- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #2.461
kızlar ben küçültme ameliyatı yaptırmak istiyorum,bir dr ile görüştüm daha önce ailemden birine yağ alma ve karın germe ameliyatı yapmış bir estetik cerrah ve memnun kalmıştık.daha fazla araştırmalımıyım o doktorada güveniyorum ama kararsız kaldım burada yazılanları okudukca.ve aslında en cok merak ettiğim ameliyattan sonraki şekliii.onu görebilme şansım olmadı o dr da.uygunda bir fiyat verdi 3.750 tl.suanda 100 e yakın göğüslerim ama sarkık aşırı dolgun değil,85 beden olması uygunmu sızce.??????
bu amelıyatı 3-4 gun önce bende oldum.meme küçültme. fatıh dagdelen yaptı amelıyatımı.çok tatlı bi doktor.suan bandajlılar gögüslerım .i şeklinde kestı benı yanlız gögüs ölçüm 95 cıvarındaydı.sımdı gene buuk gözukuyolar ama pansumanlar vr tabı ondan .amelıyat sonrası hıc bır agrı olmuyo.korkulcak hıc bısı yok.2,5 saat kadar suren bı operasyon.doktorunuza guvenın.fatıh beyın ellerıne saglk dıyorum.sımdı dımdık tas gıbı duruyolar.bıhafta sonra pansumanlarım acılıcak.herkese tavsıye edıyorummmm.olun ve kurtulunnnnn.boosuna tasımayın o güllelerii
Arkadaşlar çok Şükür ameliyat tarihimi aldım bugün çok mutluyum bir okadar da korkuyorum aslında.macide yakut yapacak ameliyatımı 7 mayıs ta zor oldu ama alabildim tarihi artık.taysunn bu arada dört gözle seni bekliyorum nasılsın gözükmüyorsun hiç merak ediyorum iyisindir umarım canımmm.
Arkadaşlar çok Şükür ameliyat tarihimi aldım bugün çok mutluyum bir okadar da korkuyorum aslında.macide yakut yapacak ameliyatımı 7 mayıs ta zor oldu ama alabildim tarihi artık.taysunn bu arada dört gözle seni bekliyorum nasılsın gözükmüyorsun hiç merak ediyorum iyisindir umarım canımmm.
Senin adına çooook sevindim. ben de salı günü Macide Hanıma gittim. dikişlerimi aldı. İzler için krem kullanmaya başladım. gayet iim canım, teşekkürler. bugün kendime 4 tane sütyen aldım :) umarım herşey istediğin gibi olur. Macide Hanım kesinlikle çok doğru bi tercih bence. ben ocakta gitmiştim. taaa nisana ameliyat tarihi alabildim. senin öyle uzak bi tarih değil. herşey yolunda gider umarım. aklına takılan bişey olursa sorabilirsin. elimden geldiğince yardımcı olurum. bide fiyat konusunu naptın? devlet mi karşılıyor yoksa sen m ödüyeceksin?
Cok heyecanlıyım Cok zor alabildim macide hanımdan tarih ama oldu sonunda aslında sormak istedğim okadar çok sey varki anlatamam msn mi kaydedersen orda sorsam sana senin için bie mahsuru yoksa.n_evri_ye@hotmail. com
nevena89 sigara içiyormuşsun.Acil bırakmalısın.Ameliyatını erteleyebilir macide hanım.Yoksa sarkar bak ameliyatın.Bence sen tekrar ara macide hanımı.Üstelik iyileşmenede çok büyük engelmiş.lmaz: lmaz:
bu amelıyatı 3-4 gun önce bende oldum.meme küçültme. fatıh dagdelen yaptı amelıyatımı.çok tatlı bi doktor.suan bandajlılar gögüslerım .i şeklinde kestı benı yanlız gögüs ölçüm 95 cıvarındaydı.sımdı gene buuk gözukuyolar ama pansumanlar vr tabı ondan .amelıyat sonrası hıc bır agrı olmuyo.korkulcak hıc bısı yok.2,5 saat kadar suren bı operasyon.doktorunuza guvenın.fatıh beyın ellerıne saglk dıyorum.sımdı dımdık tas gıbı duruyolar.bıhafta sonra pansumanlarım acılıcak.herkese tavsıye edıyorummmm.olun ve kurtulunnnnn.boosuna tasımayın o güllelerii
Arkadaşlar çok teşekkürederim cevaplarınıza,ay ne zor işmiş bu karar aşaması.araştırmaktan beynim sulandı :sinifsinif: dr aylin e nasıl ulaşabilirim peki herkes ondan bahsediyor? ameliyat ne kadar patlar bana ? acaba kızlar yazabilirmisinizzzzz
burcuu78 sigara kullanıyormuydun bnmde amliyatım var merak ettim sen kullanıyormuydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?