S
SuzanA
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ---Lily---
arkadslar ızmırde pr.dr ahmet seyhana amelıyat olmus varmııı?çok acıııl cvp ltff...yada ızmırde amelıyat olmus arkadslarr kımı onerıyosunuz?
merhabalar kızlar valla yazılanları sık sık takip ediyorum.benimde böyle bir sorunum var,bu yaz meme küçültme ameliyatı için gün almışdım ama aşırı korkdum ve iptal ettik. ama ben çok korksamda olmak istiyorum( napıcam yaaa bişiyler söyleyin lütfen.benim tek korkum anestezi! aslında daha önce epdural anestiziyle doğum yaptım(allahın izniyle bişey olmadı) ama bu ameliyat kesinleştiğinde bir korku bastı 1senedir sürekli o korkuyla yaşıyorum.allah korussun ya ( hepimizi. ameliyatı olan arkadaşların yadıklarını okuyunca acayip mutlu oluyorum sanki ben rahatlamışım gibi geliyor.çok seviniyorum sizin adınıza,olan arkadaşlardan rica ediyorum şu anestezi anını ve uyanma aşamasını filan bana anlatabilirlermi? nekadar zamanda ayılabiliniyor mesela??? şimdiden teşekkürler(biraz uzun oldu sorryy:))
BEN AMELİYATA GİRERKEN ÇOK KÜÇÜK MEMELİ ARKADAŞLARIM KASAP ÖNÜNDEKİ KEDİLER GİB BAKIYOLARDI BANAsevgili seratonin evet haklısın çok büyüğüde bi dert çok küçüğüde ama küçüğünü bi şekilde büyük gösterebiliyosun ama büyüğünü saklıycam diye akla karayı seçiyosun..bi gün bi sütyen görmüştüm kocamandı ve süslü bişiydinumarasıda 100 dü dedim bi deniyim bunada sığar heralde ki ben hayatım boyunca patiska sütyen giyen biriyim..inanırmısın sağdan soldan taştı taşanları ortaya getiriyim dedim bu seferde ortası kabarık durdu yani yandan bakan içine düşer istersen bol giy ben burdayım bak fırladım dercesine..yani hep içimde kaldı..göğüs küçültme yağ aldırma gibi diyebilirsin ancak küçültürken birde dikleştirme şekil verme aşaması varki bu yüzden o ters t şeklinde izi kalıyor..sadece yağ aldırma şeklinde olanıda var fazla izide yok ancak ozamanda küçük ve sanırım pörsümüş göğüslere sahip oluyorsun..yani yağ aldırma işlemini biraz aşan bi opersyon..seninkiler çok küçükse bizden takviye yapalım :)) ne dersin :)
asyacım bugün şişliklerirm daha iyibunebuu öptümm...:) ii geceler....umarım şişlik geçiyodur dualarım seninle..kader arkadaşım..
merhabalar kızlar valla yazılanları sık sık takip ediyorum.benimde böyle bir sorunum var,bu yaz meme küçültme ameliyatı için gün almışdım ama aşırı korkdum ve iptal ettik. ama ben çok korksamda olmak istiyorum( napıcam yaaa bişiyler söyleyin lütfen.benim tek korkum anestezi! aslında daha önce epdural anestiziyle doğum yaptım(allahın izniyle bişey olmadı) ama bu ameliyat kesinleştiğinde bir korku bastı 1senedir sürekli o korkuyla yaşıyorum.allah korussun ya ( hepimizi. ameliyatı olan arkadaşların yadıklarını okuyunca acayip mutlu oluyorum sanki ben rahatlamışım gibi geliyor.çok seviniyorum sizin adınıza,olan arkadaşlardan rica ediyorum şu anestezi anını ve uyanma aşamasını filan bana anlatabilirlermi? nekadar zamanda ayılabiliniyor mesela??? şimdiden teşekkürler(biraz uzun oldu sorryy:))
Sevgili surisuri,
Seni çok iyi anlıyorum genel anestezi insanı gerçekten korkutuyor.Ben henüz 15 gün önce ameliyat oldum.Kuş gibi hafifledim dersem yalan olmaz.Önümde taşıdığım kocaman ve gereksiz tam 1400gr. yükten kurtuldum.15 yaşımdan beri ilk kez göğüslerimin alt kısmını da aynada görebiliyorum.Ben ameliyat kararını kendim verdim ve asla dönmeyi düşünmedim bu karardan.Hatta gün saydım biran önce ameliyat olayım diye.Evet gelelim anestezi kısmına.Ameliyathaneye girmeden önce doktorum yanımda idi, bu arada hemşirenin biri geldi kendini tanıttı ve doktor bey sizi biraz heyecanlı görmüş size bir sakinleştirici yapacağım dedi, elimdeki damar yolundan çok az bir sıvı verdi.Anestezi doktoru geldi, sohbet etti benimle.Sonra ameliyathaneye geçtim masaya aldılar.Yine doktorum yanımdaydı.Anestezist hekim şimdi 3'e kadar sayıyoruz dedi.Sonra derin bir uykuda rüya gördüm.Hatta rüyamda da yine ameliyat gördüm, ta ki biri benim adımı söyleyerek beni uyandırana kadar.Dilek hadi uyan dediler, uyanır uyanmaz midem çok bulandı hemen ilaç yaptılar.Sonra ayılma odasında oksijen verip 10 dk. beklettiler.Orada çok üşüdüm titredim resmen, getirip battaniye örttüler üzerime sonra da odama çıkardılar.Eşim beni bekliyordu çok mutlu bir andı. Sonra ağrım olduğu için hemen ağrı kesici yaptılar.Bu arada karnım da açlıktan gurulduyordu.Saat 15:00'da çıktım ameliyattan, saat 17:00'da da önce su iç, bulantın olmazsa istediğini yiyebilirsin dediler.Bulantım olmadı hafif birşeyler atıştırdım ve işte böyle.
Yani önemli olan sonuç, diğer aşamaları tek tek gözünde büyütürsen tabi ki çok zor olur.Tabi çevredeki herkes de birşeyler söyler, daha da gözünde büyür. Tek yapman gereken sonuca odaklanmak.Diğerleri detay ve bırak onları işin uzmanları düşünsün.
dilekcim sana da tekrar geçmiş olsun
ben odamda mı ıayıldım yoksa uyanma odasında mı onu hiç hatırlamyıorum yawCADIARZU
1.400 gr wouw
seninkiler de iyiymiş meğer
peki bişey sormak istiyorum
duruşunda yuamukluk va rmı
ben o kadar alışmışım ki omuzlarımı kapatarak yrümeye
geirnince göğüslerimin ağzıma girmesine
şimdi mesela ne kadar idk durmaya çalışsam da sürekli kapatıyorum geri omuzlarımı
Dilek ve Eda sanırım ikinizinde 15 günü geçti, çalışıyor musunz_ Bir sıkıntı yaşanır mı bu konuda bende kurban bayramından 1 hafta önce düşünyorum 2 haftada iyileşirim diye.
Birde bişey merak ediyorum işyerine yada yakın olmayan çevrenize söylediniz mi, insanlar farkedebiliyor mu?