- 25 Ekim 2008
- 143
- 36
- Konu Sahibi ---Lily---
- #2.201
sormayi unuttum karin ameliyatindan sonraki dikisler nasil nerde buyuklugu nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar sonunda tüm cesaretimi topladım gittim görüştüm doktorla 10 mart da ameliyat oluyorum..
selam kızlar; 6 aylık bir anneyim 95 beden olan göğüslerim şuan 105 ama cup olarak çok büyük geniş çamaşırsız çok sarkık duruo rahat 4 parmak sarkıo kıyafetlerin sadece üst bedenleri olmuo 44 bile giysem fermuar kapanmıyor
şuan emziriyorum ama emzirme bitince korkumu yeneblirsem ameliyat olmak istiyorum sizden istanbul için doktor bilgisi rica ediyorum aylin tuğrul gibiismler gördüm ama hastaneleri soyadları yada irtibat bilgileri verirseniz sevinirim bide yaklaşık maliyet ne oldu ?
sormayi unuttum karin ameliyatindan sonraki dikisler nasil nerde buyuklugu nedir?
Tesekkurler Annejim bilgilerin ve zamanin icin sen beni daha da yureklendirdin hemde aklimda olup dile getiremedigim karin ameliyatinida aklima iyice koydun. tesekkurler ayrica bunun icin. Aylin hanimla e-maillestik cok ilgili bir bayana benzioyor icim isindi kendisine. Gonlukm aylin hanima kaymaya basladi iyice daha ameliyat olmama var sonbahar gibi dusunuyorum ama o zamana kadar zaten inmek istedigim kiloya anca inerim. kararimi vermeden her ikisinide gidip goricem ama tugrul beye bir gogus ameliyatina odeyecegim paranin daha azi ile Aylin hanima hem gogus hem karin olabilecegim e sonuclarda ayni olacaksa tabili aylin hanimi tercih etmek cok daha mantikli.Son kararimi vermeden herikisininde yaptiklari islerin ameliyat oncesi ve sonrasi resimleri gormek istiyorum. Elinde ameliyat oncesi ve sonrasi bu iki doktora ait resim varmi?varsa aban gonderebilirmi benim mail adresim selandsteven#googlemail.com
tesekkurler
Annejim ben ameliyat olana kadar belki sen bu siteye artik takilmazsin senin son halini ogrenmek isterim ayrica senin destegine yine ihtiyacim olabilir bana e-mail adresini verebilirmisin ben yaziyorum
selandsteven @ googlemail.com @ oncesi ve sonrasi bosluk koydum diger turlu kabul etmiyor
Tellinaz harikasın senin adına çooooook sevindim sositososito sositososito sositososito Bu duyguyu ancak yaşayan anlar.... Allah yardımcın olsun canım... Dualarım seninle...opuyorumnanaktan
canım benim çok teşekkür ederim.
kızlar bana yardım edin... hastaneye neler götürmem gerek doktorum hiçbişi sölemedi...eyvahedigeldismile çok heycan yaptım galibahihoyyythihoyyythihoyyyt
Tellinaz özelde mi oluyorsun devlette mi?
Tıp fakültesinde canım. mersindebayanssulusmile
Tellinazcım benim doktorum ameliyattan önce bana ayyıldızın sporcu sütyenini aldırdı. O sütyeni ameliyatta giydiriyorlar ve 3 ay boyunca kullanman gerekiyor.Ben o yüzden 2 tane almıştım.Önden açılıp kapandığı için hastanede ve pansumanlarda kolaylık oluyor.Hastanede giymek için yine önden fermuarlı bir eşofman takımı götürürsen iyi edersin. Bunun dışında terlik, kağıt havlu, ıslak mendil vs. klasik şeyler işte....Ha birde ameliyattan sonra 1 - 2 öğün çorba , komposto gibi sıvı yiyecekler geliyor. Ben bunları kaşıkla içmekte zorlanmıştım ve pipetle çok kolay olmuştu. İstersen sen de yanında bulundur. Aklıma başka birşey gelirse yine yazarım canım öpüyorum.......
teşekkür ederim tatlım aklımda bulunacak...doktorum sütyen konusunda hiç bişey demedi 8 martta bazı testler için gidecem danışırım o arada...bide doktorum ne kadar küçüleceğine ben karar veririm dedi bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile senin doktorundamı kendisi karar verdi yoksa senin istediğin gibimi yaptı :kedi::kedi::kedi:
merhaba tellinaz:) ben de bu ameliyattan oldum. ve çok rahatladım. annejim in dedikleri çok doğru. Benim de gögüslerim çok büyüktü ne kadar olacağına dr karar veriyor. O ağırlıklar gittikten sonra anlıyor insan ne kadar yük taşıdığını. Ameliyat olmadan önce ben de çok araştırmıştım. Ankara da oldum ve çok rahatladım. Şimdi hafif hafif geziyorum. Darısı sana :)Aynen öyle oluyor.Çünkü boyuna ve kilona uygun bir meme yapmaya çalışıyorlar. Biz zavallılar yıllarca o ağırlıkları taşıdığımız için '' kes doktorcum !!!! küçültebildiğin kadar küçült '' diyoruz amaaaa çok da küçük olursa vücudunuza yakışmaz diyorlar. Mesela benimkiler 90 DD iken şu anda halen şiş olmasına rağmen 90 C oldu.Bu hali bile o kadar güzel ki zemuszemus zemuszemus zemuszemus