- 4 Temmuz 2007
- 382
- 2
-
- Konu Sahibi ---Lily---
canım inşallahh iyi haberlerle gelicem..size dakika dakika bildirecem:)) ..ocakta olucam kesin.aralıkta doktor araştıracaz..size ameliyat öncesi ve sonrası yazıcam...sizin kervanınıza katılıcam...ama tek sorun süt bezleriii...nolur dokunmasınlar onlara( ..umarım herşey iyi gider ve bende kendime diktiğim sarı renkli tişörtümü giyebilirim...ve beyaz giyicem...ömrüm boyunca beyazı tek başına giyemedimmm....hayalim sarı pembe ve beyaz giymek..ay renkler çoğalıyor..:)) demekki hiçbirini giyememişim..hiç dikkat etmemiştim..siyah giymekten gözlerim kararmış olmalı:)))..hepinize sevgilerç....
Canım o zaman ben sende önce olacam inşallah. Dr.la görüşmeye gitmedim ama kafamdaki tarih 29 Kasım. şimdi kg. vermeye çalışıyorum.
merhaba sinemage arkadaşım ben ameliyatımı atatürk araştırma yani devlet hastanesinde oldum özele verecek kadar durumum iyi degil plastik cerrahi bölümüne gidip 2.ci grup metin görgü benim ameliyatımı yaptı.6ytl refakatçı parası dışında hiç para ödemedim tamamını sigorta ödedi hastanede 1.ve 2. grup diye iki ayrı doktor var hastanede çalışan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine metin görgüye gittim ben çok memnunum sadece daha önce bahsetmiştim meme uçları biraz yukarda kaldı ama benim gögüslerim çok sarkıktı üstleri iyice boşalmıştı ben aralık ayında ameliyat oldum geçenlerde hastaneden arayıp kontrole çagırdılar.sormak istedigin başka birşey varsa cevaplıyabilirim
MERAKLA BEKLİYORUM..ankarada kime yaptıracaksın? ve maliyeti ne kadar olacak..banada bilgi verirsen sevinirim..umarım hakkımızda hayırlısı..ameliyat günü dua edicem sana.
Arkadaşlar bence de bu yorumlara çok takılmayın. Yine aynı şeyi söylüyorum. O doktorun isminden bahseden 3-5 kişi var. Önceden adı shirazz olan arkadaşın yazdığı yorumların çoğu site yöneticileri tarafından silindi şimdi de kirazz diye bir isimle devam ediyor. Bir kere ameliyat sonucunda herkesin silikon zannetmesi bence sonucun çok doğal olmadığının göstergesidir. Çünkü silikon yaptırmış ya da yaptıracak arkadaşların yazılarını okuyun. Ne diyorlar? Doğal görünmesini istiyoruz, silikon olduğu belli olmasın istiyoruz demiyorlar mı? Yani neymiş sonucun doğal görünüme en yakın olması önemliymiş öyle değil mi? Bu bir cerrahi ameliyat. Elbette herkes güvendiği bir doktorun ellerine teslim olmalı. Ama bu güvenin karşılığı sadece doktorun eline saydığınız paranın miktarı ile doğru orantılı değildir. Bu ağırlıklardan kurtulmayı düşünen bütün arkadaşlarıma Allah yardım etsin. Ben bugün tam 1 ayımı doldurdum ve artık normal bir sütyen takmamın zamanı geldi. Hafta sonu kendime en şıkıdımından bir sütyen ısmarlayacağım. Bakalım kaç beden olmuşum. Hepiniz için dua ediyorum.
Canım Nebil Bozdoğan düşünyorun, Bu hafta 2 kg. vermişim. Çok sevindim, 70 e düşebilirsem bayrama kadar olacağım inşallah, tam maliyetini bilemiyorum, kesinleşince yazarım canımcım.
Çok tatlısınız, sizi okuyunca katıksız sıcak bir aile ortamında hissediyorum kendimi. Burda ne kadar farklı olursa olsun fikirleri tartışmak çok rahatlatıcı. Ben İzmir'de 3 doktora gitmiştim.Hepsi de 4,500 YTL istedi. Tavsiye ediyorum sitesinde bunlardan birine ait binlerce tavsiye gördüm. Diğerlerinin adı bile geçmiyor. Ama aylardır bu forumu takip ediyorum bir kişi de çıkıp ben bu doktora ameliyat oldum demedi. Huylanmaya başladım. Ufuk Bilkay'a ya da İzmir'de başka bir doktora ameliyat olmuş kimse var mı? İyi ya da kötü neler bildiğinizi, doktorları nasıl bulduğunuzu öğrenmek istiyorum. Özellikle de Ufuk Bİlkay'ı.
İstanbul'da bu sektör daha gelişmiş olduğu için insanlar ameliyat için İstanbul'dan İzmir'e gelmek yerine ya orda ameliyat oluyolar ya da İzmir'den İstanbul'a gitmeye karar veriyolar.Canım ben de İzxmir'deyim Ufuk Bilkay'I biliyorum,İzmir'deki tanınmış doktorlardan kendisi ve çoğu kişiden iyi bir doktor olduğunu duyuyorum..İzmir'de ameliyat olmaya karar verirsem aklımda ilk Ufuk Bilkay var a.s
http://www.kadinlarkulubu.com/dr-ufuk-bilkay-hakkinda-bilgi-izmir-t132411/index.html
bu linkde de onunla ilgili yazılan yazılar var,okuyabilirsin..
AYYY DİLEEKK adaşımm ne şanslısınn...darısı başımaaaaaaaaaa hihoyyythihoyyyt "mıza" benim gibi tüm mağdurlarınn...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tesekkurler asya dilek. ben arastiracagim ama
tugrul beyin numarasini bilen olursa lutfen iletirse sevinirim.