• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar ameliyatimi oldum bugün..şimdilik yolunda herşey kurtuldum fazlaliktan sukur:KK49:

Canım çok geçmiş olsun. Daha da iyi olucaz inşallah şuan yolun çok başındayız. Hepimize tez zamanda acil şifalar .. darısı olmak isteyenlerin başına

Bende ilk 3 gün içmedim ama daha fazla dayanamadım içiyorum valla vicdan azabı çekiyorum bi yandan da korkuyorum zararı olur mu dikiş yerlerime diye :)

Bende ilk 3 gün içmedim ama daha fazla dayanamadım içiyorum valla vicdan azabı çekiyorum bi yandan da korkuyorum zararı olur mu dikiş yerlerime diye :)
Ben oncesinde iciyordum ama ameliyattan sonra icmedim 7 gun oldu zaten bogazim sis heryanim agriyor tatda alamiyorum bari dedim dikislere bisi olmasin icmeyim ama 2_3 taneden fazla icmezseniz iyi olur tabi kilcal damarlarin beslenmesi lazim

Bu dik yatma olayi ne zaman bitecek 7. Günümdeyim hic dinlenemiyorum offf sizler ne zaman normal yattiniz yan dondunuz vs :işsiz:

Ben oncesinde iciyordum ama ameliyattan sonra icmedim 7 gun oldu zaten bogazim sis heryanim agriyor tatda alamiyorum bari dedim dikislere bisi olmasin icmeyim ama 2_3 taneden fazla icmezseniz iyi olur tabi kilcal damarlarin beslenmesi lazim

2-3 tane içiyorum fazlasını içmeye korkuyorum zaten :) yaa seninde mi boğazın şişti.. Ölüyorum 3 gündür boğaz ağrısından. Ve aynen ayaklarım eklemlerim kasıklarım belim her yerim ağrıyor :(

2-3 tane içiyorum fazlasını içmeye korkuyorum zaten :) yaa seninde mi boğazın şişti.. Ölüyorum 3 gündür boğaz ağrısından. Ve aynen ayaklarım eklemlerim kasıklarım belim her yerim ağrıyor :KK43:
Evet bogazim sis gicik hissi var diyordum ya sonrada sisti simdi hargara yapiyorum filan memelere pansuman hasta hissediyorum kendimi yani ki öyleyimde aman ins iyilesicez bu gunlerde gececek diye umut ediyorum sakin sakin hareket ediyorum napiyim bu cuma dr kontrolüne gidicem yine patoloji sonuclarim cikmis cok sükür temiz

Arkadaşlar benim aklıma takılan bazı şeyler var.. Sürekli doktoruma soru sormaya da çekiniyorum bela oldu başıma diyecek adam :) Burda beni anlayan ne yaşadığımı bilen bir sürü insan var.. Elbetteki herkesin vücudu, verdiği reaksiyonlar, acı eşiği, iyileşme süreci farklı. Ama herşeye rağmen bilgi ve tecrübelerinizin beni çok rahatlatacağına inanıyorum..

Ameliyatımın 6. günündeyim..

Dren yerlerim çok ağrıyor.. Doktorum 15 dakika buz tutacaksın dren yerlerine dedi. 45 dakika mola 15 dakika buz.. İlk gün geceye kadar uyguladım.. Daha sonraki günler ara ara yaptım. Dren yerleriyle sıkıntı yaşayan var mı? Yani hala bu kadar ağrıyor olması normal mi?

Bugün iki göğsümde ağrı var dış tarafta dren yerlerime yakın. İlk defa ağrı hissettim göğüslerim de.. Endişelenmeli miyim?

Sağ göğsümde yan taraflarında his kaybı var bu süreçte normal mi yaşayan var mı bu durumu?

Sırt üstü uyumaktan mahvoldum.. Ne zamana kadar sırt üstü uyumak gerek? Yan yatmaya ameliyatınızın kaçıncı gününden/ayından sonra başladınız?

Meme başım böyle nasıl anlatsam tam yuvarlak değil yamuk yumuk.. Bu herkeste mi böyle? Zaman geçtikçe normale dönmeye başlıyor mu?

Normal yaşantınıza ameliyatınızın kaçıncı gününden sonra başladınız? Ev süpürme, yemek yapma, evi toparlama vs..

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.. Daha ne olsun ki dediğinizi duyar gibiyim :) Ama bunları benimle aynı durumda olanlara sormaktan başka şansım yok.. Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok mutlu olurum ♥

Back
X