- Konu Sahibi ---Lily---
- #2.501
geçmiş olsun çok ii yapmışsın
SAOL CANIM BENİM...HANİ GÖRÜLMEYE DEĞER OLDULAR ...kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun çok ii yapmışsın
gunaydın kızlar çarsamba gunu hastaneye yatıyorum persembe amelıyatım olucak allah ızın verırse yaaaa ben cok korkuyorumm herkes korkutuyor agrına dayanabılıcekmısın,basına ıs cıkartıyorsun ya da amelıyatlar tehlıkelı ya kan pıhtısı olurda cıgerıne sıcrarsa dıye benım aklımdan vazgecmek asla gecmıyor ama bu sıkıntılı surecı bır ana once atlatmak ıstıyorummm ve de korkuyorummm amelıyat sonrası pısman olmaktan,cok agrı cekmekten ve oglumdan ayrı kalmaktan bır daha gorememektennn benı cokk korkutmuslar yaaaa(((
Gülselcim merhaba.Memelerin şuan nasıl?Tamamen iyileştimi?Bende Doktor Macide hanımdan randevu aldım.Hemde taaa temmuza.Full çalışıyor doktorumuz.:) Belki bende sorular sorabilirim izin verirsen sana.Bir yandan korkuyorum biryandan doktorla ilgili inanılmaz rahatım.Çok tatlı bir bayan.Sende çok olumlu bahsetmişsin.Umarım bende guzelce olur kurtulurum.:)
gunaydın kızlar çarsamba gunu hastaneye yatıyorum persembe amelıyatım olucak allah ızın verırse yaaaa ben cok korkuyorumm herkes korkutuyor agrına dayanabılıcekmısın,basına ıs cıkartıyorsun ya da amelıyatlar tehlıkelı ya kan pıhtısı olurda cıgerıne sıcrarsa dıye benım aklımdan vazgecmek asla gecmıyor ama bu sıkıntılı surecı bır ana once atlatmak ıstıyorummm ve de korkuyorummm amelıyat sonrası pısman olmaktan,cok agrı cekmekten ve oglumdan ayrı kalmaktan bır daha gorememektennn benı cokk korkutmuslar yaaaa(((
tugbana ınsallah canımmmm bugun son gunum bundan sonra neler yasadıgımı yazıcam ınş guzel seyler yazabılırım bana dua edın kızlar
taysuncum sende ameliyat olmuşsun hayırlısı olsun artık göğsünü gere gere yürüyosun dimi zemuszemus ben öle yapıyorumda reti de yaptırınca gezcek
tugbana ınsallah canımmmm bugun son gunum bundan sonra neler yasadıgımı yazıcam ınş guzel seyler yazabılırım bana dua edın kızlar
Hergün sana dua ediyorum canım. Macide Hanımı sayende tanıdım. Ameliyat olalı 20 gün oldu ve çooook mutluyum. Allah senden de Macide Hanımdan da razı olsun :) Dediğin gibi göğsümü gere gere geziyorum-gerçi gerecek pek bişey kalmadı ama hihoyyyt
...sıra Reti de...