- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #29.921
Çok geçmş olsun yaa böyle durumlarda olabiliyo dimievet canım çok şükür.bir bayan vardı memesini kaybetmişti mahkemeye vermişti doktoru .bilmem hatırlarmısınız.aynı durumdan ötürü memesi çürümüş ve hepsini almak zorunda kalmışlar.Allah kimseye yaşatmasın
Çok geçmiş olsun inşallah daha iyi olursunuz. Ben amelyattan bir gün öncesinde bıraktım bir hafta sonrasında tekrar tek tük başladım simdi içiyorum :/ 2 ay oldu benimde umarım bir sıkıntı olmaz simdilik yok gibiarkadaşlar bende sigara kullanımı ve şeket hastalığıda var.sebep olarak doltorlar sebebinin bunlar olduğunu söylediler ve sol meme aveolamın yamuk olduğunu söylediler.
RİSK mi bu süreç mi yoksa sanırım en zor iyileşen kısım. Birde sizin dikişleri aldılar mi?Evet birleşme noktaları genelde bu şekilde oluyor, ameliyat olacaksanız bu tarz durumlara da hazırlıklı olmalısınız, daha hafif de geçebilir ama daha zor da geçebilir,
ben kocaeli üniversitesi umuttepe eğitim araştırmada oldum.evt memnun kaldım fakat sol aveolamda simetri bozukluğu var yani yamuk.ayrıca ameliyattan sonra meme başım içe çöküktü ve aktif değildi.sonrasında hemen sülük tedavisine başlandı.iki mememede sülük konarak pis kan akıtıldı baya zorlu bir süreçti ve sonuçta işe yaradı çok şükür düzelmeye başladı.kendimi sürekli telkin ettim moralimi yüksek tuttum.yoksa mememi kaybedebilirdim.
Herkese selam, bugüm tam 2. ayım bitti. Fotoğraf koydum albüme. Bundan sonra artık 6. ay yaparım güncelleme. 1.5 aydan sonra bütün ağrılarım tamamen bitti diyebilirim sadece ciddi uzanma ve gerilmelerde azıcık hissettiriyo onun dışında artık hafiften yan yatarken üzerine de geliyorum, sarılmalarım da sıkı sıkı artık (sonunda :) 2 ay sonra gerçekten tam anlamıyla toparlanmış olunuyo hem fiziksel hem de psikolojik artık sürekli onu düşünmüyorum. İstediğimi giymek, duşta meme altı yıkamamak (öyle bi şey vardı hakkaten), ağrıların bitmesi gibi dolu şey var mutlu eden artık. Umarım herkes istediği sonucu alsın. Fotolarda görürseniz en son birleşim yeri ve alt çizgi sonları zor toparlıyo. Ama ne halden şu hale geldiğini gördükçe kafam çok rahat (özellikle benim meme o ucum). O yüzden endişe eden de varsa içini ferah tutsun her şey geçiyo. Herkese kolaylıklar diliyorum.
Herkese günaydın, medusa ve hazel son durumlarınız çok güzel. Aynı gün foto koydugunuz için bir karşılaştırma yaptım bende ister istemez ve evet hazelinkiler biraz daha yukarıda gibi ama bence de yapıyla ilgili. Benim ilk baştan beri yani 16-17 yaşımdan beri sarkıktı göğüslerim çok yumuşaktı ne yaptıysam dik tutamadım. Büyük olupta dimdik göğüsleri olanları kıskanırdım kücük olanları değilde nedense :) derinin inceliği ve iç yapıyla ilgili olsa gerek. Sağlıklı olalımda biraz aşağısı yukarısı önemli değil artık birde kücük olsunlat başka bişey istemiyoruz :))Tekrardan merhaba,
100. günüm anısına albüme 3-4 foto daha ekledim.
Önce-27.gün-100.gün kolajı yaptım. Maalesef 1 aydaki gibi değil memeler. özellikle 2,5 aydan itibaren bayağı bi yumuşayıp yerlerine indiler.. Artık daha da inmezler diye düşünüyorum (inşallah, amin..) Ama 1.ayda ödemli ve taş gibiydi. Kalıp gibilerdi. Ama fotolarıma bakınca güzel duruyormuş diye düşünmedim değil..
