Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

İnşallah canım benim. Hepiniz için dua ediyorum. Umarım siz de en kısa zamanda hayırlısıyla kurtulursunuz.

gelişme varmı yani görüştünmü hiç doktorla..bana bildirr....bilgim olsun..kasımda sen ocakta ben:) inşallah herşey ii olur..görüşürüzz..bu arada bunebu nerde ya..tabii küçülttü geziyo habire hava atıyo:)))

merak ediyorum ne oldu simetri filan diyodu düzeldimi..herşey yolundamı?? bi ses verse...a.s

asya dilek nedir bu tugrul bey in adresi biliyorsan verebilirmisin? ben yurt disindayim doktor doktor gezip iyi doktor bulacak kadar zaman luksum yok ayrica 2 kucuk cocugum var tam bir eziyet olur bana bu forumda tugrul beyi herkes ovunce bende ona gideyim direk diye dusundum ama ulasamiyorum varsa web sayfasi ve biliyorsan verebilirmisin?

tesekkurler

ha y aksii:)) birgün tugrul beyin web adresini birine vereceğim aklıma bile gelmezdi:)) bi arkadaş göndermiş bana web adresini..özelini açarsan gönderiyim..ama yardımcı olalım birbirimize değilmi ..parası olan yaptırabiliyosa..dimi yanii..

özeline mesaj atacağım..:) bana gönderilen adresi sana göndericem..tabi özelin açıksa..özel mesajın yani..

MErhabalar

Yeni uye oldugumdan butun hepsini okuayamdım yorumların.Ben yaklaşık 1.5 yıl önce ameliyet oldum.Hemde buyuklukden dolayı ssk karsıladı doktorumdanda cok memnun kaldım.Alanya da oldum bu amelıyatı hemde devlet hastanesinde ve tahmın edılemıyecek kadar bır tıtızlıkle.Ama Suankı dusuncelerımı solıyım bu amelıyatı oldugumdan dolayı gercekten cok ama cok mutluyum.

merhabalar,benimde inşallah az kaldı bu ameliyatı yaptırmama.inşallah bende sizler gibi hayırlısıyla rahatlarım,boyun ve sırt ağrılarım iyice arttı artık:KK43:(((

arkadaşlar ben kesin olucam..ocak ayında kısmetse..diyete girdim çok kilom yok ama kilo olursa ona göre yapıyorlar sonradan zayıflarsak acayip bişeye benzemesin dimi..
benim bi sorum var yaptıranlara..ya bi kaç foto baktım..küçültme ve dikleştirme adına yani..göğüsler küçük dik ama çok ayrık duruyo..yani ben öyle birbirinden aşırı bağımsız iki göğüs istemiyorum derli toplu güzel dik ve öne doğru olsun istiyorum..ama baktığım resimlerde çok ayrık duruyo:KK43: korkuyorum bu yüzden acaba o resimleri istisna kabul etsemmi? yaptıran arkadaşlar herşey bittikten sonra göğüsler neye benziyor? lütfen yazınnn

birde şu sigarayı bıraksam çok iyi olacak..yaralarım geç iyileşirmiş..
heyecanla ocak ayını bekliyorum..

selam arkadslar bende cıdıcıddı karar verdım..kısmetse 1,5 ay sonra olucam..ozmana kadar sıkıbı dıyetteyım..trabzonda olmaya karar verdım..2 dr var aklımda..ıkısıylede bu ay sonu konuusp karar vercem.maıllestık bı tanesı 3,5 mılyara diğre 4,5 mılyara yapıyo...tam ıslemlere baslıyınca sıksık gırıp detayları paylaşıcam sızlerle...
trabzonda kimler varmış biraz bilgi verirmisiniz özelden mesajınızı bekliyorum

bekliyorum şebnemcim nebil beyin sitesine mail atmıştım bi resim göndermişti yaptığı küçültme operasyonu önce ve sonra diye..tek resimle olmuyor tabi senden ayrıntılı haberlerini bekliyorum..bende nebil beye ameliyat olursam aynı fabrikadan çıkmış gibi oluruz heralde:)))

heyecanla bekliyorum..bu arada rejimdeyim..zaten çok kilom yok ama göbek sıfırlanmalı ki güzel olsun..rejimimde çok güzel geçiyo aramıyorum yiyecek ..kan yapıcı yiyeceklere ağırlık veriyorum.ameliyat öncesi tedbirlerim bunlar ..bi tek sigara kaldı hayırlısıyla oda bitecek..

