Arkadaşlar benim göğüslerimde kıllar var ve baya kalın ve siyahlar. Eskiden alıyordum ama aldğım her yerden iki tane daha çıktı. daha sonra kesmeye başladım. Duyduğuma göre onları almak zararlıymış böyle bir sorunu olan varsa paylaşır mı?:a015:
benimde gögüslerimde kıl var ama ince ve kökleri çok zyıf elimle çekiyorum hemen kopouyo..annem evlenince dökülür diyor ama evlenene kadar döüklemsi gerek bence :) şimdi kopartmak sakıncalımı olur yani
sende tüy lerin fazla yada kalın oluşu kalıtsal nedenlerden de olur.halan,teyzen varsa onlara sor bakalım gençliklerinde kılları nasıldı.birde hormon bozukluğundan olabilir.testesteron hormonu seviyesine bir baktırman lazım.kadın doğum bölümünde tahll yaptırabilirsin.en kötü ihtimal de polikistik over sendromu olabilir...tabi bunlar sırası ile aklıma gelen belirti nedenleri...offf ya aynı dert bende de varr delırmek uzreyım...
bı tedavı denım dıyorum ornegın bıorder yada karınca yumurtası tam karar verıyorum tamam bunu yapcam dıyorum, yok o yontemler ıyı deıl bu yontem daha iyi diyo benım kafa gene allak bullak oluyo :S
ya bişey sormak ıstıyorum bende normal bı kıza gore daha fazla tuylenme var ama benımkı dogustan yanı dogdugumda varmıs (utanarak syluyorum rahat gibi durduguma bakmayın) neyse bu sekılde dogustanda olan tuylerın hormanla bı alakası olabılırmı? bılen varmı?
ya ben bu kıl tuy yuzunden evlenmek daha ıstemıyorum yabelki cok abartıyorum ama benle aynı durumu yasayanlar varsa benı anlıyacakdır emınım...
sir ağda bence geçici bir çözüm.hayatta uğraşmanız gereken o kadar çok şeyler olacak ki .iş hayatı,çocuklarımız.vs..bence kalıcı olarak kurtulmaya bakın.kurtulduğunuzda neden daha önce başlamadım ki diyeceksiniz.....
iğneli yada lazer .bölgesine göre yanii.yaptırın kurtulun...
ben daha önce lazer epilasyon yaptırmak istedim ama kıllare ince tüy seklinde olduğu için olmaz dediler. yoksa niye uğrasayım agdayla.