Aynam biraz yukarıda, açısı tam olmuyor o yüzden yine tam olduğu gibi çıkmadı. Yanlardan da foto çekmeye çalıştım. Duruşları görmeniz açısından. Bu arada dış tarafta gözüken alt çizgilerin sonu en kırmızı yerler, alt kısımda çizgiler pembe,
H Hazel4 cim ikimize de maşallah.. oldu bitti inşallah.. Darııs tüm olmak isteyipte korkanlara, sıkıntılı süreç yaşayıp sabırsızlananlara diyelim..
ölçülerin falan neydi tam hatırlamıyorum ama gayet yuvarlak ve güzel gözüküyorlar. Umarım benimki gibi inmezler daha fazla.. Herkesin yapısı farklı tabi. Ben kendimi bildiğim içiçn çok dert etmiyorum durumu. Eskisine göre süpperler çünkü
en sevdiğim emoji ile herkese iyi günler diliyorum..
merhaba canım evet ücretli oldum yaklaşık 4000 tl ye.prof murat şahin alagöz ve asistanları yaptı ameliyatı.yaklaşık 1 ay oldu.şükür iyiyim.fakat sertlikler var mememde ağrı yapıyor.onun haricimde atlattım çok şükür.medusa senin fotolarını göremiyorum ben.Merhaba Ben de Kocaeli Seka Devlet hastanesinde oldum. Acaba ücretli mi oldunuz? Pratisyen hekim mi yaptı doç ya da prof mu?
Ben gidip konuştuğumda ücretsiz için çok sıra beklersiniz, hoca ya da öğrenci yapar garantimiz yok. Ekstra ücret verirseniz mesai saatleri dışında (akşam saatlerinde yani.) sıra dışına çıkıp ameliyat ederiz demişlerdi.
Mrb çok geçmiş olsun ne güzel rahatlamissinjz bende bayramdan sonra olucam korkularım var. Beni de izlernisnjz fotolariniza baksam öncesi sonrası varmı? TeşekkürlerHerkese selam, bugüm tam 2. ayım bitti. Fotoğraf koydum albüme. Bundan sonra artık 6. ay yaparım güncelleme. 1.5 aydan sonra bütün ağrılarım tamamen bitti diyebilirim sadece ciddi uzanma ve gerilmelerde azıcık hissettiriyo onun dışında artık hafiften yan yatarken üzerine de geliyorum, sarılmalarım da sıkı sıkı artık (sonunda :) 2 ay sonra gerçekten tam anlamıyla toparlanmış olunuyo hem fiziksel hem de psikolojik artık sürekli onu düşünmüyorum. İstediğimi giymek, duşta meme altı yıkamamak (öyle bi şey vardı hakkaten), ağrıların bitmesi gibi dolu şey var mutlu eden artık. Umarım herkes istediği sonucu alsın. Fotolarda görürseniz en son birleşim yeri ve alt çizgi sonları zor toparlıyo. Ama ne halden şu hale geldiğini gördükçe kafam çok rahat (özellikle benim meme o ucum). O yüzden endişe eden de varsa içini ferah tutsun her şey geçiyo. Herkese kolaylıklar diliyorum.
Tekrardan merhaba,
Önce-27.gün-100.gün kolajı yaptım. Maalesef 1 aydaki gibi değil memeler. özellikle 2,5 aydan itibaren bayağı bi yumuşayıp yerlerine indiler.. Artık daha da inmezler diye düşünüyorum (inşallah, amin..) Ama 1.ayda ödemli ve taş gibiydi. Kalıp gibilerdi. Ama fotolarıma bakınca güzel duruyormuş diye düşünmedim değil..
Aynam biraz yukarıda, açısı tam olmuyor o yüzden yine tam olduğu gibi çıkmadı. Yanlardan da foto çekmeye çalıştım. Duruşları görmeniz açısından. Bu arada dış tarafta gözüken alt çizgilerin sonu en kırmızı yerler, alt kısımda çizgiler pembe,
H Hazel4 cim ikimize de maşallah.. oldu bitti inşallah.. Darııs tüm olmak isteyipte korkanlara, sıkıntılı süreç yaşayıp sabırsızlananlara diyelim..
