Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hmm, bahsettiğiniz şey potluksa o dikişle ilgili bir durum bende potluk hiç yok, dikişlerim dümdüz
aslında foto paylaşabilseniz daha iyi yorum yapabiliriz.
Selam silikon bant ben de aldım ama kullanamadım sanırım bana alerji yaptı. Bantları taktıktan kısa bir süre sonra altraki dikiş hattı kıpkırmızı oluyor. Sende nasıl varmı böyle bi durum ??

o zaman ölçülerimiz baya yakın, hem beden hem meme olarak :)
sütyen bedenizi ne düşünüyorsunuz? bu ölçülerle ben açıkçası b kap değilim bence, c kap daha iyi sanki..
Şu an b cup kullanabiliyorum ben , marks &spencerdan almıştım ameliyat sonrası sütyeni diye. 34 b kullanabiliyorum, tam oluyor

Merhabalar ben yaklaşık 3 hafta önce ameliyat oldum 20 yaşındayım. Göğsümdeki ödem halen devam ediyor ve sağ göğüs ucumda hissizlik mevcut. Ama genel anlamda mutluyum eski göğsüm DD cup idi cidden büyük bir rahatlama. Ameliyat olmaya cesaret edemeyenler için söylüyorum, inanın çok zor bir ameliyat değil. Benim dikişlerim bile yok doktorum yapıştırma yaptı dikişe oranla çok çok rahat bir durum. Eğer olacaksanız, doktorunuza yapıstırma tekniğini söyleyin, sevgiler :)

arkadaşlar lütfen bana memnun kaldığınız ameliyat sonrası sütyen hakkında önerilerde bulunabilirmisiniz.çok kararsızım.

arkadaşlar lütfen bana memnun kaldığınız ameliyat sonrası sütyen hakkında önerilerde bulunabilirmisiniz.çok kararsızım.
Marks &spencer ın ameliyat sonrası sütyeni. Normalde 4 ay korseyi hiç çıkamayacaksın dedi doktor ama ben ara ara kullanıyorum bunu. Pentiden sporcu sutyenini yeni aldım önden fermuarlı. Henuz kullanmadım bakıcam artık memnun kalacak mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…