Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

uygulanan teknik genelde aynı oluyo....barbie tekniği ise başka bişey arkadaşlar....başka, bambaşkaaa. :)[/Q
shirazcımm acaba sen ne kadar vedin bu ameliyat için ..ben de tuğrul turana olmak istiyorum da...verdiğin bilgiler için cok teşekkürler.yani öyle güzel anlatmışsın ki doktora aşırı bir güven oluştu param olsa bugün gidip yaptırıcam yani:) ama o kadar param yok malesef .11000 ytl mi verdin sen de:KK43:

bunebu çok geçmiş olsun, çok sevindim senin adına.Senin sevincin de yazlarından taşıyor. :)cup ölçün kaçtı kaç oldu, beden olarak ne kadar küçülttüler yazar sansevinirim Sevgiler

buraya pek yazamıyorum fakat sürekli yazılanları takip ediyorum.bende meme küçültme ameliyatı olucam nasipse.yazdan beri kaçkez tarih aldım kaç kez iptal ettim bilemessiniz kızlar:eek:korkuyorum ama burda yazılanları okuyuncada çok heycanlanıyorum.şu bayram tatilinde olsun diyorum bakalım nasip ne olacak .benim içinde dua edin lütfen.herkese geçmiş olsun.a.s.

arkadaşım hiç korkma bende 10 ay önce ameliyat oldum sanırın hayatımın en rahat yazını geçirdim terleme yok pişik yok koku yok herşeyden önce o begendim renkli sütyenlerden kullanabiliyorum

arkadaşım hiç korkma bende 10 ay önce ameliyat oldum sanırın hayatımın en rahat yazını geçirdim terleme yok pişik yok koku yok herşeyden önce o begendim renkli sütyenlerden kullanabiliyorum:

Merhaba arkadaslar
Daha once bu ameliyati olan arkadaslara sordugum halde yazmadilar :-((

Bunebu ameliyat oncesi olculerini yazmistin ,ameliyatin iyi gectigine cok sevindim bir cok kisiye tekrar cesaret verdin.B-C cupa indigine gore ne kadar cikti goguslerinden ?

Furkanca sende ameliyat oncesi ve sonraki bedenini yazarsan sevinirim....Bir de bu kuculme sayesinde kac gr cikti goguslerinden.

Hepinize cevaplarinizdan oturu tesekkur ediyorum...

petal arkadaşım benim ameliyat öncesi gögüs ölçüm 100 idi benim gögüslerim çok deforme olmuş haldeydi çok sarkıktı yani ameliyattan sonra 85beden oldu zaten doktor soruyor kaç beden olsun diye ama cup ölçümde bir degişme yaşamadım benim hemen hemen koltuk altlarına kadar kesildi çünkü oralara kadar yaglar vardı ameliyat sonrası 2 kiloya yakın yag dokusu alındı

Furkanca cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin.Benimde 105e denk geliyor ve arka beden olcum ise 75 : -)) Goguslerim senin ameliyat oncesi durumunla ayni o zaman buyuk ihtimalle benden de 2 kg gider...

ah su doktorum keske araliktan once randevu verebilseydi...Bu kis gardolabimi yenileme gibi bir planim vardi .....

sebnemselayfurkan benim maalesef randevum aralik basinda olacak..Ondan sonra ameliyat tarihi icin gun verecek..Dilerim o da oyle uzak bir tarihe olmaz....Senin ki once olur bana da iyi moral olur ameliyat oncesi....

Bunebu bugun nasilsin ?

kızlar selam
bugün doktorumla 2. görüşmemi yaptı
iyi gidiyormuşum herşey yolundaymış

çarşamba günü dren - diren - herneyse işte onlarım çıktı
yalnız şöyle bişey var
hiç hazırlıklı olmadığım bişeydi bu

meme uçlarım falan içeri göçük böyle kötü görünüyolardı çok
o kadar moralim bozuldu ki iki gün boyunca hem gündüz hem gece uykularımda rüyamda böyle çürük etler falan gördüm
ama bu tamamen benim doktorumu ilk başta dinlemememden kaynaklanıyr
çünkü sonradan eda ilk başta kötü bi görünümün olacak o senin motivasyonunu bozmasın demişti

bugün sorduğumda bunların bikaç ay içerisinde düzeleceğini söyledi
açıkçası nasıl desem o görüntü beni ne kadar üzmüş de olsa yanada kendime bakmaktan kendimi alamıyorum

herhangi bir sporcu sütyeni al dedi bana
annecim sağolsun bikaç farklı beden sütyen almış

