Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Edacım benim sorum vermen gereken kg. var mı? Yani bu ameliyatı olduktan sonra kg. vermek göğüslerde deformasyon yapar mı? Bilgin var mı?
şebnemcim benim boyum 160 ve kilom 64 doktorum bana evet biraz kiloluyuz vs dedi ama hani zayıfla da yapim gibi şeyler söylemedi
deformasyona gelince onu da sormadım hiç

açıkçası işin o kısmıyla pek de ilgilenmedim
hani ben zaten bebek falan da yapmadığım için
zate nilerde deforme olacak diye kiloyla deforme olur mu olmaz mı hiç konuşmadım
ha ama şöyle bir durum var
çok fazla yağ aldı göğüslerirmden
hani zayıflasam da ne kadar gider hiçbir fikrim yok

yardımcı olamadım cicm kusura bakma

Dilek ve Eda sanırım ikinizinde 15 günü geçti, çalışıyor musunz_ Bir sıkıntı yaşanır mı bu konuda bende kurban bayramından 1 hafta önce düşünyorum 2 haftada iyileşirim diye.

Birde bişey merak ediyorum işyerine yada yakın olmayan çevrenize söylediniz mi, insanlar farkedebiliyor mu?
ben de tam senin gibi yaptım
bayram öncesi 1 hafta izin aldım
cumartesi oldum bayram dahil 2 hafta yattım ve bayramdan sonraki pzt işe başladım

şöyle bir durum var
ben yazın yürümek için otobüsle geliyordum işe
ve akşamları da iş çıkışı seyrantepeden beşiktaşa yürüyordum
ordan da motor kadıköy ve bir şekilde bostancı
ama tabi hem havalardan ama daha çok da memelerden arabayla gelmeye başladım
iyiyim hamdolsun bi sıkıntım yok
ama otobüs falan çekemem bu durumda
hani servisin falan varsa sorun yok
ama toplu taşıma kullanıyosan bir süre işine yakın bi arkadaşına git ya da ne bileyim işte bi yol bul ve toplu taşıma kullanma

ikinci kou ise şu
tabti ki yakın çevreme söyledim
zira bu tür şeyleri asla ağzında tutamayan birisiyim
ama iş yerimdeki yardımcıma ve diğer erkeklere söylemedim
ameliyatı biliyorlardı ama nevini bilmiyorlardı

2 hafta da uzak kalınca bira işime yaradı sanırım
hepsi bir değişiklik olduğunu farketti muhakkak ama çoğu zayıfladım sandı:lepi:

Teşekkür ederim canım. Benimkilerin maşallahı vardı. Patolojiye götürmek için eşime 2 küçük pembe plastik kova içinde verirlerken uzaktan gördüm de...Hala gözümün önünden gitmiyorlar. Ben de dik dururken zorlanıyorum biraz da yaralarım iyileşmediğinden aşağı doğru çekiyor. Hele ilk birkaç gün resmen kambur yürüdüm. Duruş bozukluğunu düzeltmek ve karnımı şekillendirmek için ben 1 ay sonra spora başlayacağım. Zaten doktor söylemişti memesi küçülen kadınların göbeği gözlerine batmaya başlarmış. Malum yıllarca meme manzarasından başka birşey göremeyince haliyle göbek şok ediyor.
ben pilates düşünüyorum

ya senkaydirigubbakcemile2

Evet çalışıyorum.Ben ameliyatımı Ramazan Bayramından 3 gün evvel olmuştum.Bayram dönüşü aktif çalışmaya başladım.Hem benim işim sürekli dışarıda oldukça da yorucu buna rağmen zorlanmadım. Zaten bayram süresince de ayaktaydım. Ben işyerinden kimseye söylemedim.Magazin değeri çok yüksek bir haber olduğundan sır olarak kalması zordu çünkü.Ailemden de annemin,babamın ve eşimin haberi var.Başka kimseye söylemedim. Ben yıllardır saklamayı çok iyi becermişim demek ki kimse de anlamadı. Rejim yaptığımı bilenler sen epey zayıfladın falan diyorlar. Ben de yaa gerçekten mi sağolun diyorum. Çok keyifli vallaaa. 2 haftada rahat toparlanırsın bence. Gazi'de mi olacaksın?

