Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhabalar Ben ameliyat olali uc hafta oldu genel olarak iyi Ben çok büyük doku alinfi ve uclar serbest olarak tasindi simdi uclarda kabuklanma var ve bu kabuklar cikiyor gibi ayrica sol tarafin at dikislerinden sizinti seklinde kanama oluyor doktorum normal dedi ama endiseleniyorum birde gerginlik ve șișlik var ozellikle sol tarafta
Bu ameliyat tan sonra son derece rahatladim Insallah bu sorunlarda duzelir

Bu arada senin durum çok daha iyi benden, hem ölçü hem dikiş anlamında.
Ben de yanlara doğru tontik buluyorum kendiminkileri, keşke daha minik olsaydı diyorum, daha mı dik olsaydı diyorum ama yandan bakınca tamamen havadalar daha ne olacak diyorum, göğüs uçlarım da aşağıda kalmış gibi geliyor, hatta aldım az önce elime mezura orasını burasını ölçtüm, internetteki ideal dedikleri ölçülerle karşılaştırdım aslında tam uyuyor gibi. Takıldıkça takılıyorsun yani.
Bence şu an sıkıntımız hala yara izleri belli, ameliyatlı görüntüler çok taze olduğundan doğal gelmiyorlar. 1 seneden önce de sanki tam halini anlayamayacağız.
Dikişlerimiz ve duruş seninle benim bence aynı hiç fark yok gibi geldi bana

10 gün içinde biraz daha inerse aynıyız diyeceğim ama şu an benim daha büyük cupta bence

10 gün içinde biraz daha inerse aynıyız diyeceğim ama şu an benim daha büyük cupta bence
Meme küçültme yapan biri zaten genelde minicik meme istiyor. doktorların neden yeterince küçültmediklerini anlamıyorum, mümkün mü değil yoksa uğraşmak mı istemiyorlar? Yoksa gayet idealdeyiz de biz mi abartıyoruz?
Sana b cup sütyen oluyormuş diyorsun gayet iyi, b - c cup zaten doktorların ve neredeyse herkesin ideal dediği boyutlar, kaldı ki benden örnek verirsem mesela boyum 1.74, vücudum ince ama kalçaları geniş de biriyim, omuzlarım da geniş, heralde daha küçük meme yapsa doktor komik olacaktı belki de. Bunları da hesaplıyorlardır. Eminim senin de doktorun vücuduna en uygun ölçüleri yapmıştır. Ve foto açısından bakarsam gayet hoş, alımlı ve güzel gözüküyorlar, önemli olan da bu.
Biz büyük memeler senelerdir bunun yorgunluğunu çok çektiğimizden memeler yok olsun istiyoruz adeta. Aslına bakarsanız da şu an bizim halimiz ideal ölçüde, dolgun, dik. Daha ne olsun ama değil mi ? :)))

doktorlar boya göre uygun ölçü yapıyorlar.mesela benim boyum 1 55 ve memişlerim baya küçülttüler.coral cım fotolarını gördüm harika olmuşlar.hiç dert etme canım.çok iyi görünüyorlar.boyun uzun galiba seninde.seninkilrin yanında benimkiler baya ufak çünki

teşrkkürler canım

Ben de öğretmenim şubat tatilinin 2. Haftasında oldum ameliyatımı 10. Gün ise başladım hocam gidin seminere zaten ne yapıyoruz ki. OHAL varken rapor almak sıkıntılıydı şimdi nasıl bilmiyorum ama normalde raporu sağlık ocagindan bile alabilirsin faranjit yazar verir tek hekim raporu 10 gün verebiliyorlar. Veya doktorunnyazsinnraporu istanbuldan sana faksla yollasın o da problem olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…