80 - 36b şu anda birazcık bol gelmekle birlikte bedenimmiş gibi görünüyor
bugün bu arada banyo yaptım
doktorum artık banyo yapmamda bir sakınca olmadığını da söyledi
tam 1 hafta dolmadan yıkanmış oldum ki bu bence iyi bişey

başka ne sormuştunuz

hah
bedenim şöyle söyliim 105 falandı heralde
tabi yeni cup sütyenler çıktı ölçüler de bozuldu

direk marka marka söylüyorum

la senza sütyende 36dd birazcık küçük de olsa tam bedenimdi - yani hafif balkonlar çıkıyodu üstten yandan- şu anda la senza bedenim ne olur bilmiyorum ama sporcu sütyende bedenim 36 b - yukarıda da yazdığım gibi

kızlar benim sol mememden 360 gr
sağ mememden ise 390 gr parça çıktı
bununla birlikte daha önce söylediğim gibi
doktorum memelerimin bu sırta dönük kısımlarından balen alt kısımlarından ve meme üst kısımlarından yağ aldı
bu liposuction işlemi sonrasında da oralardan çıkan yağım 410 gr

toplamda 1.120 gr et ve yağ gitti ama şu anda hesabımda bi acaiplik olduğunun farkındayım :)))

bişeyi yanlış yazıyorum ama hangisini bilmiyorum:roflol:
fakat toplamda doğruyum
1.120 gr:lepi:

bu arada dedikleri doğru ben şımarıklık yapıp izin almıştım 1 haftalık
ama isteseydim dün işe başlayabilecek durumdaydım
hani öyle öldürür bi acım vs yoktu
appranaxla geçti

ama diyorum diyorum
görüntü beni epey bi ürküttü
ama doktorum beni ikna etti ve
geçeceğini biliyorum

öyle işte
başka sorusu olan :p

Eda o kadar guzel anlatmissin ki yani istedigim butun detaylari ogrenmis oldum sana cok tesekkur ederim..Ne kadar cikar diye hesaplayip duruyordum benden : -)))
Mutlu ve iyi olmana cok sevindim...Simdi sira bizde artik sabirsizlaniyorum inan yazdiklarini okuyunca...
Ben Fransa'da yasiyorum.Aile doktorumun onerdigi bir doktordan randevu aldim.Arastirdigim kadariyla alaninda cok iyi bir doktor.Ameliyat olanlar cok memnun o yuzden bu kadar beklemeyi goze aldim...Birisi randevusunu iptal ederse hemen beni alacaklar ama bakalim...Artik kiyafet falan almiyorum bu kisin.Ameliyattan sonrasina sakliyorum hevesimi...

Eda o kadar guzel anlatmissin ki yani istedigim butun detaylari ogrenmis oldum sana cok tesekkur ederim..Ne kadar cikar diye hesaplayip duruyordum benden : -)))
Mutlu ve iyi olmana cok sevindim...Simdi sira bizde artik sabirsizlaniyorum inan yazdiklarini okuyunca...
Ben Fransa'da yasiyorum.Aile doktorumun onerdigi bir doktordan randevu aldim.Arastirdigim kadariyla alaninda cok iyi bir doktor.Ameliyat olanlar cok memnun o yuzden bu kadar beklemeyi goze aldim...Birisi randevusunu iptal ederse hemen beni alacaklar ama bakalim...Artik kiyafet falan almiyorum bu kisin.Ameliyattan sonrasina sakliyorum hevesimi...