sevgili dilek bence biz yaz-kış arası geçiş zamanında olduğumuz için de şanslıyız

çünkü se saklamışsın
ama ben de nerde dekolte nerde dar bluz hep onların peşindeydim
ama şimdi kış geldi ya
ben de kasten biraz dökümlü kalın şeyler giyiniyorum böylece tam da sein dediğin gibi
sende bir değişiklik var eda:uhm: tarzı yorumlara maruz kalıyorum
ki bu süper

sevgili dilek bence biz yaz-kış arası geçiş zamanında olduğumuz için de şanslıyız

çünkü se saklamışsın
ama ben de nerde dekolte nerde dar bluz hep onların peşindeydim
ama şimdi kış geldi ya
ben de kasten biraz dökümlü kalın şeyler giyiniyorum böylece tam da sein dediğin gibi
sende bir değişiklik var eda:uhm: tarzı yorumlara maruz kalıyorum
ki bu süper

Ben başladım dar şeyler giymeye.Akşamları evde düğmeleri kapanmayan gömleklerimi denedim ooh be hepsi oldu.İnsan kendine yeni bir oyuncak almış gibi hissediyor.Hele biraz daha iyileşeyim dekolte giymek için sabırsızlanıyorum şöyle straplez birşeyler bir de biz giyelim demi ama!!!! Aksilik yakında düğünü olacak kimse de yok.Spor konusuna gelince ben bir yerle görüştüm.Haftanın 2 günü aerobik, 1 günü pilates ile başlayacağım ama şimdi değil 1 ay geçsin ondan sonra.

Evet çalışıyorum.Ben ameliyatımı Ramazan Bayramından 3 gün evvel olmuştum.Bayram dönüşü aktif çalışmaya başladım.Hem benim işim sürekli dışarıda oldukça da yorucu buna rağmen zorlanmadım. Zaten bayram süresince de ayaktaydım. Ben işyerinden kimseye söylemedim.Magazin değeri çok yüksek bir haber olduğundan sır olarak kalması zordu çünkü.Ailemden de annemin,babamın ve eşimin haberi var.Başka kimseye söylemedim. Ben yıllardır saklamayı çok iyi becermişim demek ki kimse de anlamadı. Rejim yaptığımı bilenler sen epey zayıfladın falan diyorlar. Ben de yaa gerçekten mi sağolun diyorum. Çok keyifli vallaaa. 2 haftada rahat toparlanırsın bence. Gazi'de mi olacaksın?

Canım saol ayrıntılı yanıtlRIN İÇİN, BENDE RÜYAMDA GÖRDÜM SİZİN GİBİ HAFİFİLEMİŞİM:)

Nerde olacağımı bilmiyorum, dün rejime girdim, 5 kg. verince gideceğim dr.a Nebil Beyi düşünüyorum şimdilik.

Birde benim 2 yavrum var onları kucaklayamamak düşündürüyor beni ama hallolur buda.

Peki yanımızda kaç gün birinin bulunması gerekir sizce?

benim yaşadığım korku ve meerakın aynıssıı bu..ama bu sitede onu aştım..şimdiden kendimi küçük memeli olarak hayal ediyorum:)) doktor olarakta gazi hastanesinde suhan bey ile görüşecem..henüz randevu almadık..biraz tırstığımdan pek bahsini aaçmıyorum::) ama önümüzdeki hafta muhakkak görüşmeye gitmem lazım..ertelememem lazım ..yoksa ooohoohhh benim iş uzar..surisuricim iyiki yazın ameliyat olmamışsın..yazın bu ameliyat olmaz..orta mevsimleri güneşsiz mevsimi seçicen..hem ultra viyole ışınları için hem terleme sıcak eziyet olur..kışın yap yazınn ooohh havanı at...bende atıcam inşallahh..sizi haberdar ederim..allahımmm....neden bukadar heyecanlıyım yahuu??:))

