- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #30.121
Evet canım , bu model
https://www.marksandspencer.com.tr/dantelli-destekli-full-cup-ameliyat-sonrasi-sutyeni-1/ bi de linkteki sütyen. İndirime girmiş, ben çok daha pahalıya almıştımcorall canım bundanmı aldın
Çok iyi görünüyo canım çok beğendim ben güle güle kullan :)
Teşekkür ederim, bu dönütlere ihtiyacım varmış demek ki :) içim daha rahatÇok iyi görünüyo canım çok beğendim ben güle güle kullan :)
Ayyy inşallahben dün 3. haftamdaki eski fotolara baktım bir de şimdiki haline gerçekten boyut değişmiş kızlar, o büyüklük, şişlik baya gitmiş. yeni ameliyatlı olanlar 2. ya da 3. aylarını beklesinler. fotolara bakınca farkı anlayacaksınız.
mrb siz nerde ameliyat olmuştunuz geçmiş olsun güzel olmuş maşallah
evet Ozan Bitik özelde yapıyor ve çok para istiyor şuanBen de gorustum hakan uzunla cok yogun bir cerrah ama eli cok iyi, ben ozan bitige oldum hacettepeden ayrilmis ozel klinigi var 2 senedir
Mrb slikon bant kullanırken ayrıca krem jel kullandınız mı yada kantaron. Bant yeterlimi?Kızarma olmadı, size silikon alerji yaptı demek
Bide şöyle bi durum var .. Ben en küçük olsun dediğimde büyük göğüsler çok küçüldükçe his kaybı fazla olacağından mutsuz olursun çok gençsin demişti :) ben önmli değil küçük olsun his falan umrumda değil desemde yok olmaz demişti ısrarla :)Meme küçültme yapan biri zaten genelde minicik meme istiyor. doktorların neden yeterince küçültmediklerini anlamıyorum, mümkün mü değil yoksa uğraşmak mı istemiyorlar? Yoksa gayet idealdeyiz de biz mi abartıyoruz?
Sana b cup sütyen oluyormuş diyorsun gayet iyi, b - c cup zaten doktorların ve neredeyse herkesin ideal dediği boyutlar, kaldı ki benden örnek verirsem mesela boyum 1.74, vücudum ince ama kalçaları geniş de biriyim, omuzlarım da geniş, heralde daha küçük meme yapsa doktor komik olacaktı belki de. Bunları da hesaplıyorlardır. Eminim senin de doktorun vücuduna en uygun ölçüleri yapmıştır. Ve foto açısından bakarsam gayet hoş, alımlı ve güzel gözüküyorlar, önemli olan da bu.
Biz büyük memeler senelerdir bunun yorgunluğunu çok çektiğimizden memeler yok olsun istiyoruz adeta. Aslına bakarsanız da şu an bizim halimiz ideal ölçüde, dolgun, dik. Daha ne olsun ama değil mi ? :)))
sonuçta tecrübeli insanlar ve deneyimlerine istinaden böyle yapıyorlardır eminim.Bide şöyle bi durum var .. Ben en küçük olsun dediğimde büyük göğüsler çok küçüldükçe his kaybı fazla olacağından mutsuz olursun çok gençsin demişti :) ben önmli değil küçük olsun his falan umrumda değil desemde yok olmaz demişti ısrarla :)
sadece bant kullanıyorum, doktora sordum gerek yok dediMrb slikon bant kullanırken ayrıca krem jel kullandınız mı yada kantaron. Bant yeterlimi?
Evet normal benim 3.haftam aynı şeyleri yaşadım.Merhabalar Ben ameliyat olali uc hafta oldu genel olarak iyi Ben çok büyük doku alinfi ve uclar serbest olarak tasindi simdi uclarda kabuklanma var ve bu kabuklar cikiyor gibi ayrica sol tarafin at dikislerinden sizinti seklinde kanama oluyor doktorum normal dedi ama endiseleniyorum birde gerginlik ve șișlik var ozellikle sol tarafta
Bu ameliyat tan sonra son derece rahatladim Insallah bu sorunlarda duzelir
:))Bide şöyle bi durum var .. Ben en küçük olsun dediğimde büyük göğüsler çok küçüldükçe his kaybı fazla olacağından mutsuz olursun çok gençsin demişti :) ben önmli değil küçük olsun his falan umrumda değil desemde yok olmaz demişti ısrarla :)
ben dün 3. haftamdaki eski fotolara baktım bir de şimdiki haline gerçekten boyut değişmiş kızlar, o büyüklük, şişlik baya gitmiş. yeni ameliyatlı olanlar 2. ya da 3. aylarını beklesinler. fotolara bakınca farkı anlayacaksınız.
seni izledim görebilirsin. sen de foto paylaşabilir misin acaba ?benim 3.haftam ve aşırı keyifsizim. bana büyük geliyor hala. ben nasıl görebilirim fotoğrafları acaba:'(
ayrıca cm olarak ölçüleri yazmış mıydın ? ordan büyük mü değil mi anlarsın ?benim 3.haftam ve aşırı keyifsizim. bana büyük geliyor hala. ben nasıl görebilirim fotoğrafları acaba:'(
Teşekkür ederim, Kayseri'de oldum ameliyatı. Doktorum Teoman Eskitaşçıoğlumrb siz nerde ameliyat olmuştunuz geçmiş olsun güzel olmuş maşallah
Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım, şimdi o yüzden gözüme iri görünüyor. A cup olsun dedim. Doktorum ,sonra şikayet edersin küçüklüğünden, dedi. Bir de bende yağ dokusu hiç yoktu, tamamen sert meme dokusu, o yüzden risk de artabilirdi sanıyorum.Bide şöyle bi durum var .. Ben en küçük olsun dediğimde büyük göğüsler çok küçüldükçe his kaybı fazla olacağından mutsuz olursun çok gençsin demişti :) ben önmli değil küçük olsun his falan umrumda değil desemde yok olmaz demişti ısrarla :)
o kadar hızlı sürede karar verip oldum ki ölçmedim aklıma bile gelmedi. öncesinin hali de doktorda var sadeceayrıca cm olarak ölçüleri yazmış mıydın ? ordan büyük mü değil mi anlarsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?