çokk heyecanlıyım bazen mutluluktan gözlerim doluyor ..istediğim şeyleri giyebileceğimi düşündükçe mutluluktan delirecek gibi oluyorum..hayırlısı bakalım..

Şebnemcim haberleri bekliyorum..sen kasımın 29 u demiştin galiba bakalım ne olucak...

arkadaşlar herkese merhaba.ben sitede yeniyim.uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum.ben 2,5 yıl önce Ankara'da bu ameliyatı oldum.sizinle paylaşmak istedim.ameliyattan önceki halimi düşününce yani göğüslerimin büyüklüğünün hayatımı ne kadar kısıtladığını hatırlayınca iyi ki olmuşum diyorum.bir anda gerçekten büyük bir yükten kurtuluyosunuz.ama şöyle bir gerçek de var.estetik denilen şey bi mucize değil ve hiç bir düzeltme doğalı gibi olmuyor.bende 2. bir operasyona gerek var.çünkü dikişlerimde düzelme olmadı.doktorum kötü yara iyileşmesini olduğunu söylüyor.revizyondan sonra dikişler düzelecek mi bununda bir garantisi yok.tabi ki herkes böyle bi durumla karşılaşmaz.düşük te olsa böyle bir ihtimalde var.ben sonucun çok iyi olduğu kişiler de gördüm.yani ameliyatı olmadan önce iyice düşünüp herşeyi göze almak gerekiyor.ameliyata karar verenlere de başarılı sonuçlar diliyorum.

arkadaşlar herkese merhaba.ben sitede yeniyim.uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum.ben 2,5 yıl önce Ankara'da bu ameliyatı oldum.sizinle paylaşmak istedim.ameliyattan önceki halimi düşününce yani göğüslerimin büyüklüğünün hayatımı ne kadar kısıtladığını hatırlayınca iyi ki olmuşum diyorum.bir anda gerçekten büyük bir yükten kurtuluyosunuz.ama şöyle bir gerçek de var.estetik denilen şey bi mucize değil ve hiç bir düzeltme doğalı gibi olmuyor.bende 2. bir operasyona gerek var.çünkü dikişlerimde düzelme olmadı.doktorum kötü yara iyileşmesini olduğunu söylüyor.revizyondan sonra dikişler düzelecek mi bununda bir garantisi yok.tabi ki herkes böyle bi durumla karşılaşmaz.düşük te olsa böyle bir ihtimalde var.ben sonucun çok iyi olduğu kişiler de gördüm.yani ameliyatı olmadan önce iyice düşünüp herşeyi göze almak gerekiyor.ameliyata karar verenlere de başarılı sonuçlar diliyorum.

Merhaba,
Doğru söylüyorsun her operasyonda bir rsik vardır zaten, buaksilikde seni bulmuş, inşallah revizyonda istedğin sonuca ulaşırsın.
Kime olduğun çok merak ettim. sakıncası yoksa en azından özelime yazabilir misin?

bende merak ettim hangi doktora ameliyat olduğunu aynı revüzyona biz uğramayalım:) şaka tabiki çok geçmiş olsun bunun doktorla ilgisi olmadığını umarım yani eğer doktorla ilgiliyse çok üzücü:KK43:(

hermonie peki sen sigara kullanıyormuydun??

tekrar merhaba:)
ben sigara kullanmıyorum.sigara kullanmak iyileşme sürecini olumsuz etkiler sanıyorum.hem bu sayede sigarayı da bırakmış olursun asya_dilek.eminim zordur bırakmak ama bir taşla iki kuş vurmuş olursun.doktoruma gelince ; doktorla ilgisi olmadığını düşünüyorum.aldığım başka görüşlerde benim cilt yapımdan kaynaklandığı şeklinde.işin ilginç yanı bazı yerlerde iz o kadar düzgün ki nerdeyse farkedilmiyor ama bazı kısımlarda da kırmızı ve kabarık hala.tabi yine söylüyorum herkeste bu durum olmaz.deri kalitesine göre değişir.