BUNE BUU..canımcımm iyisin dimiii...ben sizin ameliyat anesteszi maceralarınızı okurkenn resmen oraya gittim geldim yaa...bi heyecan bastı..kalbim duracak gibii..sanki odadayım az sonra doktor gelicek..çizicek..iğne vurulacam..yolda bayılacam..titreyerek uyanacam...ağrı sızı bi tarafa midemi düşünecem...hepsini yaşamış kadar oldum hatta şimdi benim memişler sızladı yaaa...o kadar hisssettim..demek anestezide keramet o ağzına dayadıkları şeyde değil iğnedee::))) heralde..ben öğrenirim bi anestezi uzmanıyla görüşmem lazım..yada görüşmesemmi belki bişi der tırsarım:) denizi bulandırmiiyimm..harikasınız..ameliyat olanlar..geçmiş olsun..ayyy ne şanslısınızzzzzzzzz...bunebucum öptüm..adaşım dilek ablayıda...dualarım sizinle( ameliyat olmuş..olacak..ameliayttan çıkmış ..bi yerleri sızlayan..herkes için gece gündüz dua ediyorum...)

Asyacım sıradaki sensin o zaman :)

Bence biran önce randevunu al, kurban bayramına da bomba gibi ol:)

Gelişmeleri heyecanla bekliyorum.

ben de tam senin gibi yaptım
bayram öncesi 1 hafta izin aldım
cumartesi oldum bayram dahil 2 hafta yattım ve bayramdan sonraki pzt işe başladım

şöyle bir durum var
ben yazın yürümek için otobüsle geliyordum işe
ve akşamları da iş çıkışı seyrantepeden beşiktaşa yürüyordum
ordan da motor kadıköy ve bir şekilde bostancı
ama tabi hem havalardan ama daha çok da memelerden arabayla gelmeye başladım
iyiyim hamdolsun bi sıkıntım yok
ama otobüs falan çekemem bu durumda
hani servisin falan varsa sorun yok
ama toplu taşıma kullanıyosan bir süre işine yakın bi arkadaşına git ya da ne bileyim işte bi yol bul ve toplu taşıma kullanma

ikinci kou ise şu
tabti ki yakın çevreme söyledim
zira bu tür şeyleri asla ağzında tutamayan birisiyim
ama iş yerimdeki yardımcıma ve diğer erkeklere söylemedim
ameliyatı biliyorlardı ama nevini bilmiyorlardı

2 hafta da uzak kalınca bira işime yaradı sanırım
hepsi bir değişiklik olduğunu farketti muhakkak ama çoğu zayıfladım sandı:lepi:

Canım işe servisle gidip geliyorum, ben aileme ve çok yakın arkdaşlarıma söyleyecdğim, ama kayınvalidemlere söylesemmi bilemedim :)

söylemeee bence:))..:)))) hatta kimseyede söyleme ailen hariç..doğuştan böyle afet bilsinler senii...dimiii

merabalar arkadaşlar,valla buraya yazıyorum ama nedense yazdığım şeyleri göremiyorum anlamadım gitti benmi beceremiyorum yoksa:eek:,asya_dilek haklısın canım bende aslında olmadığıma seviniyorum(aslında pişmanlığıma kılıf arıyorum:) keşke olsaydım korkak diyorum kendi kendime) şimdiye iyileşmiş olurdum yaa:KK43:( ama vardır herşeyde bi hayır napalım nasip böyleymiş.inşallah sömestır tatilindede karar değiştirmem nekadar isteddiğimi tahmin edebilirsiniz,allah sağ salim hepimizi kurtarsın bu sıkıntılardan diyorum kızlar.size yani bu operasyonu olan arkadaşlara bişey soracam ya..,benim ölçüm 105cm acaba nekadar küçülürki?ben göğüslerimin altını görebilmek istiyorum:eek:doktora kendimi nasıl ifade etmem gerekir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.......a.s.