yardımcı olabildiysem ne güzel
çünkü ben de burdaki yorumardan etkilenmiştim
yani benim üzerimde de burda yazılanların etkisi var
umarım herşey benim için de senin için de diğer düşünen/yaptıran arkadaşlar için de güzel olur

bir de ben tabi çok ani karar verdim denebilir niyetine girmemle ameliyata girmem arasında maks 3 hafta var
o yüzden pek alışveriş krizine girmedim
ama geçtiğimiz çarşamba günü doktorumun ofisinin karşısında bulunan alışveriş merkezinden 2 çift bot alarak kendimi sakinleştirdim
napalım yukarıya yatırım yapamayınca ayaklar şenlendi :)))

yardımcı olabildiysem ne güzel
çünkü ben de burdaki yorumardan etkilenmiştim
yani benim üzerimde de burda yazılanların etkisi var
umarım herşey benim için de senin için de diğer düşünen/yaptıran arkadaşlar için de güzel olur

bir de ben tabi çok ani karar verdim denebilir niyetine girmemle ameliyata girmem arasında maks 3 hafta var
o yüzden pek alışveriş krizine girmedim
ama geçtiğimiz çarşamba günü doktorumun ofisinin karşısında bulunan alışveriş merkezinden 2 çift bot alarak kendimi sakinleştirdim
napalım yukarıya yatırım yapamayınca ayaklar şenlendi :)))

bunebu cum yeniden çok geçmiş olsun. gerçekten çok güzel ayrıntılarıyla anlatmışsın.. bence kısa zamanda karar vermen iyi olmuş yoksa uzadıkça uzuyor.

sanırım benim göğüslerimde seninkiler kadar belki de daha büyük.. yalnız dikişlerinden bahsetmemişsin nerede ne kadar dikişin var anlatmamışsınç. eğer seni yormayacaksa onları da anlatırmısın..

birde bu göğüs uçlarındaki göçüklük etrafındaki dikişlerdenm i kaynaklanıyor acaba merak ettim..

son sorum da eğer kızmazsan fiyat olarak kaça maloldu ??

ben devlet memuruyum sanırım seninkiler kadar alınıyorsa devlet ödüyormuş ama bu 1 ekimden sonraki yasa da ne oluyor onu da bilemiyorum..

umarım sorularımla kafanı ağrıtmamışımdır canım..

bunebu cum yeniden çok geçmiş olsun. gerçekten çok güzel ayrıntılarıyla anlatmışsın.. bence kısa zamanda karar vermen iyi olmuş yoksa uzadıkça uzuyor.

sanırım benim göğüslerimde seninkiler kadar belki de daha büyük.. yalnız dikişlerinden bahsetmemişsin nerede ne kadar dikişin var anlatmamışsınç. eğer seni yormayacaksa onları da anlatırmısın..

birde bu göğüs uçlarındaki göçüklük etrafındaki dikişlerdenm i kaynaklanıyor acaba merak ettim..

son sorum da eğer kızmazsan fiyat olarak kaça maloldu ??

ben devlet memuruyum sanırım seninkiler kadar alınıyorsa devlet ödüyormuş ama bu 1 ekimden sonraki yasa da ne oluyor onu da bilemiyorum..

umarım sorularımla kafanı ağrıtmamışımdır canım..

öncelikle hepinize iyi bayramlar diliyorum kızlar

komik mi oluyorum bilmiyorum ama herşeyi burda sizinle paylaşmak bana da iyi geliyor

öncelikle şu andaki durumumu anlatayım size
moralim çok bozuk
çünkü sanırım bahsetmemiştim
appranaxla birlikte sabah akşam antibiyotik kullanıyorum
daha doğrusu kullanıyordum
pazar akşamı antibiyotiğim bitti
ve pazartesi sabahı inanılmaz bir boğaz ağrısıyla uyandım
bademciklerim şişmiş
bir de iltihap kaplamış
hemen doktorumu aradım
antibiyotik almaya devam edebilir miyim diye
hayır dedi
bu moralimi bozdu biraz çünkü dediğim gibi inanılmaz şişmişti boğazım
iki gündür kocakarı ilaçlarıyla idare ediyorumsırnaşık şey mecburen
ballar karabiberler falan

haliyle canım çok sıkkın
sorulara gelince çukurlar dikişlerden kaynaklanan bişey
çünkü benim meme başlarım da çok geniş olduğundan onları da küçülttü doktor
haliyle meme başı etrafında dikişlerden kaynaklanan çukurlar var işte
ama mesela hergün bir öncekinden daha iyi

yani nasıl desem
işlk gün meme başım böyle kuru üzüm gibiyken
(kazara gözüm çarptı ve gördüm çünkü bakamıyodum :KK43: ) cumartesi günü kuru kayısı gibiydiler
hani giderek açılıyor
mesela bugün daha da büyümüş daha formuna yakın hale geldiler

