- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #29.941
Çok güzel olmuş çok beğendim ama ilk fotolar kaç günlük bakamadım içim geçti. Çok iyi iyileşmiş izleriniz çok iyi toplamış. Nerde olmustunuz neden oldu o yaralar.Teşekkür ederim siz beni izlerseniz görebilirsiniz.
Beni izleyebilirsiniz sizin fotoları goreyimMerhaba Ben de Kocaeli Seka Devlet hastanesinde oldum. Acaba ücretli mi oldunuz? Pratisyen hekim mi yaptı doç ya da prof mu?
Ben gidip konuştuğumda ücretsiz için çok sıra beklersiniz, hoca ya da öğrenci yapar garantimiz yok. Ekstra ücret verirseniz mesai saatleri dışında (akşam saatlerinde yani.) sıra dışına çıkıp ameliyat ederiz demişlerdi.
nasıl bir sütyen medikal südyen mi yoksa herhangi bir sporcu südyenimi takıyor arkadaşın canım.Şeklini almasinda önemli. Benim arkadaşım çok rahat 4 ay olacak hiç çıkarmıyor hep onu kullaniyor
Hep mi vardı sonradan mı olduarkadaşlar birşey sorcam memelerimde özellikle sağ mememde sertlik ve ağrılar acılar var bu normalmi acaba.lütfen cevap verin...
vardı canım regl olunca dahada fazlalaştı.Hep mi vardı sonradan mı oldu
Teşekkürler. Çok sarkık memelerde meme ucunu taşırken uzun bi yer değişikliği olduğu için kılcal damarlar sinirler vs hasar görebiliyo ve meme ucu kaybı riski çok düşük de olsa olabiliyo. Bu tamamen şans işi diğer mememde olmadı bunda oldu, doktorla alakası yok yani. Bi süre kan gitmedi bazı yerlere kabuk bağladı sonradan toparladı. Toplamda 15 20 günde tamamen geçti.Çok güzel olmuş çok beğendim ama ilk fotolar kaç günlük bakamadım içim geçti. Çok iyi iyileşmiş izleriniz çok iyi toplamış. Nerde olmustunuz neden oldu o yaralar.
bu sebepten dolayı bana da sülük tedavisi yapıldı.risk bende vardı.Teşekkürler. Çok sarkık memelerde meme ucunu taşırken uzun bi yer değişikliği olduğu için kılcal damarlar sinirler vs hasar görebiliyo ve meme ucu kaybı riski çok düşük de olsa olabiliyo. Bu tamamen şans işi diğer mememde olmadı bunda oldu, doktorla alakası yok yani. Bi süre kan gitmedi bazı yerlere kabuk bağladı sonradan toparladı. Toplamda 15 20 günde tamamen geçti.
O adetten dolayı süt bezleri sisiyo ondan kaynaklaniyodur adetten sonra devam ederse bı genel cerraha gorunursunuz. Antibiyotik verirler gecervardı canım regl olunca dahada fazlalaştı.
teşekkürler cnm bugün gidiyorum druma söyleyicem inşllah dedğin gibidir.O adetten dolayı süt bezleri sisiyo ondan kaynaklaniyodur adetten sonra devam ederse bı genel cerraha gorunursunuz. Antibiyotik verirler gecer
Medical sütyen canım ameliyat sonrası doktorun taktiginasıl bir sütyen medikal südyen mi yoksa herhangi bir sporcu südyenimi takıyor arkadaşın canım.
canım merhaba doktor sertlikler için masaj yapmamı önerdi sadece.önemli değil dedi.O adetten dolayı süt bezleri sisiyo ondan kaynaklaniyodur adetten sonra devam ederse bı genel cerraha gorunursunuz. Antibiyotik verirler gecer
Controbex en etkılısıbirde bana iz kapatıcı krem önerdi.kremi devlet karşılamıyor.birazda tuzlu açıkçası.siz ne tür kremler kullanıyorsunuz
Çok sevindim evet masaj iyi geliyor sertliklere ben kantaron yağı kullanıyorum bide benim tabii yara var oraya da antibiyotikli krem kullaniyorumbirde bana iz kapatıcı krem önerdi.kremi devlet karşılamıyor.birazda tuzlu açıkçası.siz ne tür kremler kullanıyorsunuz
Canım gerçekten her halini iyi kötü görüşlerinle belirtmen ne kadar güzel, insanlara da fikir veriyor. Dediğin gibi önden inmiş gibi daha doğrusu inmemiş de üst kısımlardaki dolgunluk gitmiş ama yandan dimdik gözüküyorlar. Bir de eski memeler gerçekten çok büyükmüş, şimdi kim bilir ne kadar rahatsın.Tekrardan merhaba,
100. günüm anısına albüme 3-4 foto daha ekledim.
Önce-27.gün-100.gün kolajı yaptım. Maalesef 1 aydaki gibi değil memeler. özellikle 2,5 aydan itibaren bayağı bi yumuşayıp yerlerine indiler.. Artık daha da inmezler diye düşünüyorum (inşallah, amin..) Ama 1.ayda ödemli ve taş gibiydi. Kalıp gibilerdi. Ama fotolarıma bakınca güzel duruyormuş diye düşünmedim değil..
Aynam biraz yukarıda, açısı tam olmuyor o yüzden yine tam olduğu gibi çıkmadı. Yanlardan da foto çekmeye çalıştım. Duruşları görmeniz açısından. Bu arada dış tarafta gözüken alt çizgilerin sonu en kırmızı yerler, alt kısımda çizgiler pembe,
H Hazel4 cim ikimize de maşallah.. oldu bitti inşallah.. Darııs tüm olmak isteyipte korkanlara, sıkıntılı süreç yaşayıp sabırsızlananlara diyelim..
ölçülerin falan neydi tam hatırlamıyorum ama gayet yuvarlak ve güzel gözüküyorlar. Umarım benimki gibi inmezler daha fazla.. Herkesin yapısı farklı tabi. Ben kendimi bildiğim içiçn çok dert etmiyorum durumu. Eskisine göre süpperler çünkü
en sevdiğim emoji ile herkese iyi günler diliyorum..
kantaron yağını dikişleremi sürüyorsun canım yoksa memeyemi bende alıyım bariÇok sevindim evet masaj iyi geliyor sertliklere ben kantaron yağı kullanıyorum bide benim tabii yara var oraya da antibiyotikli krem kullaniyorum
canım sanada çok geçmiş olsun.fotolarını bende görebilirmiyim benimde 1 ay oldu.Canım gerçekten her halini iyi kötü görüşlerinle belirtmen ne kadar güzel, insanlara da fikir veriyor. Dediğin gibi önden inmiş gibi daha doğrusu inmemiş de üst kısımlardaki dolgunluk gitmiş ama yandan dimdik gözüküyorlar. Bir de eski memeler gerçekten çok büyükmüş, şimdi kim bilir ne kadar rahatsın.
Benim de 2 ay bitmek üzere, evet ilk baştaki hali yok, ama doktor da bu kadar ineceğini söylemişti. Şimdilik hala dolgun ama ay geçtikçe ne olacak bilmiyorum, açıkçası sarkması benim için yıkıcı olur çünkü ben zaten sarkıklığından psikolojimi bozmuştum, şimdi sarkarsa doktora carlarım gibi geliyor :)
Benim doktora 6 sene önce ameliyat olup hatta son 2 sene içinde 30 kilo veren arkadaşımın memeler hala dimdik ben de onu görüp bu doktoru tercih ettim aslında, umarım benimkiler de hep öyle kalır
Bu arada ben de iz bantlarıyla olan halini ekledim, nasıl birşey olduğunu görebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?