- Konu Sahibi ---Lily---
-
uygulanan teknik genelde aynı oluyo....barbie tekniği ise başka bişey arkadaşlar....başka, bambaşkaaa. :)[/Q
shirazcımm acaba sen ne kadar vedin bu ameliyat için ..ben de tuğrul turana olmak istiyorum da...verdiğin bilgiler için cok teşekkürler.yani öyle güzel anlatmışsın ki doktora aşırı bir güven oluştu param olsa bugün gidip yaptırıcam yani:) ama o kadar param yok malesef .11000 ytl mi verdin sen de
Eda o kadar guzel anlatmissin ki yani istedigim butun detaylari ogrenmis oldum sana cok tesekkur ederim..Ne kadar cikar diye hesaplayip duruyordum benden : -)))
Mutlu ve iyi olmana cok sevindim...Simdi sira bizde artik sabirsizlaniyorum inan yazdiklarini okuyunca...
Ben Fransa'da yasiyorum.Aile doktorumun onerdigi bir doktordan randevu aldim.Arastirdigim kadariyla alaninda cok iyi bir doktor.Ameliyat olanlar cok memnun o yuzden bu kadar beklemeyi goze aldim...Birisi randevusunu iptal ederse hemen beni alacaklar ama bakalim...Artik kiyafet falan almiyorum bu kisin.Ameliyattan sonrasina sakliyorum hevesimi...
yardımcı olabildiysem ne güzel
çünkü ben de burdaki yorumardan etkilenmiştim
yani benim üzerimde de burda yazılanların etkisi var
umarım herşey benim için de senin için de diğer düşünen/yaptıran arkadaşlar için de güzel olur
bir de ben tabi çok ani karar verdim denebilir niyetine girmemle ameliyata girmem arasında maks 3 hafta var
o yüzden pek alışveriş krizine girmedim
ama geçtiğimiz çarşamba günü doktorumun ofisinin karşısında bulunan alışveriş merkezinden 2 çift bot alarak kendimi sakinleştirdim
napalım yukarıya yatırım yapamayınca ayaklar şenlendi :)))
bunebu cum yeniden çok geçmiş olsun. gerçekten çok güzel ayrıntılarıyla anlatmışsın.. bence kısa zamanda karar vermen iyi olmuş yoksa uzadıkça uzuyor.
sanırım benim göğüslerimde seninkiler kadar belki de daha büyük.. yalnız dikişlerinden bahsetmemişsin nerede ne kadar dikişin var anlatmamışsınç. eğer seni yormayacaksa onları da anlatırmısın..
birde bu göğüs uçlarındaki göçüklük etrafındaki dikişlerdenm i kaynaklanıyor acaba merak ettim..
son sorum da eğer kızmazsan fiyat olarak kaça maloldu ??
ben devlet memuruyum sanırım seninkiler kadar alınıyorsa devlet ödüyormuş ama bu 1 ekimden sonraki yasa da ne oluyor onu da bilemiyorum..
umarım sorularımla kafanı ağrıtmamışımdır canım..
canim bende fransadayim aile doktoruna gidip ne dedin benimde memisler cok buyuk oyleki cok ayakta durdugumda sirt agrisi yapiyor aile doktorumu yolluyor ameliyat icin sigorta tamamini karsiliyormu ya da ikinci sigortamiz var o karsilarmi burda bu konulari pek bilmiyorum yeni saylirim fransada uc yil oldu buraya geleli yardimci olursan sevinirimarkadaslar ben artik somut adim attim ve doktordan randevumu aldim fakat 3 ay sonrasina :-((( yogun oldugu icin en yakin tarih bu maalesef.
Gecen yazilarda bir arkadas yalnis hatirlamiyorsam 2 kilo civarinda goguslerden alindi yazmisti peki olculer neydi ve ne kadara indi ? Veya diger ameliyat olanlar sizden ne kadar cikti.
Merak ediyorum cunku burada her birinden 300 gr cikar ise sigorta karsiliyor.bu hafta oldugum kontrolde aile doktorum 300 fazla cikar dedi.
Ameliyati olacagim diye yerimde duramiyorum ve beni en iyi bu forma yazanlar anlar : -))
tesekkurler
ilkemm... ne diyeceğimi şaşırdım doğrusu !?.... bi yerde bi sorun var... ama okumada mı yoksa anlamada mı onu anlayamadım? hay allah :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?