Merhabalar,
Bence önce güvenmek gerekli. Çok ünlü olabilir ama sizde o güveni uyandırmaz ve bazen çok ünlü olmasa da işte bu diyebilirsiniz ben size kendi hikayemi anlatacağım.
Neredeyse tüm yazılanları okudum ben meme küçültme ameliyatımı Şişli etfalde oldum ve yazılanlara çok şaşırdım. Çünkü ben o kadar memnun kaldım ki 8 kişiyi daha oraya yönlendirdim. Teyzemin meme kanseri nedeniyle tüm memesi alınmışı ona karnından meme yaptılar, 3 arkadaşım burun ameliyatı oldu, 2 arkadaşım yine benim gibi memelerini orda küçülttürdü. 1 arkadaşıma karın toplama ve 1 tanesinede silikon ameliyatı yaptılar ve hepsi de çok memnun.
Benim oradan haberdar olmam facebookta facebook hastanesi diye bir gruba ye olmamla başladı. Oranın kurucusu Dr. Tahsin Görgülü aynı zamanda şişlide çalışıyor. Dünyada hastaları için yaşayan doktorların olduğuna beni inadıran hiç bıkmadan usanmadan insanların saçma sapan sorularına bile cevap veren inanılmaz biri. Gece 3 te ağrım var diye facebooktan mesaj atan arkadaşıma cevap verip saat 6 da hastanede gördüğüm ve uyumadığına inandığım bir insan kendisi. Facebooktan mesaj attım derdimi anlattım gel bakalım dedi daha sonra ölçülerim vs. hepinizin bildiği prosedürlerden sonra ameliyatımı oldum. Şu an harika gögüslerim var. Beni ameliyat eden ekip Doç. Dr. Gürsel Turgut, Op.Dr. Arzu Akçal ve Op.Dr. Tahsin Görgülü'nün ekibiydi. bildiğim kadarıyla orda birden fazla ekip var. Gerçekten tanıdığım anda müthiş güven duyduğum ve işte budur dediğim dr.lar. Neredeyse diğer tüm arkadaşlarımında yanında refakatçi kaldığımdan çok fazla şey biliyorum.
Sekreterleriyle, hemşireleriyle hepsiyle diyaloğum olduğundan tüm ayrıntıları öğrendim. Mesela bu kliniğin son 2 yılda yaptığı meme küçültme sayısının çok fazla olduğunu ve bu klinikten bir çok kişinin meme konusunda dergilerde yazarlık yaptıklarını duydum. Bağış istedikleri konusunda bir yorum okudum ama bu konuyu bende araştırdım hiç düşündürdüğü gibi değil ordaki doktorların hepsi özeldekilerin 10 da biri devlet maaşına talim ediyorlar ve kesinlikle bağışla bıçak parasıyla işleri yok. Hayatımda güvendiğim ve dürüstlüğüne inandığım nadir insanlar orda çalışıyorlar. Bende oraya bağış yaptım, yattığım odaya klima aldım ama bunu gerçekten içimden geldiği için yaptım çünkü neredeyse dışarıya göre bedavaya ameliyat oldum. Diğer estetik olan arkadaşlarımda hastanenin derneğine küçük meblalar yatırdılar ki, herbirinin toplam maliyeti 1500tl yi geçmedi. Yine öğrenebildiğim kadarıyla bu dernek hastanenin adına bağış yaptığınız bölümünün tadilat, arşivleme vb giderlerini hızlı karşılamak için kullanılıyormuş. Fazlaca ayrıntıya girdim çünkü burada epeyce aleyhlerinde suçlayıcı şeyler yazıldığını gördüm.
Size önerim ordan fikir almadan sakın meme küçültme ameliyatı olmayın ve bu konudaki ayrıntılı sorularınızı facebook hastanesindeki estetik doktorlarına mesaj atıp sorun.