- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #29.961
Dikiş yerlerine ben bu ameliyattan 3 ay öncede karın germe ameliyatı gecirmistim ikisinin dikiş yerlerine de kantaron yağı kullaniyorumkantaron yağını dikişleremi sürüyorsun canım yoksa memeyemi bende alıyım bari
yaaaa valla cesaretine hayran kaldım cnm bende karın germeyi düşünüyordum ama memeden sonra aman yok dedim bıçak altına yatmak hiç kolay değil.narkoz bama çok dokunuyor kusmaktan mahvoldum ilk günletde.fotoların varsa bakabilirmiyim.ve kadar zaman geçti meme ameliyatı.Dikiş yerlerine ben bu ameliyattan 3 ay öncede karın germe ameliyatı gecirmistim ikisinin dikiş yerlerine de kantaron yağı kullaniyorum
Hasan Fındık önerebilirim ben çok memnun kaldım, isterseniz görüşebilirsiniz.Merhabalar bende küçültme ameliyatı yaotırmak istiyorum ama İstanbul'dayım ve doktor tavsiyesine ihtiyacım var lütfen yardımcı olun. Fiyatta önemli açıkçası yani 1 doktor 13500 derken diğeri 9000 diyor kafam karıştı benim. Ama yaptıran ve memnun kalan biri bana öneri verirse içim rahat bir şekilde görüşmeye giderim.
Bana doktorum iz kremlerinin %2 etkisi olduğunu söyledi kendisi önermedi istiyosan kullan dedi, normalde de 1 ay kadar sonra başlanıyo diye biliyorum dikişler iyice kapanınca yine de düzenli kullanan birileri düzeltsin beni yanlışım varsa. Dikişler benim de alınmadı ama alınanlar da var. Genelde eriyen dikiş kullanılıyo. Antibiyotik kremi ben kendim evde kullanmadım, ilk iki pansumanımda onlar sürdü bi daha da sürülmedi ama tedavi yöntemi doltordan doktora çok değişiyo tek bi yöntem yok o yüzden siz de doktorunuzla görüşürsünüz isterseniz.İyi geceler hanimlar iz giderici kremleri nekadar zaman sonra kullanmaya başladınız bide antibiyotik krem kullanmak gerekiyor mu ameliyattan hemen sonra. Dikişler inizi aldılar mi bana doktor alınmayacak dedi
Teşekkür ederim HazelBana doktorum iz kremlerinin %2 etkisi olduğunu söyledi kendisi önermedi istiyosan kullan dedi, normalde de 1 ay kadar sonra başlanıyo diye biliyorum dikişler iyice kapanınca yine de düzenli kullanan birileri düzeltsin beni yanlışım varsa. Dikişler benim de alınmadı ama alınanlar da var. Genelde eriyen dikiş kullanılıyo. Antibiyotik kremi ben kendim evde kullanmadım, ilk iki pansumanımda onlar sürdü bi daha da sürülmedi ama tedavi yöntemi doltordan doktora çok değişiyo tek bi yöntem yok o yüzden siz de doktorunuzla görüşürsünüz isterseniz.
Teşekkür ederim Hazel dikislerin de sertlik var mı seninBana doktorum iz kremlerinin %2 etkisi olduğunu söyledi kendisi önermedi istiyosan kullan dedi, normalde de 1 ay kadar sonra başlanıyo diye biliyorum dikişler iyice kapanınca yine de düzenli kullanan birileri düzeltsin beni yanlışım varsa. Dikişler benim de alınmadı ama alınanlar da var. Genelde eriyen dikiş kullanılıyo. Antibiyotik kremi ben kendim evde kullanmadım, ilk iki pansumanımda onlar sürdü bi daha da sürülmedi ama tedavi yöntemi doltordan doktora çok değişiyo tek bi yöntem yok o yüzden siz de doktorunuzla görüşürsünüz isterseniz.
Benim dikişlerim 10 gün sonra alındı, doktorum eskiden eriyen dikiş kullandığını, alınan dikişin kendisini için de daha uğraştırıcı olmasına rağmen daha az iz kaldığı için artık böyle tercih ettiğini söylemişti,İyi geceler hanimlar iz giderici kremleri nekadar zaman sonra kullanmaya başladınız bide antibiyotik krem kullanmak gerekiyor mu ameliyattan hemen sonra. Dikişler inizi aldılar mi bana doktor alınmayacak dedi
Rica ederim. Hayır sertlik ilk iki hafta olmuştu artık yok sertlik hiç.Teşekkür ederim Hazel
Teşekkür ederim Hazel dikislerin de sertlik var mı senin
Yani ben en baştan beri tam istediğim ölçü olduğu için memnundum çok da bi değişim olmadı açıkçası, gözünüz alışır bence ilk zamanlarda da ödemden dolayı biraz daha şiş görünür. Tam şekil için altı ay diyo doktorlar sizin çok erken.Tam şeklini görmeniz ne kadar zaman aldı acaba, ben biraz ölçü konusunda kaygılıyım çünkü. Henuz iki hafta oldu ama istediğimden daha büyük oldu gibi sanki
Ne kadar zaman oldu siz ameliyat olalı, bende de sertlikler var yanlardan halenarkadaşlar bu memedeki sertlikler ne zaman geçiyor.hep böyle sert ve ağrılımı olacak
1 ay oldu canım sızlıyor ve taş gibi sertlikler varNe kadar zaman oldu siz ameliyat olalı, bende de sertlikler var yanlardan halen
Benim henüz iki hafta oldu.1 ay oldu canım sızlıyor ve taş gibi sertlikler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?