- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #2.721
Tugbana cesaret veren yazin icin cok tesekkurler, yaza istedigin kiyafetlerle girebileceksin ne guzel yyyt
cnm sen istanbulda mı oldun ameliyatı bide ne kadara oldun ögrenebilirmiyimbende bir zamanlar sitelerde deli gibi dr araştırması yapıyordum ama şuan bakıyorum da ameliyat olalı 2 ay olmuş..ameliyat olmaya karar veren tüm arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun korkulacak hiç bir şey yok...abartıldıgı gibi değil hiç bir şey dr ve hastane seçiminiz çok önemli..
kararsız kalan arkadaşlara doktorum TAYFUN AKÖZ ü şiddetle tavsiye ediyorum kendisi kartal devlet hastanesinde klinik şefi...öncelikle size para gözüyle değil insan gözüyle bakıyor ve özel hastanede olun...
ameliyat korkusu olan arkadaşlar cesaret iğnesi ile ameliyathaneyi bile görmüyorsunuz..TAYFUN hocam ellerine sağlık harikalar yarattın sana minnettarım...
cnm sen istanbulda mı oldun ameliyatı bide ne kadara oldun ögrenebilirmiyim
tmm cnm çok tskr ederm bende uzun zamandır araştırıyorum umarım olurum ama çok para ödiyemem:sevet canım antalyadan istanbula ameliyat için gittim 1 gece kaldım hastanede 4 binlira ya oldum fakat tayfun bey kartal devlet hastanesinde klinik şefi oldugu için...orada olursanız eger çok daha ucuza olabilirsiniz...sadece hastane fark ediyor istersen bi görüş fiyat al derim
arkadaslar lütfen bana yardımcı olun istanbulda sigortanın karşıladıgı veya maliyeti düşük meme küçültme ameliyatını nerde yaptırabilirim
canım sen şişlide ne kadara yaptırdın peki ameliyatını benim gögüslerim 90 benden seninki kaçtı ne olduŞişli Etfalde yaptırabilirsin. Ben de orda yaptırdım ve şunu da eklemeliyim ki adı bu konuda en çok geçen doktorların hepsinin yetiştiği yer orası... hepsinin resmini o klinikte kaldığım sürede gördüm. Forumda bir kaç sayfa önce kendi deneyimimi yazmıştım bu konudaki ordan daha ayrıntılı bilgi alabilirsin. ohaoldumsmile
canım sen şişlide ne kadara yaptırdın peki ameliyatını benim gögüslerim 90 benden seninki kaçtı ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?