aslında haklısın benim gögüslerim 100 bedendi ameliyatsonrası 85 beden oldu hiç pişman degilim çokda memnunum hayatımda yaptıgım en iyi olaydı ama biraz istedigimden küçük oldu şimdide hep içleri dolgulu sütyen alıyorum ama bunun dışında hiç şikayetçi degilim bu arada anneminde gögüsleri çok büyük annem 69 yaşında eger biraz genç olsam bende ameliyat olurdum diyor

merhaba furkanca nasılsın benım sana bı sorum olucaktı bende izmirde oturuyorum ve göğüs küçülttürme olayını yaptırmak istiyorum şimdide doktor arıyorum rica etsem kime ameliyat oldugunu ve memnun olup olmadıgını yazarmısın çok sıkıntım var bu konuda ve ancak burada yazılanlardan cesaret alıp babamları ikna edebildim bide izmirde tavsiye edebileceğin bi doktor varmı bu konuda yardımcı olursan gercekten cok sevinirim şimdidem cok saol:)

merhaba sinemage arkadaşım ben ameliyatımı atatürk araştırma yani devlet hastanesinde oldum özele verecek kadar durumum iyi degil plastik cerrahi bölümüne gidip 2.ci grup metin görgü benim ameliyatımı yaptı.6ytl refakatçı parası dışında hiç para ödemedim tamamını sigorta ödedi hastanede 1.ve 2. grup diye iki ayrı doktor var hastanede çalışan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine metin görgüye gittim ben çok memnunum sadece daha önce bahsetmiştim meme uçları biraz yukarda kaldı ama benim gögüslerim çok sarkıktı üstleri iyice boşalmıştı ben aralık ayında ameliyat oldum geçenlerde hastaneden arayıp kontrole çagırdılar.sormak istedigin başka birşey varsa cevaplıyabilirim

arkadaşım sanırım bekarsın ameliyatta süt bezlerinin birazı gidiyor ileride emzirme yönünden zorluk yaşabilirsin doktorda zaten bunu söylüyor bir arkadaşım gitti bir tane çocugu oldugu halde tekrar tekrar ikinciyi isteyip istemedigini sordular heyete gönderdiler . banada sordular iki çucugum oldugunu başka istemedigimi söyledim.hiç sorun yaşamadım

Her ne kadar bazı doktorlar marka gibi sunulmaya çalışılsa da ben 11.000 ytl verince bu işin BMW'si olur ucuz olursa vasat olur vs. gibi düşüncelere kesinlikle katılmıyorum. Eğer öyle olsaydı Türkiye'de adı geçen 3 doktor olur diğerleri uzmanlık vs. bile alamazdı. Estetik ameliyatlar çok görecelidir herkesin güzellik kavramı ve beklentileri birbirinden farklıdır. Bunu kendine yatırım vs. falan gibi de görmenin yanlış olduğu kanısındayım. Çok abartmayın arkadaşlar. Siz doktorunuza istediğinizi söyleyin, beklentilerinizi anlatın gerisini de doktora bırakın. Bu nedenle özellikle ben doktor ismi vermekten kaçınıyorum. Hiçbir hekim hastasını mutsuz etmek için bu tip bir işe kalkışmaz. Ayrıca şunu da ilave edeyim ameliyat sonrası sonucu sizin göğsünüzün başlangıç durumu da etkiliyor. Bu bir konfeksiyon işi değil. Kimsenin ameliyat sonrası resimlerine bakarak karar vermeyin.

