- Konu Sahibi ---Lily---
- #30.061
Bu arada devlet ve özel diye ayırmak istemiyorum ama devlet hastanelerinde özellikle de raporla ücretsiz yapılan meme ameliyatlarında sadece küçültme yapılıyor, başta ödemden dik gibi duran memeler 1 ayda aşağıya düşüyor. Bir de sanırım yanlış bir bilgi olabilir bilen varsa düzeltsin devlet öyle karşıladığından sadece lolipop olarak yapıyormuş doktor, lolipopta da baya büzük kalıyor alt kısım, yani maalesef ki küçülmüş ama estetik durmayan bir meme ortaya çıkıyor. Tabi iyi ameliyatları tenzih ediyorum eminim devlette olup çok estetik meme sahibi olan da vardır, ben kötü örneklerle karşılaştım uyarmak isterimMerhaba arkadaşım bende 3 hafta sonra Burak Beye ameliyat olucam cok iyi e ilgili bir insan. ama görüşmeden kafama takılan seyler oldu. Ben ameliyat olmuş sarkık bir meme gösterdim oda normal olduğunu söyledi. bu aklımdan hiç çıkmıyor. Sizin göğsünüz nasıl oldu sarkıklık var mı? Dikişleriniz var mı? Birde yeterince küçüldü mü sizce ? Lütfen bana cevap verir misiniz günüm az kaldı cok stresliyim. sizce sakıncası yoksa fotoğraflarınıza bakabilrmiyim? Benim için çok önemli. Çok teşekkür ederim.
Doktor nasıl normal dedi bir açıklama yaptı mı peki? O resim doktorun eski hastası mıydı?