup kullanabiliyorum ben , marks &spencerdan almıştım ameliyat sonrası sütyeni diye. 34 b kullanabiliyorum, tam oluyor
Şu an b cup kullanabiliyorum ben , marks &spencerdan almıştım ameliyat sonrası sütyeni diyeo zaman ölçülerimiz baya yakın, hem beden hem meme olarak :)
sütyen bedenizi ne düşünüyorsunuz? bu ölçülerle ben açıkçası b kap değilim bence, c kap daha iyi sanki..
Evet pentinin ölçüleri biraz sıkıntılı, onda biraz durum degisebiliro zaman markadan markaya değişiyor, pentide 75 b bana olmadı mesela, ancak c kap..
o zaman b cup'sam durum süper, hoş 38 beden bikiniler de gayet rahat oluyor zaten.Evet pentinin ölçüleri biraz sıkıntılı, onda biraz durum degisebilir
Ameliyat olalı ne kadar oldu? Büyüme nasıl oluyor anlamadım. Ben bant kullanıyorum kabarma olmadıizleriniz benim gibi kabarık mı iyileşti?bide sol göğüsüm hala büyüyor gibi:S
SELAM foto paylaştınmı ben de dikişlerimle sıkıntı yaşıyorumizleriniz benim gibi kabarık mı iyileşti?bide sol göğüsüm hala büyüyor gibi:S
Epiderm di yanılmıyorsam. Sende kızarma olmuyor yani ?Ameliyat olalı ne kadar oldu? Büyüme nasıl oluyor anlamadım. Ben bant kullanıyorum kabarma olmadı
Hakan uzun da cok iyi bir cerrahtir, eger hala karar vermediyseniz aklinizda bulinsun
Marks &spencer ın ameliyat sonrası sütyeni. Normalde 4 ay korseyi hiç çıkamayacaksın dedi doktor ama ben ara ara kullanıyorum bunu. Pentiden sporcu sutyenini yeni aldım önden fermuarlı. Henuz kullanmadım bakıcam artık memnun kalacak mıyım?arkadaşlar lütfen bana memnun kaldığınız ameliyat sonrası sütyen hakkında önerilerde bulunabilirmisiniz.çok kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?