Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok tatlısınız, sizi okuyunca katıksız sıcak bir aile ortamında hissediyorum kendimi. Burda ne kadar farklı olursa olsun fikirleri tartışmak çok rahatlatıcı. Ben İzmir'de 3 doktora gitmiştim.Hepsi de 4,500 YTL istedi. Tavsiye ediyorum sitesinde bunlardan birine ait binlerce tavsiye gördüm. Diğerlerinin adı bile geçmiyor. Ama aylardır bu forumu takip ediyorum bir kişi de çıkıp ben bu doktora ameliyat oldum demedi. Huylanmaya başladım. Ufuk Bilkay'a ya da İzmir'de başka bir doktora ameliyat olmuş kimse var mı? İyi ya da kötü neler bildiğinizi, doktorları nasıl bulduğunuzu öğrenmek istiyorum. Özellikle de Ufuk Bİlkay'ı.

Canım o zaman ben sende önce olacam inşallah. Dr.la görüşmeye gitmedim ama kafamdaki tarih 29 Kasım. şimdi kg. vermeye çalışıyorum.

ya niye büyütüyorsunuz anlamıyorum dr tuğrul turanın tekniği, hiç bilmeyene bile farkını gösterecek kadar farklı işte.neden burda yardımcı olmaya çalışan insanları üzüyorsunuz anlamıyorum .benim tanıdığım biir klasik yöntemlerle ameliyat oldu göğsü yamuk yumuk olmuş ameliyat sonra sı komplikasyonlar oluştu.ama bu demek değilki herkesin memesinde aynı şey olacak.cok memnun olan birisi daha tanıyorum klasik yöntemle olmuş olan.ama bu dr.tuğrul turanın yöntemi farklı işte.komplikasyonu en az olan yöntem.parası olan yaptırır olmayan da yaptırmaz baska dra gider işte bu kadar diyceklerim.

ayy başım döndü bu doktorun isminden yaaa..ben doktorun tekniğine laf etmiyorum işine de..bana pahalı geldi okadar..parası olan gider hiç danışmadan yaptırır..hatta param olsa bende gider yaptırırım AMA YOOOOKKKKK...benim kızdığım çok para diyince kızanlar. 11 milyarı varmış vermiş..iyi güzel..kimse sana gitme yapma dedimi yok..sen yaptırdın allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..ama param yok çok pahalı olamam diyene "ayol sağlık için değmezmi? hemde işine göre ideal para " demeyin..aynı işi daha az ücrete yapanıda vardır....ha birde bu doktorun ismini yanlış yazınca düzeltenlerde var..sanki avukatları..insanın aklına başka şeyler geliyor....bende ocakta olucam..paylaşıcam..gönül en iyisine gitmek ister ancak oda para ister...parasız ameliyatıda hiçbirr doktorrrr yapmazzzzzzzzz...ama her doktorda o kadar para istemez..ikincisi süt kanallarına ellemiyorum demiş o doktor....başka bir doktora danıştım bu çok zor ddedi..hepsi bişey diyo..işin aslı 11 milyarda versen aynı 1 milyarda versen. ŞANS ŞANS ŞANS...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...

Canım o zaman ben sende önce olacam inşallah. Dr.la görüşmeye gitmedim ama kafamdaki tarih 29 Kasım. şimdi kg. vermeye çalışıyorum.

MERAKLA BEKLİYORUM..ankarada kime yaptıracaksın? ve maliyeti ne kadar olacak..banada bilgi verirsen sevinirim..umarım hakkımızda hayırlısı..ameliyat günü dua edicem sana.

cok tesekkur ederim canım memnun olman asevindim darısı basımıza:) ben hala arastırma kısmındayım ama biran önce halledip kasım sonu için randevu almak istiyorum tabii bi doktora karar verebilirsem:) o yuzden senin doktorunlada görüimeyi düşündüm..görüştükten sonra aklıma takılanları sorarım tekrardan cok saol:)

MERAKLA BEKLİYORUM..ankarada kime yaptıracaksın? ve maliyeti ne kadar olacak..banada bilgi verirsen sevinirim..umarım hakkımızda hayırlısı..ameliyat günü dua edicem sana.

Canım Nebil Bozdoğan düşünyorun, Bu hafta 2 kg. vermişim. Çok sevindim, 70 e düşebilirsem bayrama kadar olacağım inşallah, tam maliyetini bilemiyorum, kesinleşince yazarım canımcım.

Arkadaşlar bence de bu yorumlara çok takılmayın. Yine aynı şeyi söylüyorum. O doktorun isminden bahseden 3-5 kişi var. Önceden adı shirazz olan arkadaşın yazdığı yorumların çoğu site yöneticileri tarafından silindi şimdi de kirazz diye bir isimle devam ediyor. Bir kere ameliyat sonucunda herkesin silikon zannetmesi bence sonucun çok doğal olmadığının göstergesidir. Çünkü silikon yaptırmış ya da yaptıracak arkadaşların yazılarını okuyun. Ne diyorlar? Doğal görünmesini istiyoruz, silikon olduğu belli olmasın istiyoruz demiyorlar mı? Yani neymiş sonucun doğal görünüme en yakın olması önemliymiş öyle değil mi? Bu bir cerrahi ameliyat. Elbette herkes güvendiği bir doktorun ellerine teslim olmalı. Ama bu güvenin karşılığı sadece doktorun eline saydığınız paranın miktarı ile doğru orantılı değildir. Bu ağırlıklardan kurtulmayı düşünen bütün arkadaşlarıma Allah yardım etsin. Ben bugün tam 1 ayımı doldurdum ve artık normal bir sütyen takmamın zamanı geldi. Hafta sonu kendime en şıkıdımından bir sütyen ısmarlayacağım. Bakalım kaç beden olmuşum. Hepiniz için dua ediyorum.

