- Konu Sahibi ---Lily---
hıım ankara bana uymaz ama tesekkur ederımm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bende fransadayim aile doktoruna gidip ne dedin benimde memisler cok buyuk oyleki cok ayakta durdugumda sirt agrisi yapiyor aile doktorumu yolluyor ameliyat icin sigorta tamamini karsiliyormu ya da ikinci sigortamiz var o karsilarmi burda bu konulari pek bilmiyorum yeni saylirim fransada uc yil oldu buraya geleli yardimci olursan sevinirim
canım merak ettim ameliyattan bebeğini emzirmedinmi? süt vermede herhangi bir sorun yaşadınmı?
arkadaşlar siteyi çok beğendim..tüm yazıları gözümü kırpmadan heyecanla okudum..ancak bazı arkadaşların yazdıklarına kafam takıldı..özellikle shirrbazz nikli arkadaşa tuğrul turan diye bir doktoru tavsiye edip durmuş..bahsettiği doktor 11 milyara yapıyor bu işi..11 milyar düşünebiliyormusunuz?? benim gibi işsiz güçsüz yetim maaşıyla geçinmeye çalışan biri için çok büyük para..param olsa Allah biliyor koşa koşa giderim..ama bu arkadaş ısrarla ve ısrarla bu adamı tavsiye ediyor..diyorki doktora çok yalvardım bir hastasının resimini versedee aradaki farkı görseniz diye..çok merak ediyorum acabaa shirbaz bu doktora ameliyat olduysa neden kendi göğsünün resmini bize göndermiyor?? bizde görelim şu dahiyane doktorun şahane eserini..barbide barbi bizde isteriz madem katlanıcaz bu zahmete bu psikolojiye en güzeli olsun.barbi halt etsin istemezmiyiz ama okadar paramız yok..o bahsedilen parayı bir arada bile görmemişim ben..hem bu forum ameliyat öncesi ve sonrası yaşanılanları paylaşmak değilmi? lütfen ameliyat olacak arkadaşlar deneyimlerini bizimle paylaşsın...ve ameliyat sonrası yaşanılan olumlu hisler ve olumsuz tıbbi gelişmeleri paylaşan tüm arkadaşlara sevgi ve saygılar..benim bu konuda büyük korkularım var ,ilk defa olacağım eğer olabilirsem imkanlarımı düzenleyip..korkularımın ilki ameliyat anestezi..ikincisi bekarım ve ileride emzirme sorunu yaşayabilme olasılığı..üçüncüsü ise sigara içiyorum bunun yaralara etkisi..ve ensonunda acaba iyiki yaptırdımmı diyeceğim..keşke yaptırmasaydımmı diyeceğim..umarım sonuç iyi olur..herkese içten teşekkürler cesaret verdiğiniz için..