ölçülerin falan neydi tam hatırlamıyorum ama gayet yuvarlak ve güzel gözüküyorlar. Umarım benimki gibi inmezler daha fazla.. Herkesin yapısı farklı tabi. Ben kendimi bildiğim içiçn çok dert etmiyorum durumu. Eskisine göre süpperler çünkü
Tekrardan merhaba,
hazelcim maşallah sende baya toparlanmışsın.benim eski memelerle senin esk memeler aynıymış canım şimdi süperrr olmuşlar baya sıkıntılar yaşıyordum ben keşke daha önce yaptırsaydım.Herkese selam, bugüm tam 2. ayım bitti. Fotoğraf koydum albüme. Bundan sonra artık 6. ay yaparım güncelleme. 1.5 aydan sonra bütün ağrılarım tamamen bitti diyebilirim sadece ciddi uzanma ve gerilmelerde azıcık hissettiriyo onun dışında artık hafiften yan yatarken üzerine de geliyorum, sarılmalarım da sıkı sıkı artık (sonunda :) 2 ay sonra gerçekten tam anlamıyla toparlanmış olunuyo hem fiziksel hem de psikolojik artık sürekli onu düşünmüyorum. İstediğimi giymek, duşta meme altı yıkamamak (öyle bi şey vardı hakkaten), ağrıların bitmesi gibi dolu şey var mutlu eden artık. Umarım herkes istediği sonucu alsın. Fotolarda görürseniz en son birleşim yeri ve alt çizgi sonları zor toparlıyo. Ama ne halden şu hale geldiğini gördükçe kafam çok rahat (özellikle benim meme o ucum). O yüzden endişe eden de varsa içini ferah tutsun her şey geçiyo. Herkese kolaylıklar diliyorum.
canım benide izlermisin fotolarına bakabilirmiyimo kadar kısa sürede yaparım dediyse ve doktora güvendiysen hiç kaçırma ol ameliyatı. ameliyatı çarş yapsa diğer ptesi (10gün) hiç bir şey yokmuş gibi gidersin işe. Ne öğretmenisin bilmiyorum ama anaokulu falan değilsen 1 haftada bile gidersin işe. Ben ameliyat olurken perş ameliyat olan bi kadın ptesi işe gideceğim diyordu. masa başı işti o gerçi ama..
Naçizane tavsiyem..
Canım çok sağ ol bakıcaz artık nolucak :) Aynen öyle atlattık çok şükür. Dert edilcek bi inme göremiyorum ben sende ayrıca gayet güzeller. Ölçülerim önceki cup ölçümü çok bilmiyorum 85DD takıyodum ama fırtlamalar olduğu için tam bilemicem şu an tam 85c. Dediğin gibi eski haline göre zaten inanılmazlar. Ben de herkese tekrar kolaylıklar diliyoruum.Tekrardan merhaba,
Teşekkür ederim siz beni izlerseniz görebilirsiniz.Mrb çok geçmiş olsun ne güzel rahatlamissinjz bende bayramdan sonra olucam korkularım var. Beni de izlernisnjz fotolariniza baksam öncesi sonrası varmı? Teşekkürler
Zaten ilk haftalarda takmak önemli diyor bazı doktorlar bazıları da hiç önemli değil diyor isterseniz siz kendi doktorunuza danışın. Gerçi 1 ay olmuş zaten :) Önceki yorumunuz için de teşekkür ederim, evet bu ameliyatı olan herkesin daha çnce yaptırsaymışım dediğini duydum kendim de dahil :)arkadaşlar medikal sütyeni takmak çokmu önemli ben takamıyorum.malum sıcaklarda zor oluyor.1 ay oldu ameliyat olalı doğru düzgün takmadım
anladım canım teşekkürler.aynen senelerdir çekmişiz gereksiz yükleri.şükür kurtulduk.benim göğüsler 90 dd idi şimdi 90 b oldum.Zaten ilk haftalarda takmak önemli diyor bazı doktorlar bazıları da hiç önemli değil diyor isterseniz siz kendi doktorunuza danışın. Gerçi 1 ay olmuş zaten :) Önceki yorumunuz için de teşekkür ederim, evet bu ameliyatı olan herkesin daha çnce yaptırsaymışım dediğini duydum kendim de dahil :)
Şeklini almasinda önemli. Benim arkadaşım çok rahat 4 ay olacak hiç çıkarmıyor hep onu kullaniyorarkadaşlar medikal sütyeni takmak çokmu önemli ben takamıyorum.malum sıcaklarda zor oluyor.1 ay oldu ameliyat olalı doğru düzgün takmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?