Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Evet verirler ama hastane olması lazım muayenehane değil. Ben doğumdan sonra başka bir doktordan heyet raporu almıştm bir ay, kendi doktorum muayenehanedeydi doğumuda anlaşmalı olduğu hastanede yaptırmıştı rapor verememişti o yüzden.

teşekkürler canım.foto koymadım daha.ama koymayı düşünüyorum.masaj benimde aklıma çok yatmadı deforme olut şekli bozulur diye düşünüyorum

Merhaba ,
Ameliyatınızın bilinmesini istemiyorsanız herhangi bir doktordan 10 günlük rapor alabilirsiniz . Bunun için ikna edebileceginiz bir doktor bulmalısınız ama.

. Tıbbi terim yazıyor raporda heyet raporu bile yazarlar ama farklı il olunca skntı olabilir doktor 10 güne kadar rapor yazar on günden sonrası heyet oluyor

yanlar derken ameliyatınızda yanlar yani koltuk altlarınızdan alınmadımı acaba.foto atmanız mümkünmü.bende yanlar alındı çünkü.
Bu cuma bandajlarimdan kurtuluyorum , o zaman fotoğraf atacağım. Koltuk altımda meme dokusu yoktu aslında benim fazla. Liposaction mı yapıldı size?

Yaralar için silikon bantlardan kullanan var mı aramızda? Ben o bantlardan kullanmak istiyorum daha konforlu olur diye. Dezavantajları nedir acaba?

Bu cuma bandajlarimdan kurtuluyorum , o zaman fotoğraf atacağım. Koltuk altımda meme dokusu yoktu aslında benim fazla. Liposaction mı yapıldı size?
evet canım yapıldı.koltuk altıma kadar dikiş uzantısı var hatta.iri memelerde koltuk altı meme dokusu genelde olur ve drlar alır sende yoksa niye dert ediyorsunki.

evet canım yapıldı.koltuk altıma kadar dikiş uzantısı var hatta.iri memelerde koltuk altı meme dokusu genelde olur ve drlar alır sende yoksa niye dert ediyorsunki.
Karşıdan bakınca yanlara doğru geniş görünüyor sanki göğsüm , anlam veremedim. Doktorla tüm bu detayları konuşayım ben en iyisi.

A gerçekten küçük,
teşekkürler canım.foto koymadım daha.ama koymayı düşünüyorum.masaj benimde aklıma çok yatmadı deforme olut şekli bozulur diye düşünüyorum
her doktor farklı söylüyor, teyzemin doktoru da bilumum yağlarla devamlı masaj yapmasını söylemişti, günde 3-4 kez yağlanıp masaj yapıyordu, şekli iyi mi derseniz benim istediğim gibi değil aşağıya doğru duruyor. Yine de kendi doktorunuzu dinlemekte fayda var, ilerde allah korusun bir sıkıntı olursa senin dediğini yaptım demek daha mantıklı. Ben o yüzden kendi doktorumun dediğinden çıkmıyorum

Yaralar için silikon bantlardan kullanan var mı aramızda? Ben o bantlardan kullanmak istiyorum daha konforlu olur diye. Dezavantajları nedir acaba?
Ben kullanıyorum, doktorum kendi edindiği tecrübeler doğrultusunda en çok faydayı artık bantlardan aldığını söyledi, krem tam sürülemiyor, fazla ya da az sürülüyor, sürme aksatılabiliyor dedi,
Bant kullanmanın bir dezavantajını yaşamadım, duş alınca izlerin üstüne yapıştırıyorum, bir sonraki duşa kadar kalıyor zaten,
Benden başka burda bant kullanana rastlamadım, daha çok yurtdışındaki bloglarda yazıyor, türkiyede bir çok doktorun da haberi yok

Merhaba arkadaşım bende 3 hafta sonra Burak Beye ameliyat olucam cok iyi e ilgili bir insan. ama görüşmeden kafama takılan seyler oldu. Ben ameliyat olmuş sarkık bir meme gösterdim oda normal olduğunu söyledi. bu aklımdan hiç çıkmıyor. Sizin göğsünüz nasıl oldu sarkıklık var mı? Dikişleriniz var mı? Birde yeterince küçüldü mü sizce ? Lütfen bana cevap verir misiniz günüm az kaldı cok stresliyim. sizce sakıncası yoksa fotoğraflarınıza bakabilrmiyim? Benim için çok önemli. Çok teşekkür ederim.

Tekrar bir küçülme ameliyatına girmek gerçekten zor olur, umarım gerek kalmaz.
Cm olarak kendinizi ölçtünüz mü, göğüs altı ve tam göğsün üstünden ölçüleriniz şu an ne?
Ben de doğum yapmadım, düşünmüyorum ama geçen çok küçük göğüslü birinin 2 doğumdan sonraki halini gördüm, içi bomboş bir deri parçasıydı ve görüntü baya kötüydü, doğum her türlü memeleri yıpratıyor maalesef, küçük ya da büyük farketmiyor

Benim ameliyatım yeni, fotolarımı da görmüşsündür, inan ki senelerce, ben de senin endişelerini taşıyıp bir türlü ameliyat olamadım, ameliyat olmasına rağmen hala sarkık duran memeler, yara izi çok berbat olan memeler, dikişleri pot pot yamuk memeler, bu yüzden de hep soğudum, ameliyat olmadım, öyle olacaksa büyük kalsın dedim.
Sonra bir arkadaşımla konuşurken onun da ameliyat olduğunu öğrendim . Sağolsun hemen açtı gösterdi. :) benim olduğum doktora 6 sene önce bu ameliyatı olmuş, kendisi de son 2 senede mide ameliyatı olup 25-30 kilo verdi. Memelerini gördüğümde hala dimdiklerdi. İzler belli belirsizdi. Ben zaten bu durumdan dolayı doktoruma ameliyat olmaya karar verdim. Kendisiyle de konuştuğumda başka örnekler gösterdi. O zaman dedim ki ben hep yanlış örnekler görmüşüm. Yanlış doktorlara gitmişim. Sarkmaması için göğsümdeki dokuları kaburgama diktiğini, doğum olmadığı sürece de böyle kalacağını söyledi,
He sarkacak mı onu zamanla göreceğiz, ama en azından içime en sinen doktora oldum. Hatta bu ameliyatı 10 sene düşünüp, bu doktorla görüştükten 10 gün sonra ameliyatımı oldum :)
Tek sıkıntı ben daha küçük isterdim belki zamanla küçülecek bilemiyorum. Boyunutunu iyi düşünün .
İz konusu ise kişinin teniyle alakalı, ama beyaz tenliler daha şanslıymış.
Uzun uzun yazdım ama içinize sinen doktora gidin, önceki ameliyatlarına bakın, beğenmezseniz de olmayın. çok zor değil ama çok kolay bir operasyon da değil,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…