dikişlere gelince hani ters t var ya
bende o olmadı
bende sadece meme başından aşağı olan dikey çizgi var
ha tabi bi de meme başı çevresi
ben tabi o taraflara hala çok net bakamıyorum
ama dikişlerde böyle hafif açık kısımlar var ama sorunsuz gibi duruyor
doktoruma da sordum o da o açıkları farketmiş
dedi ki onlar sorun değil

kızlar bademciklerime öyle kafayı takmış durumdaym ki
inanın gözüslerime o kadar takmadım

bu arada ben hani sütyeni osu busu
4.500 lira verdim
ama alah biliyo ya sigorta ile ilgili hiçbir fikrim yok
bu forumlardan okuduklarım dışında bişy bilmiyorum
hani gramına göre ödeme vs gibi

öptüm kocaman hepinizi

herkese merhaba..oncelıkle bu sıteye gogus kucultmedekı forumu gorduğum ıcın uye oldum..ve her sayfayı okudum..anladıklarımdan barbı operasyonu harıc tum operasyonlarda ız kalındığı ama ıstenılen bedene dusurulduğu.sigara ıcmeyıp temız bakınca ve antıbıyotıkler kullanılınca ıyıleşme syrecının hızlı olusu..benımde 2 aylık kızım emmıyor.ve bedenın hepınızden buyuk.110.trabzonda olan varmı bılmıyorum ama sanırım ıstanbula gelcem.turgay bey cok pahalı geldı bana.yedıtepe hastanesınde olmayı dusunuyorum sımdılık ama devam edıcem arastırmaya..ıstanbulda olanlar kıme ve hangı semtte olduklarını yazzalar benım ıcın cok harıka olcak..tabı trabzonda olan da varsa oda bılgılerını paylasırsa sevınırım..tesekkurler

arkadaslar ben artik somut adim attim ve doktordan randevumu aldim fakat 3 ay sonrasina :-((( yogun oldugu icin en yakin tarih bu maalesef.
Gecen yazilarda bir arkadas yalnis hatirlamiyorsam 2 kilo civarinda goguslerden alindi yazmisti peki olculer neydi ve ne kadara indi ? Veya diger ameliyat olanlar sizden ne kadar cikti.
Merak ediyorum cunku burada her birinden 300 gr cikar ise sigorta karsiliyor.bu hafta oldugum kontrolde aile doktorum 300 fazla cikar dedi.
Ameliyati olacagim diye yerimde duramiyorum ve beni en iyi bu forma yazanlar anlar : -))
tesekkurler
canim bende fransadayim aile doktoruna gidip ne dedin benimde memisler cok buyuk oyleki cok ayakta durdugumda sirt agrisi yapiyor aile doktorumu yolluyor ameliyat icin sigorta tamamini karsiliyormu ya da ikinci sigortamiz var o karsilarmi burda bu konulari pek bilmiyorum yeni saylirim fransada uc yil oldu buraya geleli yardimci olursan sevinirim

ilkemm... ne diyeceğimi şaşırdım doğrusu !?.... bi yerde bi sorun var... ama okumada mı yoksa anlamada mı onu anlayamadım? hay allah :roflol:

canım herseyı doğru anlamısım..tamam bende baktım bugun tum estetıkcılerın sıtelerıne tabıkı yuzyuze konusmak bambaska..drunuzun methınıde duydum.ama basta memoıal hastanesınden ayrılmıs.klınıkte kendısı.benım ıcın hastane olması daha avantajlı ve de ucret konusu var.12 mılyar.tamam dıyceksınkı sağlık bu..onada okey.ama diğer uzmanlarda işlerınde basarısız değil.ve benım baktığım dr prof.ucrette benım ıcın önemlı bır etken..ama tesekkur ederım...basından berı sureklı herkezın yazılarını takıp edıyorum..:içelim:

ctct sen hangı dr gıttın merak ettım canım..yaa vallla kafam cok karıstı..napsam bılmıyorum..evım trabzonda ya ıstanbula gıtcem ya ızmıre annemlere..onun ıcın ıyıbır doktor bulmam gerek.benım ıcın ız kalması su noktada okadar onemlı değilyeter kı acı ve beklentımden farklı bısey olmasın..yoksa sezaryan amelıyatımın ızıde duruyo..o sorun değiıl. benım ıcın..

X