- Konu Sahibi ---Lily---
- #29.081
Tamam cnm cok tsk ederim sorucamMarkası o cnm sen camasırcılara sor onlar sana verır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam cnm cok tsk ederim sorucamMarkası o cnm sen camasırcılara sor onlar sana verır
Cok gecmis olsun bol boliyilesmeler dilerim
Kızlar ameliyatimi oldum bugün..şimdilik yolunda herşey kurtuldum fazlaliktan sukur![]()
Beeennnn :)Ameliyattan sonra sigara kullanan var mı?
ben ilk 4 gun narkozun etkisiyle galiba canim istemedi sonra basladim yineAmeliyattan sonra sigara kullanan var mı?
Çokkk geçmiş olsun sorunsuz iyileşmeler darısı bana inş...Kızlar ameliyatimi oldum bugün..şimdilik yolunda herşey kurtuldum fazlaliktan sukur![]()
Çokkk geçmiş olsun sorunsuz iyileşmeler darısı bana inş...
Canım çok geçmiş olsun. Daha da iyi olucaz inşallah şuan yolun çok başındayız. Hepimize tez zamanda acil şifalar .. darısı olmak isteyenlerin başına
Kızlar ameliyatimi oldum bugün..şimdilik yolunda herşey kurtuldum fazlaliktan sukur![]()
Ben oncesinde iciyordum ama ameliyattan sonra icmedim 7 gun oldu zaten bogazim sis heryanim agriyor tatda alamiyorum bari dedim dikislere bisi olmasin icmeyim ama 2_3 taneden fazla icmezseniz iyi olur tabi kilcal damarlarin beslenmesi lazimBende ilk 3 gün içmedim ama daha fazla dayanamadım içiyorum valla vicdan azabı çekiyorum bi yandan da korkuyorum zararı olur mu dikiş yerlerime diye :)
Yana donebılırsın 1 hafta olmusBu dik yatma olayi ne zaman bitecek 7. Günümdeyim hic dinlenemiyorum offf sizler ne zaman normal yattiniz yan dondunuz vs![]()
Ben oncesinde iciyordum ama ameliyattan sonra icmedim 7 gun oldu zaten bogazim sis heryanim agriyor tatda alamiyorum bari dedim dikislere bisi olmasin icmeyim ama 2_3 taneden fazla icmezseniz iyi olur tabi kilcal damarlarin beslenmesi lazim
Evet bogazim sis gicik hissi var diyordum ya sonrada sisti simdi hargara yapiyorum filan memelere pansuman hasta hissediyorum kendimi yani ki öyleyimde aman ins iyilesicez bu gunlerde gececek diye umut ediyorum sakin sakin hareket ediyorum napiyim bu cuma dr kontrolüne gidicem yine patoloji sonuclarim cikmis cok sükür temiz2-3 tane içiyorum fazlasını içmeye korkuyorum zaten :) yaa seninde mi boğazın şişti.. Ölüyorum 3 gündür boğaz ağrısından. Ve aynen ayaklarım eklemlerim kasıklarım belim her yerim ağrıyor![]()