- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #2.241
telli naz nerde ameliyat oluyordun canim doktorun kimdi ameliyat nasil gectigi konusunda bizi bilgilndir umarim hersey yolunda gider
Annejim senin karin gerdirme ameliyatindaki mutlulugunu duyduktan sonra bende goguslerimle beraber karnimi gerdireyim diye kafaya koymustum ama bugun vazgectim. Esim ameliyati ingilterede olmami istedigi icin onun gonlu olsun birde on bilgi olsun diye bugun bir clinige gittik orada karin ameliyati ile ilgilide bilgi sordum bana gosterdikleri resimlerdei izler epeyce buyuk ve amelyat sonrasi karnimin su halinden daha kotu olacagini izlerden dolayi soyleyip tavsiye etmediler sen nediyorsun izler gercekten o kadar buyukmu ben hep sezeryan izi buyuklugunde ve oldukca asagida diye dusunmustum ama bugun hayal kirikligina ugradim biraz bilgilendirirmisin canim
sagol
merhaba nana geçmişolsun benimde sorunun aynı göğüslerimi küçültmek istiyorum tuğrul turan ,aylin karanlıkve sadullah bey arasında çelişkilerim var tuğrul beyin pahalı olduğunu duydum,aylin hn.ve sadullah bey arasında düşünüyorum senin yorumundan yola cıkarak fazla iz kalmadığını söylüyorsun bu beni etkledi nasıl memnunmusun herşey istediğin gibimi his kaybı oldumu teşekkürler
ya kusura bakma nana 87ye gönderdim sanıyordum ama fark etmez ortak noktamız göğüsler nasılsa sen aylin hn.ameliyat olmuştun bende cumartesiye aylin hn.randevu aldım nasıl memnunmusun burdaki yazışmalardan bende aylin hn.ve sadullah karun arasında karar vericem sanırım birde kaca yaptırmıştın tşk............
ya bende gitmek istiyorum Aylin Hanım a bunca memnuniyet duyduktan sonra hemen gitmek istiyorum:)
muayene için akmerkez de ki yerine mi gidiliyor ona göre cumartesi izin alıp onunla da görüşücem.
ben konuştum onunla mailde ama bigün izin alıp gitmem gerek off çok tedirgin oluyorum çünkü bian önce gidip hemen olmak istiyorum yaaaa
cesaretinize hayran kaldım arkadaşlar
önceden sadece kafamda vardı ameliyat düşüncesi
ama artık kararlıyım sayenizde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?