tenin esmermi? sarışınlarda yada açık tenlilerde iz daha az oluyormuş..ne ilginç değilmi?? normalde tam tersi olur gibi geliyo insana..esmerlerde iyileşen dikiş daha esmer iyileşiyor ozaman çünkü bi kaç resme bakmıştım sarışınların yara izide açık ne az oluyo acaba kan rengi daha mı sarışın..
allah allah..

walla evet sigara kullanıyorum her gece yatarken allaha dua edip bırakmak için sabah bi sigara yakıyorum :))
işe bakın..ama kendime yasak koydum sadece mutfakta içiyorum..bu yüzden odalarda duruş süremi uzatıyorum..sigarayı daha az içiyorum..birden kesicem Allahın izniyle böyle olmuyo azaltma filan..
ve bu sayede sigara illetindende kurtulmuş olucam..

aynen öyle bi taşla iki kuş:)

birde zaman yaklaştıkça artık ameliyat sonrası acı çektinizmi diye sormuyorum..korkuyorum..aslında şuanki şiddetli sırt ve omuz ağrılarımı düşündükçe ve giyebileceğim kıyafteleri korkum kalmıyor..hatta hemen olsada bitse diyorum..

bakalımmm.... ne olucakkk

Son düzenleyen: Moderatör:
tenim esmer değil.aksine bembeyaz akça pakça bi kızım ben:) ama bu konuda biraz şanssızım sanıyorum.
ameliyat sonrasını ben sana anlatayım.sakın korkma.ameliyat sonrası sanıldığı kadar ürkütücü değil.yani öyle büyük acılar falan çekmiyorsunuz.ben geçen hafta 20'lik dişimi çektirdim daha fazla ağrım oldu:) bikaç gün bi parça zor geçiyor anestezinin etkisi geçinceye kadar.yani pek bişi yiyemiyorsunuz falan.bide bi süre hareketleriniz kısıtlı oluyor tabi.sırtüstü yatamıyosunuz.bunların dışında çok ağrı,acı olmuyor.yani ameliyattan vazgeçmeyi gerektirecek yada korkacak bi durum yok.yardımcı olabildiysem ne mutlu.

aynen valla bende amelıyattan korkmıyorum tup bebekle hamıle kalmıs sonra sezaryan yasamıs bırı olarak kesınlıkle korkmuyorumm..bıran evvel olmak ıstıyorumm..maddı olarak paramı nerdeyse bırıktırdım sayılır...ocak gıbı bende dusunuyorumm bakalımmm ınsallah herkes sorunsuzz bı amelıyat olur ve koca et yığınlarından kurtulur:KK70:

Ya kızlar benimde şu ara tek derdim kilo. 73 le hamile kaldım. 2. çocuk annesiyim. Ameliyat tarihinde o kg. ya düşeceğimi tahmin ediyorum. Fena olmuyorum. Ama sonradan da 5 kg. daha vermek istiyorum. Fakat düşündüğüm tarih her açıdan en uygun tarih. Kg. verip olsam izin derdi olacak havalar ısınacak, hevesim kaçacak .vs

Ne diyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba.Siteye yeni üye olduğumdan sanırım yazmamam gerek şeyler yazıyorum ve mesajlaşlar silniyor umarım bu sefer silinmez. Ben de 15 gün sonra ameliya olmaya karar verdim. Dr. Sadullah Karun la görüştüm ama emin olamıyorum bilgisi olan var mı bu doktor hakkında. Yarın da Tuğrul Bey le görüşeceğim.

hermonie cok gecmiş olsun umarım ikinci kez daha çok rahatlarsın:Saruboceq: sana bikaç sorum olucak ne kadar büyüktü göğüslerin ve küçültmek istediğin boyuta sen mi karar verdin yani bende bi aksilik olmazsa ameliyat olmayı düşünyorum doktor araştırması yapıyorum şimdilik ama büyüklüğü konusuna takılıyorum yani nekadara düştü seninkiler ve şimdi rahat rahat giyinip dolaşabiliyomusun yerimseniben

X