AYYY DİLEEKK adaşımm ne şanslısınn...darısı başımaaaaaaaaaa hihoyyythihoyyyt "mıza" benim gibi tüm mağdurlarınn...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım Nebil Bozdoğan düşünyorun, Bu hafta 2 kg. vermişim. Çok sevindim, 70 e düşebilirsem bayrama kadar olacağım inşallah, tam maliyetini bilemiyorum, kesinleşince yazarım canımcım.

bekliyorum canım..o doktoruda çok duydum..aralıkta görüşücem liste başında sühan bey var sonra sırasıyla gezicez...bakalım hayırlısı.....ayyyyyyy yine heyecanlandım ders çalışamıyom heyecandann yaaaaaa..şakkıdı:hooray:

İstanbul'da bu sektör daha gelişmiş olduğu için insanlar ameliyat için İstanbul'dan İzmir'e gelmek yerine ya orda ameliyat oluyolar ya da İzmir'den İstanbul'a gitmeye karar veriyolar.Canım ben de İzxmir'deyim Ufuk Bilkay'I biliyorum,İzmir'deki tanınmış doktorlardan kendisi ve çoğu kişiden iyi bir doktor olduğunu duyuyorum..İzmir'de ameliyat olmaya karar verirsem aklımda ilk Ufuk Bilkay var a.s
http://www.kadinlarkulubu.com/dr-ufuk-bilkay-hakkinda-bilgi-izmir-t132411/index.html
bu linkde de onunla ilgili yazılan yazılar var,okuyabilirsin..

arkadaslar artik bende yuklerimi atmaya karar verdim 2 cocuktan sonra artik tasinabilirlikleride kalmadi psikolojik ve fiziksel olarak artik yetti canima banane bende istiyorum ameliyat iste!! su dr tugrul turani herkes pek bir met ediyor memorial hastahanesinden arilmis aradim bu sabah nerden bulabilirim bir fikri olan varmi?

tugrul bey memorial hospitaldan ayrilmis telefon numarasini bilen varsa bana verebilir mi?
tesekkurler

tuğrul beyin reklamı var ama kendisi ortalıkta yok malesef..kendisine internetten de ulaşılamıyormuş..öyle herkese telini vermiyomuş..isteyen gidip bulmalıymış kendilerini..sen eski msj ları oku arkadaşım belki izine rastlarsın..iyi şanslar...sağlıklı günler..

Çok sağol canım. Ufuk Bey le ilgili yorumları okudum verdiğin adresten. Ben de yüzyüze görüşmüştüm. Diğer adayları eledim. Samimi ve kendine güvenen biri gibi. Bu arada bizzat ameliyat olup sonuç alanlardan haberin olursa beni de haberdar et lütfen. İz kalacağını fazla vurguladı gibi gelmişti de...

tesekkurler asya dilek. ben arastiracagim ama
tugrul beyin numarasini bilen olursa lutfen iletirse sevinirim.

selam arkadslar bende cıdıcıddı karar verdım..kısmetse 1,5 ay sonra olucam..ozmana kadar sıkıbı dıyetteyım..trabzonda olmaya karar verdım..2 dr var aklımda..ıkısıylede bu ay sonu konuusp karar vercem.maıllestık bı tanesı 3,5 mılyara diğre 4,5 mılyara yapıyo...tam ıslemlere baslıyınca sıksık gırıp detayları paylaşıcam sızlerle...

tesekkurler asya dilek. ben arastiracagim ama
tugrul beyin numarasini bilen olursa lutfen iletirse sevinirim.

ben göğüslerimi büyütmek istiyorum ve tuğrul beye ulaşmaya çalışıyorum. nasıl ulaşabileceğimi bilen varsa çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler.

sevgili abcde evet öncelikle sana yazıyorum ,Evet , bu doktorun (Tuğrul turna) adresi yani web adresi varmış ..(sen yazmasan hayatta bulunmaz bi adres o) ancak kendine ait değil yani googlda ismini yazdığınızda direk çıkmıyor..(SANIRIM ortaklı )..ilk bahsediğinde merak edip araştırmıştım..bulamamıştım..oyüzden yok sanıyordum..herneyse hatamızı düzeltelim..yanlış bilgide vermeyelim..neme lazım BMW ye binmek isteyen arkadaşlarımız olursa:))
şaka şaka ama bu BMW lafıda tam gırgırlık yaaa...

ama hala Çok pahalı buluyorum:) bay BMW yi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…