- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #2.441
Taysunn cnm benim suan soktayım nasıl yani toplam ücret mi okadar tuttu bana daha detaylı bilgi verirmisin lütfen çok acil olmam gerekiyor bana 4000 4500 dedi butun doktrlar ne olur yardım et.
zeynepcımmmm ınşşş hersey guzel gecmıstır bende 29nısanda amelıyat olucak bır korkak olarak senden dortgozle haber beklıyorum ınşşşş iyisindirrrr..........
selamm çok şükür bitti walla ilk gün ameliyattan çıktıktan sonra çok üşüdüm:))
onun dışında düşük tansiyonlu biri olduğum için biraz tansiyon problemi yaşadım
ama onun dışında iyiyim. perşembe ameliyattan öğleden sonra 3 gibi çıktım akşam 9 gibi ayağa kalktım biraz yürüdüm ilk gün biraz zor ama ertesi gün rahat geçti sadece insan kendini iyi hissettiği için çok kalkmak istiyo ama kalkıncada akşama doğru çok yorgun ve ağrılı olabiliyo. bugün 3. günüm çok şükür sorun yaşamıyorum ufak tefek sızılar olabiliyor o da ödemlerle ilgili onun dışında bir sorunum yok. pazartesi işe başlıycam galiba. hatta bugün biraz dinlenerek mıhlama yaptım:)
şu ödemler için bi çözümler olsa biran önce normale falan dönsem heyecanlanıyorum.
pazartesi akşam pansumana gidicem o zaman aylin hanım söyliycek bakalım nasıl oldu. neresi ödem neresi iyi görücez bakalım. ama beni gören herkesin ortak fikri boyumun uzadığı ve zayıf olduğum
aynaya bakınca mutluluğum katlanıyor acım hiç kalmıyor yani çekilen olanın yanında hiçbişibayanssulusmilebayanssulusmileolumunekankayizsmile
oh be cnm gecmis olsun. sana bakmaya girdim..
iyi olmana sevindim..
benim 3 haftam doldu.. 3ncü hafta ödemler daha cok indi.. yumusadilar normale döndüler. 6 ayin sonunda insallah cok daha iyi bir görünüm olacak.
sormusumdur ama unutuyorum hep seninkiler önce kacti?
banada boyun uzadi demislerdi :)) ve zayif duruyosun dediler..
inş. canım teşekkür ederim. seninkide bir çırpıda biter gider inşallah canım.çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun zeynep.bnde salı olucam inş.darısı olmak isteyenlere.güle güle kullanen yakın zamnda ödemlerinde geçer umarım.
zeynepcımmmm ınşşş hersey guzel gecmıstır bende 29nısanda amelıyat olucak bır korkak olarak senden dortgozle haber beklıyorum ınşşşş iyisindirrrr..........
hayall06 son mesajlari okusaydin :)
zeynebcim senin eskiler kac bedendi bebik?
geçmiş olsun ne güzel kurtuldun bende bugün sadullah beyle konuştum aylin hn bana meme çevresi demişti sadullah bey olmaz öyle dedi yassı olur mantıklı geldi kafam karıştı sadullah beye karar verdim artı karın bölgemede lipoşakşın yapılacak 1 mayıs ameliyat günüm şimdiden heyecan basttı sen aylin hn.memnun kaldınmı tşk......
kaydirigubbakcemile3ay tatlım benim yazdığımda yoktu valla zeynebin mesajları geç mi gitti nedirkaydirigubbakcemile3neyse :))
zeynepcim çok geçmiş olsun canımm çok sevindimm:)) benim de 1 haftam kaldı !!!! izninle sana birkaç sorum olacak
birincisi askitonun sorusu kaç bedendi kaç beden oldu:) boyunl kilonu da yazarsan benim için daha yol gösterici olur hayatım:)
ikincisi hangi hastanede oldun üçüncüsüde ameliyattan sonra dren takıldığını okudum nette sana da takıldımı tatlımm nasıl birşey hiç bilmiyorum da merak ettimm:))
zeynep ılk amelıyattan cıktıgında agrın oldumu kendını nasıl hıssettınnnn
Bander merhaba meme cevresi derken neyi kastediyorsun ters t yonteminimi?sadullah bey nasil /ne yontem yapilabilecegini soyledi? Ben 21 mayista aylin hanimla gorusmeye gidecegim fakat yurt disindan gelecegim ve sadece 1 gun Istanbulda kalacagim icin cok doktor gorme sansim yok aylin hanim ve Tugrul Bey e karar verdim ikisini gorecegim vaktim olsa sadullah beyide goremk isterdim sen herikisinide gormus biri olarak Sadullah beye daha cok begendin herhalde degilkmi bana bir kiyaslama yapabilirmisin? tesekkurlerkafamçokkarıştı
canm benim sağol Allah yardımcın olsun seninde.
walla 100 falan vardı şuanda sporcu kullanıyorum tahmin ettiğiniz gibi 85 kullanıyorum ödemli ve bandajlı haliyle tabiki.
boyun 1,64 kilom 65 bayek cerrahi tıp merkezinde oldum takıldı canım hatta keşke bi gün daha kalsaydı çünkü dren içerdeki pis kanı ve ödemleri atıyo dolayısıyla daha rahat oluyosun çıkarılırkende öyle korkulacak kadar acı ya da ağrı olmuyo canım. hastaneden çıkarken ki son pansumanımda çıkarıldı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?