Göğüs hassasiyetiniz ne zaman başladı ?

Siz hiç yumurtlama belirtisi yaşamadınız mı bazı testler çok koyu göstermiyo zaten
Aslında akıntı vs artmıştı hatta o dönem istek artışıda olur oda oldu ama göğüs acım başlamadı en net olan oydu genelde göğüs hassasiyetinden 14 gün sonra regl olurum. Çokta güzel değerlendirmiştik üzüldüm o yüzden :(

5+1 deyim göğüs uçları dokununca acımaya daha bugün başladı.
Öncesinde göğüslerim her ay yumurtlama dönemi şişer ağrır adet olmama bir gün kala falan sönerdi, bu sefer sadece boyutu adet öncesi boyuta geldi başka da hiçbir şey ne koyulaşma ne normalden fazla şişme ne hassasiyet yoktu bugüne kadar.

bu belirti işleri çok karmaşık ve bünyeye göre değişken adet olana kadar hiçbir şeyden umut kaybetmeyin. İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberi alırsınız 🙏🏻

Aslında akıntı vs artmıştı hatta o dönem istek artışıda olur oda oldu ama göğüs acım başlamadı en net olan oydu genelde göğüs hassasiyetinden 14 gün sonra regl olurum

Öncesinde göğüslerim her ay yumurtlama dönemi şişer ağrır adet olmama bir gün kala falan sönerdi, bu sefer sadece boyutu adet öncesi boyuta geldi başka da hiçbir şey ne koyulaşma ne normalden fazla şişme ne hassasiyet yoktu bugüne kadar.

bu belirti işleri çok karmaşık ve bünyeye göre değişken adet olana kadar hiçbir şeyden umut kaybetmeyin. İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberi alırsınız 🙏🏻
Ne güzel söyledin birşeyler olsa doktor görürdğ herhalde gerçi beta testi vs yapmadı birde yumurta çatladıktan sonra anlıyor mu ultrasonda onuda bilmiyorum sadece gelen bi yumurta yok dedi kan tahlili yapmadı yeni yapılmıştı zaten

Merhaba kızlar,
Normalde her yumurtlama günümden 2-3 gün sonrası göğüs hassasiyetim başlardı. Adet olmadan 2 gün önce biterdi. Bu ay klomen kullandım. Çatlatma iğnesi vuruldum 5 gün oldu. Ovülasyon testlerim de silik çıkıyor çatladığına eminim fakat göğüs hassasiyetim hiç yok. Zaten göğüs acıması da yumurtlama belirtilerinden biri. Acaba bu ay da olmadı mı diye kara kara düşünüyorum 😔 Hamilelik öncesi göğüs hassasiyetiniz ne zaman başladı yardımcı olur musunuz 🙏🏼
Merhaba adet oldunuz mu acaba ?

İnşaAllahhhhhh
Çok sağolun umut oldu yorumunuz ♥️

Merhaba kizlar.bu ay gec yumurtladim son adet tarihim 5 subat ama 27 subatta testte pik gordum iliski bugun kan verdim 10.gun 8.47 cikti

Merhaba kizlar.bu ay gec yumurtladim son adet tarihim 5 subat ama 27 subatta testte pik gordum iliski bugun kan verdim 10.gun 8.47 cikti
Çok başında yakalamışsınız ama
Tebrik ederim 🙏🏼 İnşaAllah sağlıklı devam eder 🙏🏼 Belirtileriniz neydi

İşte bu bende olmadı 😔 adetime 8 gün var ama ne ağrı ne sızı. Sıfır hassasiyet. Şişlik de yok😔
Merhaba canım böyle bir belirti aramamalısın iğne vurulduğum ay adetime 10 gün kala göğüsüm çok ağrıdı ve sonrasında günümde adet oldum belli olmuyor bazısında da hiç belirtisi olmuyor belirti aramamak lazım adeti beklemek en garanti

Merhaba canım böyle bir belirti aramamalısın iğne vurulduğum ay adetime 10 gün kala göğüsüm çok ağrıdı ve sonrasında günümde adet oldum belli olmuyor bazısında da hiç belirtisi olmuyor belirti aramamak lazım adeti beklemek en garanti
Benim 15.günde negatif çıktı zaten daha belirti aramam 🥰 olmadığını düşünüyorum çok üzgünüm

Back
X