arkadaşlar ben bunların tam tersini düşünüyorum. abartmayın denmesini de anlamıyorum.. mememizi ameliyat ettirip küçültüyoruz tabii ki en ince ayrıntısına kadar inceleyiceğiz. izinverinde abartsın herkes bence hafife alınacak bi konu değil bu. bence hiçbir doktor burada bikaç kişi öle yazdı yada böle yazdı diye marka olamaz malum da yaptığı ameliyatlarla markalaşmış doktorlar tabii ki var. hiçbir doktorun bizleri mutsuz etmek isteyeceğini kim düşünürki zaten ama bi çok uzmanın bizi neyle mutlu etmeye çalıştıklarına bakın asıl sorun burda bence. kimsenin uzmanlığına diyeceğimiz de olmadığı gibi hiçkimsenin de bi konuda çok özelleşmiş uzmanların varlığına da diyeceği olamaz. bi uzman ameliyatı yapabildiği için uzman oluyo ama biz yapabilmeye değil de "nasıl yaptığına" da bakalım izin verirseniz? bi takım uzmanlar daha güzel yapıyorlarsa da karalamaya çalışılmasını yersiz ve baştan faydasız bi çaba olarak görüyorum. göğüs küçültmede markalaşmış 3 isim buldum ben gerçekten de araştırmalarım sırasında: dr. F.O, dr. S.E ve dr. T.T. doktorumun kendi tekniği var barbie estetiği deniyo, gördüğüm en güzel göğüsleri yapıyo. burda "kimsenin resine bakıp karar vermeyin" denmiş de tam tersi ben de size gidin bi çok doktora ve hepsinde görebildiğiniz kadar çok hastalarının resimlerini görün ona göre karar verin derim. neye göre karar vereceğiz? tabii ki önceki yaptıklarına göre? aksi nasıl düşünülebilir?

bu resimdeki benim, ameliyatımın tam yarısında çekilmiş olan resmim bu. sadece sağ göğsümün küçültülmüş olduğu an yani. bu resmimi seçtim ki yapılan göğüsle yapılmayanı aynı anda görün istedim. barbie estetiği denen ameliyatı bu, doktorum da tuğrul turan :

ameliyatortasimml7.th.jpg

içimde silikon yok kendi memenle yapılıyo, ama silikon gibi güzel oluyo işte böle. kendi şekil veriyor tuğrul bey. tam yarıyarıya küçüldü göğüslerim ve tam istediğim boyuttalar şimdi. barbie gibi oluyo gerçekten, barbie estetiğinde tekniğin özelliği olarak süt vermede sorun hiç olmyor, drenler yok, hiç ağrı sızı olmadan geçirip gidiyorsun ilk gün 3 saatte kalkıp yürüdüm ve 2 günde normal hayatıma döndüm ben. şimdi böle rahat ve böle güzel bişi varken bu arkadaşların neyi ve neden karalamaya çalıştıklarını bilmiyorum. bu resim olmasa yapılmış memeyle yapılmamışın da bana ait olduğuna ben bile inanmazdım. kimsenin değil bir yığın resim görüp bunun gibi karar verdim ben ve normali de bu kanımca.

evet bu bi tür konfeksiyon işi ve bu işin de BMW si var. konfeksiyon işi değil diyenler gidip benim gibi doktor doktor gezsinler önerim onlara. kimi doktorlar bahaneleri sıralayıp 1 tane resim bile göstermedi bana. marka olan markalaşmış arkadaşlar öle de yazılsa böle de yazılsa farketmez, yapıtıkları ameliyatlarla marka olmuş bile çoktan. karalamaya gerek olmadığı gibi, karalansa da karalanamayacağı açık? ben göremedim.. ama bu barbie tekniği ve doktorum tuğrul bey de övülmüş burda. bazılarının bilgisizlikle hor görmeye çalışmaları da komik olmuş bence, görmedikleri belli çünkü gerçekten övülmeye değer arkadaşlar.

arkadaşlar ya:KK43: süt bezleri gidiyormu ..:KK43: ben kesin olucam bu ameliyatı, ocak ayında ..şimdi içime bi korku düştü ama:KK43:( ya bebişim olursa ya emziremezsem:KK43:( gerçi 30 yaşındayım bekarım..kısmet çıkar evlenirim çocuktan sonra yaparım derdim oda olmadı..şimdi bel omuz iptal bende artık yaş ilerliyo dimi..hay aksi ya:KK43:(( tek düşündüren emzirme..süt kanallrım:KK43:( inek gibi hissediyom şimdi kendimi nedense:).. ay hasta olucam galiba duygusallaştım..hayır hayır kararımı değiştiremem:)..hakkımızda hayırlısı..b

birde bi arkadaşım vardı CTCT eğer buralardaysan özele mesaj atsana..nereye kayboldun..cvp yazdım böyle bi üye yok diyo.. ne oldu??

