L
LeylaBilgin
'e katılıyorum. İnsan 1 haftadan sonra düzelicem sanıyor. Ben biraz şanslı gruptandım sanırım ve bunu cerrahın ellerinin hafifliği ile de bağlantılı olduğunu düşünüyorum. 2.günde saçlarımı tepeden toplayabiliyor, 6. gün hafif yanlara doğru yatıyordum.
Zaten bana "kendini kasıp robotik davranma; vücudunun sınırını biliyorsun aşma o sınırı yeter" demişti.
Mutfak dolaplarına uzanıp eşyaları almıyordum ama yemek yapıp masa hazırlıyordum. Çamaşırları çırpmıyordum ama yakın iplere asıyordum (kurutmalık askıya asıyordum.ipe değil) . 3. hafta bitimi dönüm noktası gibi; 10kg çocuğumu almaya başladım kucağıma. ama taşımıyorum, bi de yan taraflarıma tutuyorum, meme uçlarım hassas çünkü hala. değince acıyor gibi. Yarın 1 ay doluyor. Meme ucu çevresinde 5-6 dikiş kaldı düşmeyen onları alacak yarın doktor.
Şu an sağa sola tam olarak yatabiliyorum.ama halâ ev süpürmedim. 7 hafta dolana kadar (40ı çıkmak misali.) süpürmeyi de düşünmüyorum. Çünkü güç harcayarak ve full kol kullanarak yapılan bir eylem.
Yuvarlaklrın şekli değişiyor. Biri girintili çıkıntılıydı benim, düzeldi şimdi. Ama sol tarafınki sağa göre bi tık büyük. Çünkü Sol meme de sağa göre bi tık büyük. Gözle görünecek aşırı farkedilecek bir şekilde değil, kaldı ki ameliyattan önce orijinali de öyleydi.
aslında öncesi sonrası fotomu koymak isterdim ama malum; güvensizlik sorunu.. Fark inanılmaz.
İlk bir hafta füze gibi duran; karşıdan bakıldığında yapmacık ve tuhaf gözüken memeler şimdi karşıdan bakıldığında standart büyüklükte doğal ve şekilli...
Gidin yaptırın bacılar.. Gitsin sırt,boyun,bel ağrıları.