Göğüs hassasiyetiniz ne zaman başladı ?

Benim 15.günde negatif çıktı zaten daha belirti aramam 🥰 olmadığını düşünüyorum çok üzgünüm
Adet olmadığın sürece şansın vardır ama ben öyle yaşayınca belirti aramak doğru olmadığını anladım hep tecrübe oluyo işte .. herkesde de bir değil biyerim ağrımıyor diye olmadı anlamına gelmiyor 🙂

Adet olmadığın sürece şansın vardır ama ben öyle yaşayınca belirti aramak doğru olmadığını anladım hep tecrübe oluyo işte .. herkesde de bir değil biyerim ağrımıyor diye olmadı anlamına gelmiyor 🙂
İster istemez vücudumu dinliyorum ilk iğne deneyimi olunca 🥰 elimde değil. Ama adet olmayana kadar umut vardır kısmına katılıyorum Rabbim büyük
Normal şartlarda yarın adet günüm. Bakalım neler olacak.

İster istemez vücudumu dinliyorum ilk iğne deneyimi olunca 🥰 elimde değil. Ama adet olmayana kadar umut vardır kısmına katılıyorum Rabbim büyük
Normal şartlarda yarın adet günüm. Bakalım neler olacak.
Tabiki haklısın bende ilk iğnemde öyleydim gel gör ki benim hiç yan etkim olmuyor bu iğnede 😂 hcg hormonu içeriyor yanıltıcı belirtiler olması gerekirken asla biyerimde bişey yok mesela belkide gebelik olunca da hissetmicez demeki olabilir 😅

Tabiki haklısın bende ilk iğnemde öyleydim gel gör ki benim hiç yan etkim olmuyor bu iğnede 😂 hcg hormonu içeriyor yanıltıcı belirtiler olması gerekirken asla biyerimde bişey yok mesela belkide gebelik olunca da hissetmicez demeki olabilir 😅
En güzeli valla
Bir belirtiye takılıp gidince sürekli onu düşünüyorsun 🥹 senin kaç gün geçti iğneden
Sanki peşpeşe vurulmuştuk
Test yaptın mı hiç

En güzeli valla
Bir belirtiye takılıp gidince sürekli onu düşünüyorsun 🥹 senin kaç gün geçti iğneden
Sanki peşpeşe vurulmuştuk
Test yaptın mı hiç
Aynen malesef piskolojikmen insan bedeninden bir mesaj bekliyor .. iğnemin 13. Günündeyim test yapmıştım 1-2 gün önce negatifdi bekliyorum bende hayırlısı olsun🙏🏼☘️ senin kaçıncı günün?

Aynen malesef piskolojikmen insan bedeninden bir mesaj bekliyor .. iğnemin 13. Günündeyim test yapmıştım 1-2 gün önce negatifdi bekliyorum bende hayırlısı olsun🙏🏼☘️ senin kaçıncı günün?
Benim bugün 15.günümdü testim negatif çıktı
Yarın döngümün 28.günü yani beklenen adet tarihim
Bakalım olacak mıyım
Haftasonuna kadar gelmezse test yapıcam yeniden

Benim bugün 15.günümdü testim negatif çıktı
Yarın döngümün 28.günü yani beklenen adet tarihim
Bakalım olacak mıyım
Haftasonuna kadar gelmezse test yapıcam yeniden
Aynen inşallah olmazsın 🥰🙏🏼 ayy yaparsan yaz olurmu merak ederim hayırlısı olsun ☘️

Göğüs hassasiyeti herkesin farklı oluyor . Benim beklenen adet tarihinden önce öyle farklı bir hassasiyet olmadı. Ne zaman reglim geçmeye başladı o zaman yan taraflarında dokununca acımaya başladı .