8 ay önce doktor tugrul turana barbi tekniğiyle ameliyat oldum...ve gögüslerime kız arkadaşlarımın hepsi hayran..silikon varmı diye inceleyip duruyolar..ameliyat çok önemli bi konu..her uzman doktor aynı işi çıkaramaz..teorikte herkesin bilgisi aynı olabilir ama pratikte el becerisi işin en ustalık isteyen kısmı...yemek yapmak gibi bişi ..aynı yemegi bile 5 kadına yaptırsanız 5 farklı lezzet alırsınız...hatta bazıları lezzetsiz bile olur..kaldıki bu güzellik için saglam insanın ameliyatı göze alması..para ödemesi...acı çekmesi demek..en önemli şeylerde detaylardır...tugrul bey usta ellerini detaylarda birleştiren çok önemli bir plastik cerrahtır.bunu bizzat yaşayan ben ve benim gibi insanlar hatta arkadaşın tekide resmini koymuş..bundan daha güzel bi jest olabilirmi...işte size en güsel tavsiye...kimsenin bi çıkarı yok..sadece memnuyetle sizleri bilgilendirmek...bilin diye arkadaşlar kim ii bu konuda siz bilin ama yine gitmeyin ama bilin...canlı tavsiyeleriz biz..

bu ameliyat resmi de çok güzelmiş yaa..hiç kan yok..dğer göğüste baya süper duruyo..senin göğsün çok büyük durmuyo yaa..yani ameliyat olmayanı ..tabiki paramız olsa seve seve amaaa malesef BMW yi zenginler kullanır arkadaşım..ben memur çocuğuyum..hemde babam yok..ben yine iyiyim burda çalışan anneler var..okadar para veremeyecek durumda olan birsürü kişi..bu doktor bu işi hayrına yapmayacak ya? ..diğer doktorlardan farkı ne? işimi? peki diğer doktorların işi kötü diyen oldumu? olabilir..bu bir olasılıktır..Fazla para olumsuzlukları ortadan ne kadar kaldırabilir? .......ameliyat sonrası komplikasyon yüksek ücretle engellenebilirmi?? senin vücudun kendiliğinden eriyen dikiş ipliğini 11 milyara reddetmezmi? ..yani bu iş şans işi..şansımızı parayla arttıracak durumumuzda yok..en azından benim yok..

KARTAL marka araba Kaza yaparda..BMW YAPMAZMI??...iyi düşünmek lazım..herşey para değil..herşeyi para olarak görenler için "PARADIR "bence.......................

Asyacım sıradaki sensin o zaman :)

Bence biran önce randevunu al, kurban bayramına da bomba gibi ol:)

Gelişmeleri heyecanla bekliyorum.

canım inşallahh iyi haberlerle gelicem..size dakika dakika bildirecem:)) ..ocakta olucam kesin.aralıkta doktor araştıracaz..size ameliyat öncesi ve sonrası yazıcam...sizin kervanınıza katılıcam...ama tek sorun süt bezleriii...nolur dokunmasınlar onlara:KK43:( ..umarım herşey iyi gider ve bende kendime diktiğim sarı renkli tişörtümü giyebilirim...ve beyaz giyicem...ömrüm boyunca beyazı tek başına giyemedimmm....hayalim sarı pembe ve beyaz giymek..ay renkler çoğalıyor..:)) demekki hiçbirini giyememişim..hiç dikkat etmemiştim..siyah giymekten gözlerim kararmış olmalı:)))..hepinize sevgilerç....

X