E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ---Lily---
şebnemcim benim boyum 160 ve kilom 64 doktorum bana evet biraz kiloluyuz vs dedi ama hani zayıfla da yapim gibi şeyler söylemediEdacım benim sorum vermen gereken kg. var mı? Yani bu ameliyatı olduktan sonra kg. vermek göğüslerde deformasyon yapar mı? Bilgin var mı?
ben de tam senin gibi yaptımDilek ve Eda sanırım ikinizinde 15 günü geçti, çalışıyor musunz_ Bir sıkıntı yaşanır mı bu konuda bende kurban bayramından 1 hafta önce düşünyorum 2 haftada iyileşirim diye.
Birde bişey merak ediyorum işyerine yada yakın olmayan çevrenize söylediniz mi, insanlar farkedebiliyor mu?
ben pilates düşünüyorumTeşekkür ederim canım. Benimkilerin maşallahı vardı. Patolojiye götürmek için eşime 2 küçük pembe plastik kova içinde verirlerken uzaktan gördüm de...Hala gözümün önünden gitmiyorlar. Ben de dik dururken zorlanıyorum biraz da yaralarım iyileşmediğinden aşağı doğru çekiyor. Hele ilk birkaç gün resmen kambur yürüdüm. Duruş bozukluğunu düzeltmek ve karnımı şekillendirmek için ben 1 ay sonra spora başlayacağım. Zaten doktor söylemişti memesi küçülen kadınların göbeği gözlerine batmaya başlarmış. Malum yıllarca meme manzarasından başka birşey göremeyince haliyle göbek şok ediyor.
Evet çalışıyorum.Ben ameliyatımı Ramazan Bayramından 3 gün evvel olmuştum.Bayram dönüşü aktif çalışmaya başladım.Hem benim işim sürekli dışarıda oldukça da yorucu buna rağmen zorlanmadım. Zaten bayram süresince de ayaktaydım. Ben işyerinden kimseye söylemedim.Magazin değeri çok yüksek bir haber olduğundan sır olarak kalması zordu çünkü.Ailemden de annemin,babamın ve eşimin haberi var.Başka kimseye söylemedim. Ben yıllardır saklamayı çok iyi becermişim demek ki kimse de anlamadı. Rejim yaptığımı bilenler sen epey zayıfladın falan diyorlar. Ben de yaa gerçekten mi sağolun diyorum. Çok keyifli vallaaa. 2 haftada rahat toparlanırsın bence. Gazi'de mi olacaksın?
sevgili dilek bence biz yaz-kış arası geçiş zamanında olduğumuz için de şanslıyız
çünkü se saklamışsın
ama ben de nerde dekolte nerde dar bluz hep onların peşindeydim
ama şimdi kış geldi ya
ben de kasten biraz dökümlü kalın şeyler giyiniyorum böylece tam da sein dediğin gibi
sende bir değişiklik var eda:uhm: tarzı yorumlara maruz kalıyorum
ki bu süper
Evet çalışıyorum.Ben ameliyatımı Ramazan Bayramından 3 gün evvel olmuştum.Bayram dönüşü aktif çalışmaya başladım.Hem benim işim sürekli dışarıda oldukça da yorucu buna rağmen zorlanmadım. Zaten bayram süresince de ayaktaydım. Ben işyerinden kimseye söylemedim.Magazin değeri çok yüksek bir haber olduğundan sır olarak kalması zordu çünkü.Ailemden de annemin,babamın ve eşimin haberi var.Başka kimseye söylemedim. Ben yıllardır saklamayı çok iyi becermişim demek ki kimse de anlamadı. Rejim yaptığımı bilenler sen epey zayıfladın falan diyorlar. Ben de yaa gerçekten mi sağolun diyorum. Çok keyifli vallaaa. 2 haftada rahat toparlanırsın bence. Gazi'de mi olacaksın?
ben de tam senin gibi yaptım
bayram öncesi 1 hafta izin aldım
cumartesi oldum bayram dahil 2 hafta yattım ve bayramdan sonraki pzt işe başladım
şöyle bir durum var
ben yazın yürümek için otobüsle geliyordum işe
ve akşamları da iş çıkışı seyrantepeden beşiktaşa yürüyordum
ordan da motor kadıköy ve bir şekilde bostancı
ama tabi hem havalardan ama daha çok da memelerden arabayla gelmeye başladım
iyiyim hamdolsun bi sıkıntım yok
ama otobüs falan çekemem bu durumda
hani servisin falan varsa sorun yok
ama toplu taşıma kullanıyosan bir süre işine yakın bi arkadaşına git ya da ne bileyim işte bi yol bul ve toplu taşıma kullanma
ikinci kou ise şu
tabti ki yakın çevreme söyledim
zira bu tür şeyleri asla ağzında tutamayan birisiyim
ama iş yerimdeki yardımcıma ve diğer erkeklere söylemedim
ameliyatı biliyorlardı ama nevini bilmiyorlardı
2 hafta da uzak kalınca bira işime yaradı sanırım
hepsi bir değişiklik olduğunu farketti muhakkak ama çoğu zayıfladım sandı:lepi:
aslında haklısın benim gögüslerim 100 bedendi ameliyatsonrası 85 beden oldu hiç pişman degilim çokda memnunum hayatımda yaptıgım en iyi olaydı ama biraz istedigimden küçük oldu şimdide hep içleri dolgulu sütyen alıyorum ama bunun dışında hiç şikayetçi degilim bu arada anneminde gögüsleri çok büyük annem 69 yaşında eger biraz genç olsam bende ameliyat olurdum diyor
Her ne kadar bazı doktorlar marka gibi sunulmaya çalışılsa da ben 11.000 ytl verince bu işin BMW'si olur ucuz olursa vasat olur vs. gibi düşüncelere kesinlikle katılmıyorum. Eğer öyle olsaydı Türkiye'de adı geçen 3 doktor olur diğerleri uzmanlık vs. bile alamazdı. Estetik ameliyatlar çok görecelidir herkesin güzellik kavramı ve beklentileri birbirinden farklıdır. Bunu kendine yatırım vs. falan gibi de görmenin yanlış olduğu kanısındayım. Çok abartmayın arkadaşlar. Siz doktorunuza istediğinizi söyleyin, beklentilerinizi anlatın gerisini de doktora bırakın. Bu nedenle özellikle ben doktor ismi vermekten kaçınıyorum. Hiçbir hekim hastasını mutsuz etmek için bu tip bir işe kalkışmaz. Ayrıca şunu da ilave edeyim ameliyat sonrası sonucu sizin göğsünüzün başlangıç durumu da etkiliyor. Bu bir konfeksiyon işi değil. Kimsenin ameliyat sonrası resimlerine bakarak karar vermeyin.
Asyacım sıradaki sensin o zaman :)
Bence biran önce randevunu al, kurban bayramına da bomba gibi ol:)
Gelişmeleri heyecanla bekliyorum.