Göğüs hassasiyeti herkesin farklı oluyor . Benim beklenen adet tarihinden önce öyle farklı bir hassasiyet olmadı. Ne zaman reglim geçmeye başladı o zaman yan taraflarında dokununca acımaya başladı .
Benim de yanlarda acı var aynen
Bakalım biraz da ondan umutluyum geçmedi hala

Canim cok sagol iliskiden 3 4 gun sonra sag tarafimda acayip agri sari kremsi kokusuz akinti
Merhaba, benim de 18-19 mart yumurtlama zamanımdı 2 günü de değerlendirdim. 21 mart akşamı hafiften sağ kasığım ağrıdı ve 22 mart günü pik yaptı ağrı sağ bacağıma falan da vurdu. 25 martta da göğüs ucumda dokununca ni hassasiyet vardı. 26 mart itibariyle göğüslerimde dolgunluk var dokununca şişkinlik ve ağrı hissediyorum. Siz de de böyle miydi durum? Ve hiç idrarla gebelik testi yapmışmıydınjz? Bugün de yumurtlamamın 9. Günü belirtilerim artık ağrılarım bi tık azaldı gibi. Sizin süreci merak ettim. Hiç idrarla gebelik testi yapmışmıydınız?

Merhaba, benim de 18-19 mart yumurtlama zamanımdı 2 günü de değerlendirdim. 21 mart akşamı hafiften sağ kasığım ağrıdı ve 22 mart günü pik yaptı ağrı sağ bacağıma falan da vurdu. 25 martta da göğüs ucumda dokununca ni hassasiyet vardı. 26 mart itibariyle göğüslerimde dolgunluk var dokununca şişkinlik ve ağrı hissediyorum. Siz de de böyle miydi durum? Ve hiç idrarla gebelik testi yapmışmıydınjz? Bugün de yumurtlamamın 9. Günü belirtilerim artık ağrılarım bi tık azaldı gibi. Sizin süreci merak ettim. Hiç idrarla gebelik testi yapmışmıydınız?
Merhaba acaba test yaptınız mi merak ettim

Adet oldum maalesef
Merhabalar ,

4-5 aydır bu forumdayım her ay yorumlarınızı başlıklarınızı görüyorum. Bende 7-8 aydır hamile kalmaya çalışıyordum geçen ay nasip oldu şükür. Bence çok kafaya takılıyorsunuz biraz akışına bırakın derim bende 7 aydır evden çalışıyordum sürekli aklımdaydı 1 ay ofiste çalıştım o ay hamile kaldım kafam dağıldı birşeylerle ilgilendim. Çok kendinizi dinlemeyin akışına bırakın mutlaka olacaktır stres yapmayın 😊🙏🏻🌸

Merhaba gec gordum kusura bakma.ben iliskiden 6.gunden itibaren hergun sabah ilk idrarla erkrn gebelik yaptim.9.gun cokk cok silik cizgi gordum kan verdim 8 cikti sonrasinda yukseldi

Merhaba kızlar,
Normalde her yumurtlama günümden 2-3 gün sonrası göğüs hassasiyetim başlardı. Adet olmadan 2 gün önce biterdi. Bu ay klomen kullandım. Çatlatma iğnesi vuruldum 5 gün oldu. Ovülasyon testlerim de silik çıkıyor çatladığına eminim fakat göğüs hassasiyetim hiç yok. Zaten göğüs acıması da yumurtlama belirtilerinden biri. Acaba bu ay da olmadı mı diye kara kara düşünüyorum 😔 Hamilelik öncesi göğüs hassasiyetiniz ne zaman başladı yardımcı olur musunuz 🙏🏼
merhaba, benimde ilk hamileliğimde göğüs ağrı ve şişlikle başladı ama ben bilmiyordum genelde adete 10 gün kala benimde siser sızı olur heralde bu sefer erken adet olcam dedim meğer hamiley mişim sonraları kalbi durdu 10+4 günlükken kurtaj oldum gelişememiş , tekrar istiyoruz geçen oylesine ovulasyon testi yaptigimda yumurtlama günümü yakaladım ve o aksami degerlendikdik sabahına aşırı goguslerimde agri sizi sislik oldu bende hamilelik olabilir mi diye şüpheliyim şuan çatlamadan 6 gün geçti adete 11 gün var bakalim hayirlisi merakla 10. Gunumun dolmasini bekliyorum 😊

Back
X