- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #2.221
kimseden ses cikmiyor herkes tatilde mi yoksa ameliyattami?:)
merhaba tellinaz:) ben de bu ameliyattan oldum. ve çok rahatladım. annejim in dedikleri çok doğru. Benim de gögüslerim çok büyüktü ne kadar olacağına dr karar veriyor. O ağırlıklar gittikten sonra anlıyor insan ne kadar yük taşıdığını. Ameliyat olmadan önce ben de çok araştırmıştım. Ankara da oldum ve çok rahatladım. Şimdi hafif hafif geziyorum. Darısı sana :)
süt bezleirne zarar vermiyo en azından tuğrul turanın yöntemi.ben ona yaptırdım çok güzel oldular masallah:)
TELLİNAAAAAAAAAAAAZZZZ !!!!!!!!!!!! Geri sayımını başlattım canım...aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile Son 8 güncük.... Heyecan durumları nasıl??????
merhaba tellinaz:) ben de bu ameliyattan oldum. ve çok rahatladım. annejim in dedikleri çok doğru. Benim de gögüslerim çok büyüktü ne kadar olacağına dr karar veriyor. O ağırlıklar gittikten sonra anlıyor insan ne kadar yük taşıdığını. Ameliyat olmadan önce ben de çok araştırmıştım. Ankara da oldum ve çok rahatladım. Şimdi hafif hafif geziyorum. Darısı sana :)
Benimde cok boynum agriyor ben fizyo terapiste gidiyorum bir kac haraket verdi yapmam gereken haftada bir gidiyorum masaj yapiyor birde kaburgaya ufak ufak baski yapiyor cok daha iyi hissediyorum boynumu cevirebiliyorum artik en azindan gogus ameliyati olan akadar boyle idare edicez:))
süt bezleirne zarar vermiyo en azından tuğrul turanın yöntemi.ben ona yaptırdım çok güzel oldular masallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?