Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben dün 3. haftamdaki eski fotolara baktım bir de şimdiki haline gerçekten boyut değişmiş kızlar, o büyüklük, şişlik baya gitmiş. yeni ameliyatlı olanlar 2. ya da 3. aylarını beklesinler. fotolara bakınca farkı anlayacaksınız.

Bide şöyle bi durum var .. Ben en küçük olsun dediğimde büyük göğüsler çok küçüldükçe his kaybı fazla olacağından mutsuz olursun çok gençsin demişti :) ben önmli değil küçük olsun his falan umrumda değil desemde yok olmaz demişti ısrarla :)

sonuçta tecrübeli insanlar ve deneyimlerine istinaden böyle yapıyorlardır eminim.

Evet normal benim 3.haftam aynı şeyleri yaşadım.

benim 3.haftam ve aşırı keyifsizim. bana büyük geliyor hala. ben nasıl görebilirim fotoğrafları acaba :'(

Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım, şimdi o yüzden gözüme iri görünüyor. A cup olsun dedim. Doktorum ,sonra şikayet edersin küçüklüğünden, dedi. Bir de bende yağ dokusu hiç yoktu, tamamen sert meme dokusu, o yüzden risk de artabilirdi sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…